no, mňa najviac potešila vcelku obyčajná vec... nikdy na ňu nezabudnem... ked mi moja bývalá povedala so slzamy v očiach že je pri mne neskutočne šťastná... to bolo pre mňa niečo neopísateľné
@nancy456 teraz, no... nenachádzam jediné pekné slovo na ňu... kedysi to boli časy krásne, ale teraz vychádza tá špina na povrch... narobila veľmi veľa zlého poza môj chrbát a každá deň sa nájde niečo nové... nuž aj o tom je život, každopádne na tento okamih nezabudnem
je ich mrtne vela.skoro kazdy den nieco.vela snov sa mi splnilo.a aj primitivne veci ma vedia potesit.vyberat z nich je velmi tazke,bo kazdy je specificky.
Keď som porazil dedka v žolíkovi. Najprv pozerám, že zasa je to celé v riti, ale ešte raz som skontroloval situáciu na hracej ploche a vtedy ma trklo "Do pekla, šak ja mu môžem doložiť!"
najkrajsi zazitok..ale to nebolo naozaj bolo to vo sne. :/
ale naozaj ..ked som bola mala,hrala som sa pred panelakom so sestrou,a od chrbta na mna zavolala mama..a ked som sa otocila drzala pred sebou ligotavy bicykel,hoci bol stary lebo nam ho dali deti zo susedstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
To sme dvaja
pre mňa, že ma prijali na vš
ale naozaj ..ked som bola mala,hrala som sa pred panelakom so sestrou,a od chrbta na mna zavolala mama..a ked som sa otocila drzala pred sebou ligotavy bicykel,hoci bol stary lebo nam ho dali deti zo susedstva
od kamaráta,ktorý rok nebol schopný ani poriadne s nikým komunikovať ...nie ešte sa usmiať ...preto to bolo pre mňa neskutočne výnimočné