@momoglamorous Radsej podakuj svojmu vkusu Stale ma zaraza to, ze zeny vedia urcit, ktora zena je sexi a ktora nie, ale heterosexualni chlapi (nastastie) neposudzuju vyzor druhych chlapov.
@jajajajaj povedz mi, ktory clovek nema aspon jednu zlu fotku? urcite sa kazdemu podari velmi zla momentka, tak ako dokaze mat dobre fotky kolko inych zien vyzera s make upom aj bez neho hrozne...a je zbytocne porovnavat nejaku fotku, kde je nahodena v 'domacom' a nejaku celu upravenu, podla mna je pekna aj bez make upu
nvm, ale dnes ma vzrusuje vsetko a prisamvacku ze keby netrcim cele dni v robote tak vyjebem 1. zensku na ulici tak brutalne, ze 4 dni nebude vediet chodit ô_____ô
@grietusha hovorim, true story, ... to tie komentare ja nechapem a po druhe toto je len internet, vonku je realny svet a za to ze komentuju to neznamena, ze vhupsnu u mna na private v nohavickach do mojej kosele len tak a este to budu take co sa mi budu pacit,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ta polymetrika je spalujuca
zena.
v nohavickach
a dlhom tricku/v tielku, bez podprsenky.
mmm
brrr
nZbULuSJvTS4QTjrIHwCA&zoom=1&iact=hc&vpx=336&vpy=175&dur=347&hovh=190&hovw=266&tx=174&ty=186&sig=106451369067810633547&page=2&tbnh=139&tbnw=190&start=11&ndsp=12&ved=1t:429,r:2,s:11,i:117&biw=800&bih=487" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?q=lady+g...
ved tam ma linku , ci namalovane mihalnice alebo umele a ruz ...
Keď ma zavolá na pivo Od vzrušenia vtedy ani nedýcham.
gaga bola viackrat pribratejsia a potom zase velmi chuda, na svetovom turne to schudne hned a ktovie, mozno pribrala, lebo je tiez tehotna