spolocnost nas vychovava v tom ze stastie nam prinese len prepych...co nie je pravda...zite pre pritomny okamih az vtedy najdete ozajstne stastie...darmo su cloveku peniaze ked si na starobu uvedomi ze sil v strese a len pre to aby nadubudol materializmus
@tenario darmo mi je hola rit, ked si na starobu uvedomim, ze som na ulici... peniaze sa podla mna zbytocne demonizuju.. su tu v roznych formach od pociatku ludstva, su uplne prirodzene a inak to nebude...
Neviem, ako presne bol príspevok, na ktorý reaguješ, myslený, ale interpretujúc si ho podľa seba, videnie iných priorít, ku ktorým je nejaký rozumný príjem peňazí len prostriedkom, mi vôbec nepripadá ako démonizácia peňazí.
@tommyhot netrvrdim ze teraz budem doma sedet, nic nerobit a tesit za zo zivota Prave naopak. Ale podla mna spravna cesta nie je sa nahanat za peniazmi kazdy den v strese a v tridsiatke ma natiahne. To uz ma aky zmysel... Kazdy pochopi az ked si sam tym prejde respektivne jeho blizky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale inak neviem či som správne pochopila tvoju otázku
na toto ti odpovedať neviem.. to je ťažká otázka
anketa ukazuje upadok spolocnosti
inak peniaze su potrebne, ale nikdy mi nedaju taky pocit ako sex z lasky preto sex.
Neviem, ako presne bol príspevok, na ktorý reaguješ, myslený, ale interpretujúc si ho podľa seba, videnie iných priorít, ku ktorým je nejaký rozumný príjem peňazí len prostriedkom, mi vôbec nepripadá ako démonizácia peňazí.
+ @10