keď má nulový zmysel pre humor, nechápe iróniu, je urážlivý na sarkazmus /beriem to jako prejav obsesie sebou samým a to, že sa berie príliš vážne, keď si do neho nemôžem ani rypnúť/ a najmä, keď je zúfalý. to je mega nechutné.
keď sa do mňa príliš starajú, keď chcú aby som sa o niečom rýchlo rozhodla, keď útočia na mne blízkych ľudí, keď mi nedoprajú súkromie, keď nevedia gramatiku,sú vulgárni,sú príliš úchylní a doliezaví a keď žijú v smrade a neporiadku
zanedbaná hygiena, arogantnosť a depresívny!! (ale kvôli maličkostiam, "mám na nič život, chcem umrieť, keď ťa stratím tak sa zabijem") a aj gramatika ma odrádza..jasné, všetci sa mýlime ale pokiaľ nevie kde sa píše s alebo z, nevie vybrané slová a na konci slovies píše y..nemám o čom
ked rozpravaju vtedy, ked nemaju
ked nerozpravaju vtedy, ked maju
ked rozpravaju vtedy, ked by mali konat
ked ignoruju
ked smrdia
ked sa o seba nestaraju
ked maju vacsie ego ako iq
ked o zenach hovoria vulgarne
ked sa nevedia spolocensky spravat
ked si myslia, ze su najmudrejsi na svete
a vela veci celkovo, ale to su veci, co ma vytacaju na oboch pohlaviach
ked sa sprava hrubo a arogantne, to je asi prva vec, ktoru si vsimnem a znechuti ma absolutne najviac. neznasam tych takych machov, co si myslia, ze ked maju drahe auto alebo peniaze alebo svaly, ze su panmi tvorstva a priznam sa, ze im to svojim spravanim zvyknem dat vyzrat.
no a tiez neznasam v podstate opacny extrem, ked sa chlap chudatkuje resp. je to nejaky zufalec, to tiez nevesti nic dobre. hlavne neznasam, ked sa ma neustale pyta, co by som chcela robit, ci sa mi to ci hento paci... si chlap, mas mat kus autoritu pre boha, nemusis sa ma na vsetko pytat...
@hoperpohroma
no to je pravda, ja sa kamarátim s celým domovom dôchodcov totiž
ale isteže hej, v mojom okolí sú samé normálne ženy a samí normálni chlapi. a nenormálne psy.
ked to skusaju na vsetky baby v okoli a cakaju ktora sa chyti, ked sa hraju na tazkych frajerov, su arogantni, afektovani, nosia nohavice padnute po kolena, nechapu ironiu, su prilis vazni, agresivni, atd je toho vela
ďalej ma vie odradiť (aj keď nie často sa naskytne taká situácia aby to človek odhalil len tak na rande), ako sa vie chlap zachovať vo vyhrotených situáciách... Osobne si už dávam dosť pozor na agresívne a arogantné typy a tých, ktorí nevedia nič vyriešiť s chladnou hlavou a nadhľadom...
potom ešte znaky, z ktorých vyplýva, že chlap je nepoužiteľný na vzťah a to napr keď nemá žiadne ambície, je lenivý, nedokáže sa postarať ani sám o seba....
a ešte keď je neschopný (mňa osobne by porazilo keby som si mala poskladať nábytok-nevravím, že som ľavoruká, poličku si poskladám, ale myslím skôr veci, na ktoré je treba chlapskú ruku)
@milo5 uf... rozmyslam, co to bolo za auto, na ktore tie baby tolko leteli... ale bol to taky fakt sportiak... ale netreba si mysliet, ze za to vyhodil neviem kolko penazi, on mal vsetky auta ojazdene, starsie, nie je to milionar, normalny chalan, zarobil si na to na brigadach no baby fakt skor ocenia starsie bmw nez novy citroen no, co ti poviem
ked vyzerá a správa sa ako gay.. ako nič proti gayom samozrejme, ale ked je ku*va na baby a správa sa ako teploš to ma dokáže naštvat a inak ked vela pije, fajčí,droguje, bije sa a pod.
ked sa sprava ako zena, t.j. je namysleny, arogantny, "vie najlepsie vsetko", nevie si priznat, chybu, pochopit ironiu, vsetko berie vazne, nema sebareflexiu, pouziva dvojity meter na seba a ostatnych, vyuziva druhych, citovo vydiera, je jesitny, bezcitny, povrchny, netolerantny atd, - no proste nema byt ako priemerna zena, co ti poviem
@grietusha ach ty chudinka, to je ten svet zly, ze si nemozes ani rypnut do chlapa, je to nehoraznost, lebo ty zboznujes, ako do teba rypu chlapi, vsak
@echoechoecho ? do mňa rýpu všetci moji kamaráti, ja im len prilievam olej do ohňa. dotýka sa ťa, že nejakej žene vadí, že sa chlap berie príliš vážne?
@grietusha ono podpichovanie je sucastou flirtu, pointa je v slove "prilis"...len je taka vec, co sa vola sebaucta...ak rypes do chlapa, ze je to smiesne pre oboch a nikoho to neuraza, tak je to v poho, ale zase zosmiesnovanie a ponizovanie nevadi len ludom so snizenou sebauctou...dotyka sa ta, ze su chlapi, ktori nemaju radi urazky? alebo co ty povazujes za rypanie?
@echoechoecho do ľúdí rýpem sarkasticky. robím si z nich prdel. tak isto ako moje okolie zo mňa. a nie je to nič o zníženej sebaúcte. urážka je za urážku len vtedy, keď ju tak vezme druhá strana, imho. a uraziť sa podľa mňa nechá len niekto s nízkym sebavedomím alebo príliš veľkým egom.
mňa neurazí takmer nič. buď mi je jasné, že to je proste vtip a plieskanie do vetra (aj keď počúvam niekedy fakt dosť sračky, ale na šovinistický, sedlácky a veľmi zlý humor som sa dávno naučila) alebo mi je druhá osoba s jej potrebou uraziť ma ukradnutá a nepotrebujem si kaziť deň takými kecami že sa niekto berie príliš vážne a rozhodí ho ostrejšie podpichnutie, to nie je môj problém. nech si ho to rozhodí, mňa ďalej nezaujíma.
a nedotýka sa ma to, že sú takí chlapi. ale odradzuje ma to na nich, rovnako ako aj na ženách, transkách a mužatkách.
@echoechoecho inak povedané, človek vyrovnaný sám se sebou sa nemá prečo nechať uraziť nejakými blbými rečami. ide to pomimo neho. a som fakt rada, že takých ľudí okolo seba mám.
@grietusha dobre vies, ze si to len nahovaras v pohode clovek nema dovod podpichovat do druhych ani v najvacsom LSD opojeni ..svoje nizke sebavedomie si nezdvihnes tak, ze ponizis druhych, ale to casom sama zistis
@echoechoecho ešte ma pouč o živote. ja nikde nič o ponižovaní nehovorím. v živote by som nikoho neponížila. (asi si ale rýpanie a podpichovanie, tak ako mnoho ľudí mýlíš s ponižovaním) ale ďakujem, naučila som sa o sebe niečo nové. píšem si do denníčka, že mám nízke sebavedomie.
@echoechoecho veru, veru, život ma poučí, viem ešte hovno. teraz, ak mi dovolíš, idem mamke povedať, nech mi uvarí večeru, aby som sa jej mohla pri jedle posťažovať, že niekto na internete je na mňa zlý. možno mi dá aj euro na kofolu s kámoškou zo školy :happy:
@echoechoecho ani nemala byť
no znepokojovať niekoho. to je fajn, mám rada nepokoje, chaosy a tak. aspoň veci nie sú v stálom štádiu a človek musí furt prehodnocovať kadečo. status quo je nuda. takže keď znepokojíš podpichovaním jeho, bude prehodnocovať vnútorne kdečo. (a vždy sa znepokojuje nepríjemnými záležitosťami. ešte som nezažila, že by ma znepokojilo niečo príjemné)
v každom prípade, takto ti to poviem. aby sme neodbočili od témy. pracujem s ľuďmi. mám za sebou toľko medziľudských situácií, ktoré som musela riešiť, že si to (a to som si istá) ani len nevieš predstaviť. rôzne extrémne a vyhrotené situácie, ktoré som musela riešiť s prihliadaním na ľudský faktor. ľudí poznám dosť dobre, viem ich odhadnúť rýchlo (a potrebujem to, vzhľadom na svoj životný štýl, vedieť, inak mi, a to doslovne, môže ísť kvôli tomu o život )a viem s nimi jednať tak, aby ma mali radi. ale ja úprimne ľudí celkom nemusím a mám ich u prdele. nepotrebujem sa páčiť každému a nepotrebujem byť s každým zadobre, to je zbytočne vydávaná energia, ktorú si radšej ušetrím na tých, ktorých mám fakt rada. a jeden z nástrojov, ktorým dokážem narýchlo vyselektovať ľudí okolo seba, je práve irónia, sakrazmus a hranie sa na debila. preto hovorím, že ma odpudzujú ľudia, ktorí pre to zmysel nemajú. lebo to tak fakt proste je.
a je mi fakt jedno, čo si o tom myslíš a ako veľmi sa o tom chceš baviť a presviedčať ma tu o svojej pravde. ľudia sú rôzni a mňa práve bavia tí, ktorí nie sú tak sebestrední, aby svoje emócie točili okolo poznámok na svoju osobu.
@echoechoecho "ked sa sprava ako zena, t.j. je namysleny, arogantny, "vie najlepsie vsetko", nevie si priznat, chybu, pochopit ironiu, vsetko berie vazne, nema sebareflexiu, pouziva dvojity meter na seba a ostatnych, vyuziva druhych, citovo vydiera, je jesitny, bezcitny, povrchny, netolerantny atd, - no proste nema byt ako priemerna zena, co ti poviem"
@grietusha slaba a ocividna vyhovorka...nie som taky blb ...a ten dlhy koment plny omaciek si si uz mohla odpustit, ani nechce sa mi to citat, lebo na hluposti nemam cas
@grietusha ako to myslis s tym zufalym? lebo vsak zufaly nemusi byt iba ako mizerak ktory sa zufalo snazi zbalit barsjaku zenu a vyplakava nad tym aky je chudak. ak ma nejake vazne problemy z ktorych je zufaly tak to podla mna nie je nejake odpudive
Tu možno vidieť, ako sa tie názory väčšinou podobajú. A dokonca pozerám, ako to z vás vyslovene vyletelo , že nad tým ani netreba veľmi uvažovať. Tak dúfam baby, že si to niekto tu aj zoberie k srdcu a nebude potom zakladať rubriku: prečo ma žiadna baba nechce
@atropabelladona vztah moze fungovat aj ked maju dvaja ludia ne niektore veci rozdielne nazory. Napr jeden z voli pravicu druhy lavicu, jeden je ateista druhy kerestan atd. (Minule som videl dokoment o manzeloch chlap fandil Arsenalu a zena Chelsea).
Podla mna najdolezitejsie je aby boli dvaja ludia povahove protiklady, ktore sa navzajom doplnaju. Napriklad k dominantnemu chlapovi sa viac hodi submisivna zena, k extrovertovi introvertka atd, pretoze zatial co jeden zije hekticky uponahlany zivot u svojej polovicky hlada pokoj a stabilitu.
keď je blbý, ufňukaný, nesamostatný, neschopný sa sám o seba postarať, nevyrovnaný (!!!!), bez nejakého základného zmyslu pre zodpovednosť. a bez zmyslu pre humor.
ak s niekým chcem niečo mať, mal by to byť môj rovnocenný partner, o ktorého sa dá oprieť / dá na neho spoľahnúť, človek, s ktorým bude prekonávanie problémov a situácií ľahšie, nie ďalšia príťaž na krku
zúfalstvo
klamanie
falošnosť
ignor
neochota
keď sú všetci pre neho podstatnejšii, ako jeho priateľka a venuje jej minimum pozornosti
a tiež nemám rada tie typy, čo by najradšej prespali celý život
a ešte je toho veľa........
@toudy88sv Kazdopadne ti dam vediet ak by som prisiel na nieco Mozno mne staci dat na auto nejake tuningove kridlo, tebe vyfuk. A baby po nas pojdu jak dive
@milo5 som po nehode takže rovno tú motorku prerobím a zvažujem aj iné výfukové koncovky ako továrne keď to bude hotové a zaberie to tak tiež ti dám vedieť
prvá vec?
okamžitý boner a cigaretový alebo alkoholický pach
potom je tu hrubosť, surovosť, agresivita, nonšalantnosť, bojazlivosť, ženskosť, pomalosť a nečestnosť, ale mnoho z tohto ide všeobecne na človeka (s výnimkou ženskosti, tam je to myslené vice versa).
- ked vela nadava
- ked sa zle oblieka ( no!)
- ked nepouziva vonavku (nie ze by smrdel, ale proste hrozne ma pritahuju dobre vonajuci muzi)
- ked nema plany do buducnosti
- ked zije z penazi rodicov a nesnazi sa to zmenit
- ked ohovara
- ked sa uraza
- ked je citlivejsi ako zena
- ked nechape ironickemu a podpichovacnemu humoru
- ked vie slabo po anglinky (uchylka
- ked vie slabo po slovensky (najhorsie
- keby mi na FB pisal na nastneku kazdy den ze ma miluje
- keby ma nechce predstavit rodine alebo kamosom
- keby som sa dozvedela, ze svoju ex podviedol
a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
alebo keď až zúfalo balí úplne každú, ktorú stretne
ked nerozpravaju vtedy, ked maju
ked rozpravaju vtedy, ked by mali konat
ked ignoruju
ked smrdia
ked sa o seba nestaraju
ked maju vacsie ego ako iq
ked o zenach hovoria vulgarne
ked sa nevedia spolocensky spravat
ked si myslia, ze su najmudrejsi na svete
a vela veci celkovo, ale to su veci, co ma vytacaju na oboch pohlaviach
no a tiez neznasam v podstate opacny extrem, ked sa chlap chudatkuje resp. je to nejaky zufalec, to tiez nevesti nic dobre. hlavne neznasam, ked sa ma neustale pyta, co by som chcela robit, ci sa mi to ci hento paci... si chlap, mas mat kus autoritu pre boha, nemusis sa ma na vsetko pytat...
no to je pravda, ja sa kamarátim s celým domovom dôchodcov totiž
ale isteže hej, v mojom okolí sú samé normálne ženy a samí normálni chlapi. a nenormálne psy.
ďalej ma vie odradiť (aj keď nie často sa naskytne taká situácia aby to človek odhalil len tak na rande), ako sa vie chlap zachovať vo vyhrotených situáciách... Osobne si už dávam dosť pozor na agresívne a arogantné typy a tých, ktorí nevedia nič vyriešiť s chladnou hlavou a nadhľadom...
potom ešte znaky, z ktorých vyplýva, že chlap je nepoužiteľný na vzťah a to napr keď nemá žiadne ambície, je lenivý, nedokáže sa postarať ani sám o seba....
a ešte keď je neschopný (mňa osobne by porazilo keby som si mala poskladať nábytok-nevravím, že som ľavoruká, poličku si poskladám, ale myslím skôr veci, na ktoré je treba chlapskú ruku)
@grietusha ach ty chudinka, to je ten svet zly, ze si nemozes ani rypnut do chlapa, je to nehoraznost, lebo ty zboznujes, ako do teba rypu chlapi, vsak
mňa neurazí takmer nič. buď mi je jasné, že to je proste vtip a plieskanie do vetra (aj keď počúvam niekedy fakt dosť sračky, ale na šovinistický, sedlácky a veľmi zlý humor som sa dávno naučila) alebo mi je druhá osoba s jej potrebou uraziť ma ukradnutá a nepotrebujem si kaziť deň takými kecami že sa niekto berie príliš vážne a rozhodí ho ostrejšie podpichnutie, to nie je môj problém. nech si ho to rozhodí, mňa ďalej nezaujíma.
a nedotýka sa ma to, že sú takí chlapi. ale odradzuje ma to na nich, rovnako ako aj na ženách, transkách a mužatkách.
a kde je medzi tými synonymami ponižovanie?
...pozri sa na vyznam, ktory je hned na zaciatku vysvetleny
no znepokojovať niekoho. to je fajn, mám rada nepokoje, chaosy a tak. aspoň veci nie sú v stálom štádiu a človek musí furt prehodnocovať kadečo. status quo je nuda. takže keď znepokojíš podpichovaním jeho, bude prehodnocovať vnútorne kdečo. (a vždy sa znepokojuje nepríjemnými záležitosťami. ešte som nezažila, že by ma znepokojilo niečo príjemné)
v každom prípade, takto ti to poviem. aby sme neodbočili od témy. pracujem s ľuďmi. mám za sebou toľko medziľudských situácií, ktoré som musela riešiť, že si to (a to som si istá) ani len nevieš predstaviť. rôzne extrémne a vyhrotené situácie, ktoré som musela riešiť s prihliadaním na ľudský faktor. ľudí poznám dosť dobre, viem ich odhadnúť rýchlo (a potrebujem to, vzhľadom na svoj životný štýl, vedieť, inak mi, a to doslovne, môže ísť kvôli tomu o život )a viem s nimi jednať tak, aby ma mali radi. ale ja úprimne ľudí celkom nemusím a mám ich u prdele. nepotrebujem sa páčiť každému a nepotrebujem byť s každým zadobre, to je zbytočne vydávaná energia, ktorú si radšej ušetrím na tých, ktorých mám fakt rada. a jeden z nástrojov, ktorým dokážem narýchlo vyselektovať ľudí okolo seba, je práve irónia, sakrazmus a hranie sa na debila. preto hovorím, že ma odpudzujú ľudia, ktorí pre to zmysel nemajú. lebo to tak fakt proste je.
a je mi fakt jedno, čo si o tom myslíš a ako veľmi sa o tom chceš baviť a presviedčať ma tu o svojej pravde. ľudia sú rôzni a mňa práve bavia tí, ktorí nie sú tak sebestrední, aby svoje emócie točili okolo poznámok na svoju osobu.
pekný večer
Presnejšie to už nešlo napísať
@atropabelladona vztah moze fungovat aj ked maju dvaja ludia ne niektore veci rozdielne nazory. Napr jeden z voli pravicu druhy lavicu, jeden je ateista druhy kerestan atd. (Minule som videl dokoment o manzeloch chlap fandil Arsenalu a zena Chelsea).
Podla mna najdolezitejsie je aby boli dvaja ludia povahove protiklady, ktore sa navzajom doplnaju. Napriklad k dominantnemu chlapovi sa viac hodi submisivna zena, k extrovertovi introvertka atd, pretoze zatial co jeden zije hekticky uponahlany zivot u svojej polovicky hlada pokoj a stabilitu.
z tohto fora ma najviac zaujalo ked si spomenul ten vitamin K. mozes mi blizsie vysvetlit, co si tym chcel povedat? d.
ak s niekým chcem niečo mať, mal by to byť môj rovnocenný partner, o ktorého sa dá oprieť / dá na neho spoľahnúť, človek, s ktorým bude prekonávanie problémov a situácií ľahšie, nie ďalšia príťaž na krku
klamanie
falošnosť
ignor
neochota
keď sú všetci pre neho podstatnejšii, ako jeho priateľka a venuje jej minimum pozornosti
a tiež nemám rada tie typy, čo by najradšej prespali celý život
a ešte je toho veľa........
nevie gramatiku
a je depresívny
ale strašne pekný
čo mám robiť
mne to trochu trvalo kým som zistila, že nič nebrať osobne, je to najlepšie
okamžitý boner a cigaretový alebo alkoholický pach
potom je tu hrubosť, surovosť, agresivita, nonšalantnosť, bojazlivosť, ženskosť, pomalosť a nečestnosť, ale mnoho z tohto ide všeobecne na človeka (s výnimkou ženskosti, tam je to myslené vice versa).
- ked sa zle oblieka ( no!)
- ked nepouziva vonavku (nie ze by smrdel, ale proste hrozne ma pritahuju dobre vonajuci muzi)
- ked nema plany do buducnosti
- ked zije z penazi rodicov a nesnazi sa to zmenit
- ked ohovara
- ked sa uraza
- ked je citlivejsi ako zena
- ked nechape ironickemu a podpichovacnemu humoru
- ked vie slabo po anglinky (uchylka
- ked vie slabo po slovensky (najhorsie
- keby mi na FB pisal na nastneku kazdy den ze ma miluje
- keby ma nechce predstavit rodine alebo kamosom
- keby som sa dozvedela, ze svoju ex podviedol
a tak