Čo vás vie dobre ukludniť ? niečo s čím dokažete úplne vypnúť.
Mňa osobne dokáže najviac hudba, nejaká inteligentná , z hĺbkou text . To keď si zapnem nie je možné aby ma niečo nahnevalo. A obsedím pri tom aj celé dni .
poprípade si pustím nejaký bebop, vezmem Ginsberga/Ferlinghettiho/Préverta a začnem si ich nahlas recitovať a poskakujem pri tom. niekedy až kričím, keď sa dostanem do recitačného jazzového raušu.
a keď nemám možnosť spraviť ani jedno z tohto, tak sa začnem kývať spredu dozadu. rytmicky. dosť dlho. vypnem mozog a len sa kývem s neprítomným pohľadom, sem tam sa otrieskávam vo vlastnej vnútornej unimobunke a pospevujem si do toho, že la donna es mobile (taktiež len v hlave)
nádych-výdych, nádych-výdych, chodenie hore dole a nikotín, to všetko v spojení s dobrou hudbou, sezónne sa mení. takže keď nervačím, idem v noci na prechádzku, pustím silno nahlas empetrojku a rýchlo chodím.
a naposledy ma po štátniciach veľmi úspešne ukľudnila hruška z Ponorky a ešte kolegovia v práci ma vedia ukľudniť.
@11 hej to som zabudol - iný človek. Na celom svete najviac milujem, keď sa s niekým môžem úprimne porozprávať o všetkom všetkom, čo ma trápi a sužuje... potom je celý svet taký krajší, voľnejší
@vive ale tak ja nechápem ľudí čo ked majú depku , si idú pustiť smutné pesničky ja si vtedy skorej maximalne veselé nahodím , veď neviem čo by mi depresívna hudba pomohla v depresii
@sanduleak fiiiiiii to by som ja nevydržal pri tom by som bol skôr viac nervózny
objatie ... ale obcas clovek nepotrebuje ukludnit ale prave naopak...kricat trhat mlatit kopat... dusit emocie a byt nimi duseny je jedna z najhorsich veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
zaberá vždy. takmer okamžite.
poprípade si pustím nejaký bebop, vezmem Ginsberga/Ferlinghettiho/Préverta a začnem si ich nahlas recitovať a poskakujem pri tom. niekedy až kričím, keď sa dostanem do recitačného jazzového raušu.
a keď nemám možnosť spraviť ani jedno z tohto, tak sa začnem kývať spredu dozadu. rytmicky. dosť dlho. vypnem mozog a len sa kývem s neprítomným pohľadom, sem tam sa otrieskávam vo vlastnej vnútornej unimobunke a pospevujem si do toho, že la donna es mobile (taktiež len v hlave)
a naposledy ma po štátniciach veľmi úspešne ukľudnila hruška z Ponorky a ešte kolegovia v práci ma vedia ukľudniť.
POSTELE
@sanduleak fiiiiiii to by som ja nevydržal pri tom by som bol skôr viac nervózny
2.sex
3.chlast
4.cesta vo vlaku
5.ganja
A samozrejme cigo, alebo poriadne tlsty joint
A potom ešte táto pesnička.
@tommyhot jasneeeeee AVA su genialny tak to hej pri ich hudbe sa fajn oddychuje aj ten nový album je parádny