Páčite sa nejakému chalanovi, boli ste spolu dohromady asi tri krát (na pive, vonku a tak...), on je kamoš tvojích kamošiek a chce ťa zbaliť ...čo by na vás zapôsobilo, keď si nieste až tak "cudzí" ???
@4 18-ročný by snáď mal aspoň trochu vedieť o ženách...ajtak my osobne nepoznáme tú dotyčnú, možno sa jej páčia úplne iné než ti tu niektorí napíšu, nie každému sa páči to isté
ale aby som bol k veci mladé baby pod 18 očarí primitívne správanie, pubertiacka vtipnosť, keď sa budeš správať ako decko, keď budeš piť a fetovať a budeš nejaký emo, hoper a podobne a tie nad 18 očarí tvoje nové bmw od tatka a tvoja kreditka...good luck
holyknight nehádž všetkých do jedného vreca. ja mám 14 a tiež sa mi to zdá veľmi primitívne na iných.. určite by som si nikdy nezačala s nikým kto nemá mozog, fajčí a pije.. o drogách už vôbec nehovorím...
u mna jednoznacne charizma,dobre zvyky....ze nie je k holke nieco ako:caw bejby ideme na to? ale nieco mile v nom musi byt....a vyzor,hlavne vysoky a inak nemam vyhradene poziadavky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov