o neuronovych sietach viem len to ze sa pouzivaju v umelej inteligencii, ale neurony obsahuje aj ludsky mozog cim vlastne komunikuje s ostatnymi castami mozgu vymenou elektrickych signalov medzi jednotlivymi neuronmi. V praxi vobec netusim ako sa tieto umele neuronove siete pouzivaju .. skus napisat o nich trosku viac aby som ti vedel presnejsie odpovedat
@niklinka to by som skusil si o tom nieco precitat alebo pozriet dokument na youtube keby bol ( nehladal som) pokial vies anglicky nemal by byt problem ziskat k tomu dost materialu
@dhampir ja viem, ale moc som nechcela ani googliť, čo mi to pomôže ked nerozumiem. Kamarát uči informatiku a je z toho "jeleň" takže.. ale ďakujem za snahu
ze ked sme to mali v skole a robili fuzzy systemy tak som grcal z toho.. to neuronove siete boli aspon zaujimave.. ale tiez ma to ako nevytrhalo z reality moc
@niklinka ja poznam neuronovu siet len z programatorskeho hladiska.. je to v podstate program, ktoremu zadas nejake vstupy a on sa z tych vstupov "uci" a vypluva ti nejake vystupy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov