U mna to vyvolava spomienku na Vodný svet a zaroveň pobavenie nad vyrokom, ze Lod duchov je "jeden z nejdesivejsich a nejoriginalnejsich hororovych filmu poslednich let" (Rob Blackwelder)
podla mna tam musel niekto zomrieť , čiže trocha strach , myslim že do mora unikli pohonnie hmoty D ... takže znečistenie prirody ale zaroven aj zaujimavy objekt , napriklad na foto
@gukol inak to!!! tá druhá! to je ono! lebo tú druhú skalu bližšie k lodi som mla na mysli....a ked si taky zrucny tak yb sa tam hodila ako ležať.. chapeš, ako to morske panny rovia
@lawey tak mi najdi nejakú jej pózu alebo kukni jej videa lebo ja keď to pozeram a nahodou sestra prejde okolo tak pozerá na mna jak debil že čo to pozerám
@antifunebracka sa smej, ale ja sa naozaj bojím takýchto gigantických vecí..ako tu už niekto spomenul tú fóbiu z mega vecí..tuším megalofóbiu..
raz sa mi v noci snívalo, že som plávala v oceáne a vedľa mňa bolo toto (ale 100násobne väčšie,ja som bola len milimetrová v porovnaní s touto fotkou!!)..fakt sa toho bojím
@antifunebracka aj kebyže mám ísť vedľa titanicu, ktorý je na "odparkovaný" niekde na suchu, by som išla so zatvorenými očami a nemohla by som sa na to pozerať..a nenarážaj na moju výšku!! ty tiež nemáš 200 cm
nechápem čo je na tej foto také geniálne, jedna hrdzavá loď, ktorá mala byť dávno v šrote a nie znečisťovať more a prilepené kreatúry v podobe nejakých morských príšer(ach)...
ale vidím, že ľuďom stačí aj mala hovadina, aby boli ukrutne vytešení ...........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
a teraz mi povieš aj niečo z psycho hladiska..či to len tak?
a keď už, trošku je strašidelná.
chvílu narazí do nejakej skaly
ježiš maria laura, vypni fantaziu
@horsiq aj mne skoro ale nie z tohto ma držali chichoty ešte s inej debaty
A o 5 sekund intro v novom tomb raider, kde pocas burky rozlomilo tu ich lod.
nemam rada vodu
takéto niečo?
teraz to vo mne vyvoláva pocit potencionálneho kokotizmu na obzore
takto ?
: : : : ty moj boh : : : :
takto vyzera dream that became true! : : : D
» www.birdz.sk/webka/momoglamo...
a @26 + @33
všetky možné pesimistické pocity...
@lawey @nietimekki @daydreamaway
za málo
@denix momorská panna : :
vyvoláva to vo mne pocit úzkosti, strachu, hrôzy, opustenosti, zvláštneho gigantizmu ktorý ma zabije..neviem..=/
Ale nechcem tú fotku už nikdy vidieť..!
A Loď duchov... Zaujímavý film
G.E.N.I.A.L.N.E je to!!!! momorska panna :
@zuzanne112 ta lod ta bude strasit do smrti v snoch
raz sa mi v noci snívalo, že som plávala v oceáne a vedľa mňa bolo toto (ale 100násobne väčšie,ja som bola len milimetrová v porovnaní s touto fotkou!!)..fakt sa toho bojím
ale vidím, že ľuďom stačí aj mala hovadina, aby boli ukrutne vytešení ...........filip