Nič, neviem, že sú pekné Mne sa veľmi páčia tmavé vlasy... Len sama nemám zatiaľ odvahu si svoje prefarbiť, ale keď ju nazbieram určite si ich prefarbím. Ale len na hnedé, lebo mám svetlú pleť a čierne by sa mi nehodili.
Evokujú vo mne predstavu temnoty a niečoho cudzieho (mimo iného aj neslovenského) - znakom svetla, dobra a fyzického zdravia sú predsa plavé vlasy, či nie...?
Inak aj ja mám slabosť pre ženy so svetlou pokožkou, ktoré sa nasilu každý týždeň nevyprážajú niekde v solárku alebo v lete na slnku. Akurát tie smrtkovské kombinácie bledej tváre a havraních vlasov fakt nemusím. Zato kombinácia svetlej pokožky, a blond alebo ryšavých vlasov - ach jaj...
V podstate je mi jedno, ak má niekto čierne vlasy - čo však nechápem je, že ak sa tak nenarodil, načo si ich na čierno vlastne farbí???
@stahli Lenže ja som úplne až moc bledá. Vraj by som vyzerala ako Mortishia z Adamsovcov. A je fakt, že jedna kamoška vraj kedysi mala čierne vlasy a tiež je bledá a že jej všetci vraveli že vyzerá ako Mortishia, až ju to prestalo baviť a povedala si, že nikdy viac. Nechcem spraviť rovnakú chybu ako ona. Mne by sa to páčilo, ale ak sa na to väčšina ľudí pozerá takto, tak nestálo by mi to za to.
Všetci mi vravia, že najviac sa mi hodia blond vlasy, teda také aké mám, ale ja si to nemyslím Takto som zas bledá úplne celá a napríklad na fotkách niekedy až svietim. Musím sa konečne odhodlať na tú hnedú
vidíš a teraz čítam, že @walterdonath to nazval smrtkovská kombinácia bledej tváre a havraních vlasov. A takto to vníma väčšina ľudí. Okrem nejakých gothic-emo kombinácií, alebo čoho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
príliš umelá čierna škodoradostný úškrn
ale mne nepristali :/
V každom prípade mám na čiernovlasé vyblednuté devy slabosť.
to mi evokuje takmer slovo mŕtve, ako vyblednutý obraz, vyblednuté farby, proste keď to už nie je ono
(samozreme že chápem, čo si chcel povedať a sama sa s hrdos%tou radím medzi bledule, ale vyznelo to vtipne
ale nie.... nič.....
a?
Inak aj ja mám slabosť pre ženy so svetlou pokožkou, ktoré sa nasilu každý týždeň nevyprážajú niekde v solárku alebo v lete na slnku. Akurát tie smrtkovské kombinácie bledej tváre a havraních vlasov fakt nemusím. Zato kombinácia svetlej pokožky, a blond alebo ryšavých vlasov - ach jaj...
V podstate je mi jedno, ak má niekto čierne vlasy - čo však nechápem je, že ak sa tak nenarodil, načo si ich na čierno vlastne farbí???
Ale aj tak je to každého vec a ja to neovplyvním.
Všetci mi vravia, že najviac sa mi hodia blond vlasy, teda také aké mám, ale ja si to nemyslím Takto som zas bledá úplne celá a napríklad na fotkách niekedy až svietim. Musím sa konečne odhodlať na tú hnedú