Čo vravíte na to ako prebiehajú demonštrácie za ľudské práva v Číne?
Mne je z toho zle keď som videl ako policajti surovým spôsobom zatýkali občianskych aktivistov ktorí sa bránili pred fyzickými atakmi nejakých čínskych organizátorov.
A keď som videl dobitú Číňanku ktorá tiež prišla podporiť demonštráciu a oni ju za
Cele je to hnus. Svinstvo. Keby som bola iba o kusok viac odvaznejsia, tak som tam vcera stala tiez. Inak, medzi tymi aktivistami, co vcera pozatykali, bol aj jeden moj kamarat-spoluziak sranda ho vidiet v telke a novinach ako ma na rukach puta a fizlovu ruku pod krkom...
Neviem preco taka blbost vyvolava u niekoho organizmy. Par aktivistov prislo podporit prezidenta ČĽR a par sa postavila proti tomu.Doslo k bitke a policia zatykala, neviem co je na tom divne. Ja som uz bol na par demonstraciach aj v zahranici a nebolo tam 30 ludi ale 30000 a tam ste mali vidiet tie zakroky policajtov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
dnes o 17:00 pred budovou ministerstva spravodlivosti je demonstracia proti tomu aby sa HARABIN stal "prvym muzom slovenskej spravodlivosti"
PODPORTE a PRIDTE!!!
najlepsi boli guns n roses chinese democracy