Bolo tu už fórum, že čo ste jedli, tak som teraz založil, že čo ste pili.
Ja - 0.7- l čaju
1 l- minerálky Mattoni pomarančová príchuť
0.2 l- Energy drink
0.8 l- kofola
0.2 l- sirup v škole
minerálka s príchuťou biele hrozno, jablková česká limonáda, najslabší deluxe čaj v mojom živote (až na konci som uverila, že to nebola len vriaca voda), minerálka a to by malo byť všetko
@yolo ja neviem či pomáha pretože vždy keď sa to zlepší tak sa tesne predtým zmenia aj nejaké iné veci, ktoré možno tiež pomáhajú...v každom prípade neškodí určite takže si proste hovorím že pomáha
do teraz som pila...ako prvé liter teplej vody, pred raňajkami kávu, na raňajky čaj, a odvtedy som už vypila liter džúsu pomaranč a do večera ešte neviem koľko toho vypijem
@waagbistritz69 je to trocha iné, cítiť, že tam preráža taká akoby sladká chuť toho sójového mlieka, ale ja som si veľmi rýchlo zvykol. Jediné čo mi zo všetkých mliečnych výrobkov chýbalo, bolo acidko.. s takou dobrou žemľou s tekvicovými jadierkami je to lahoda
pohar vody s citronom, zeleny caj, protein, kava, ovocny caj, 1 l vody, kava, zas pohar vody s citronom a asi 0,7l bazoveho caju, to je za vcerajsi den postupne,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
ja pár deci čaju...
moju multivitaminovú sirupovú vodu
čaj na obede
ovocný čaj doma
asi všetko
mlieko
rajec pupava
vsetko asi
zelený čaj
ľubovníkový čaj
vodu
a teraz si idem dať kávu alebo pivo
asi kávu
a inak som pil vodu,čaj a volaku sirupovu coop sračku
dve piva
asi tri glgy vody
vlastne slzy
kávu v škole
vodu
sprite
ďalšia šálka čaju
voda
plus este rano pohar vody s tabletou horcika a prave teraz pijem pohar vody s citronovou stavou
@hexo a pil by som vodu aj keby sme mali niečo iné, lebo proste už som si zvykol, pijem aby som nezomrel od dehydratácie, chuť mi môže byť ukradnutá.
Asi vodu,viac vody
Trochu čokolády
A asi 2x caffe latte
asi pol litra cistej vody
liter piva merlin
2 pohare bieleho
inak, ľubovníkový čaj znižuje účinok antikoncepcie, len aby ste vedeli
@hellium u mňa to nevadí. A tuším sa nemože človek opalovat keď ho pije...
Jednoducho, je to priamo stvorené na zlepšovanie nálady. Človek ho može pit skoro furt, kedže slnko už sotva vyleze.
má veľa pozitívnych účinkov, len treba byť opatrný s tým slnkom - ale teraz je naň ideálne počasie
» www.nlm.nih.gov/medlineplus/dru...
0,4 l kava
1 l piva
A asi dva pohare coly
@yolo ja neviem či pomáha pretože vždy keď sa to zlepší tak sa tesne predtým zmenia aj nejaké iné veci, ktoré možno tiež pomáhajú...v každom prípade neškodí určite takže si proste hovorím že pomáha