nevera je taka pubertalna zalezitost myslim ze dost ludi sa jej dopustilo ale ked si raz clovek uvedomi ze je dospely alebo skoro dospely mal by sa podla toho aj chovat
Neveru neodpustím, možno ked budem inak premyslat, ale teraz by som neodpustila, neverny ak bude tak nech sa to aspon nedozviem... a nech to rychlo skonci a zabudne sa na to a ak sa dozviem je zle. A podvadzať neisom schopna... a kamarata obimem aj pobozkam a to je iba dobrý kamarat. ale s priateľom to siaha dalej ako len za objatie, je tam i vacsi cit a hlavne ine spravanie.
To Korculka: podla toho ako chapes neveru...ci len nezne objatie a medzi tym nevinny bozk, alebo sex???...ja by som odpustila raz, druhykrat uz nie....
Nie je nevera ako nevera. Viem, že to bude znieť drsne, ale: možno by som ľahšie zniesla, keby moj chalan ma podviedol raz, s tym, ze mu šlo len o to fyzično.. ako keby sa stretaval s niekym a vyvinul by sa medzi nimi nejaky vztah, ktory by uz nebol založeny vyložene len na sexe..
no neviem ako by som reagovala...lebo som este nic take nezazila...ale ak si dam ruku na srdce a mam povedat uprimnu odpoved...tak ja by som asi toho dotycneho dokazala podviest...ale nie sex..len bozkavanie...asi si teraz myslite ze som divna...ale vazne zalezi len od okolnosti...a ci je v tom alkohol...takze nevravim nic 100-percentne...ale ako sa vravi....NIKDY NEHOVOR NIKDY...radsej
ja som svojho priatela podjebala 4 krát.ale len v bozkávaní.radšej som mu nič nepovedala a nedozvedel sa nič.ale ja by som nevetru asi nedokázala odpustiť.ale chodíme spolu rok a ja ho strašne milujem ale alkohol spraví svoje....
Ja som mala prveho priatela v strnastich a vtedy som bola este nezrela.On ma strasne lubil,vedela som to.Raz som ho tak podviedla,ze som sa bozkavala so svojim kamaratom.Ja a kamarat sme boli spolu sami u neho doma a hrali sme pc hry A zacali sme sa hrat tak,ze ten,kto prehra,musi zjest..ja neviem..chrumku stuck_out_tongue:otom,ze si naleje poharik alkoholu.Potom,ze da pusu tomu druhemu...A skoncilo sa to tak,ze nam sa to zapacilo a bozkavali sme sa z vlastnej vole a vela.A on sa o tom dozvedel.Sirilo sa to hroznou rychlostou.Potom sa so mnou rozisiel...A ja,ja by som ani neviem,ci dokazala neveru odpustit.Asi by to uz nemalo cenu,lebo ten,kto podvedie,podvedie aj druhy raz a neoplati sa mu davat druhu sancu,lebo keby toho druheho cloveka lubil,tak ho nepodvedie ani pod vplyvom alkoholu a drog.A to plati aj o mne...Ja som to potom lutovala.Ale v 18-tich som si nasla mojho Jojinka a sme spolu doteraz a staaaaale sa moc lubime
Hmmm podla mna kazdy chape neveru inak..Neverny mozme byt ked sa boskavame s niekim inym,ked s nim sexujeme,alebo ako..Noo zazila som neveru z obidvoch stran a nie je to nic prijemne..Ked je podla man niekto zo vztahu neverny,znamena to nedostatok vo vztahu,je tam nieco co mu tam chyba,takze hlaadla by som asi tam vysvetlenie.A nemusi to per mna znamenat hned rozchod,dokazem to odpustit,zalezi to na okolnostiach..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov