ja normalne milujem ked zacne dajaky 20 rocny hovorit ze chvalabohu uz ma pubertu za sebou... bla bla... ze dospel...bla bla... ze sa smeje ked cita pubertacke prispevky jak riesia vztahy...bla bla... ale do certa... neni iny.. mozno trochu dospel ale bo
myslim ze mas uplnu pravdu ja to tiez nemam rada mali by ,,ti vyspelejsi,, skor poradit ako ,,tych mladsich,, podcenovat.Chapete nejaka rada alebo skusenost a nie ako si hovorila ze ,,boze to su deti som rad ze to mam za sebou a som za vodou,,a podobne
mam skoro 21 a stale som v puberte len narozdiel od poniektorych nastrocnych uzivatelov neriesim problemy typu: a ja neviem ci sa mu pacim...,som tehotna??? lubi ma ked sa na mna pozera???, ako zbalim babu chalana , oboch...
No ja mam 20 a skutocne som v mnohych veciach za vodou... a v mnohych este nie.... Ak narazim na niekoho evidentne menej skuseneho, vzdy sa mu snazim poradit. A
le aby sme boli fer , vela pubertakov si mysli, ze zozralo vsetku mudrost sveta a niet im pomoci ani keby sa chcelo ze ?
@xdravecx...vo ved o to ide ..pomoct poradit... ale mne sa az dviha zaludok ked tu pisu taki ze joj ty decko nevyzrete abo co jak keby neviem co boli oni... ano jasne ... takym pubertakom co neveidia co so sebou by som aj ja najradsej vylepila...
ja na to že s tebou súhlasím, @5donana5 , a priam ma prekvapuje že niekto v tvojom veku (neber to v zlom, to vôbec nie, ale keď si pozrieš čo tu mnoho ľudí v tvojom veku produkuje za pičoviny...) dokáže vyprodukovať takúto normálnu/inteligentnú tému, a dáva mi to nádej v budúce generácie
mám 25rocneho uja...a on je taky isty...niektorych puberta neprejde nikdy...ale mne to pripada bllbe ked take 11rocne decko ide s cigou v hube po meste a este sa ma spyta, aby som mu zapalila a hovori ze ake je dospele...to sa mi nepaci...to je smutne
Problémom v dvadsiatich rokoch je problém, že človek si myslí, že dospel, ale v skutočnosti ešte len začína dospievať. Ja som mal v dvadsiatke depresiu z toho, že už nebude mať -násť rokov, ale stále budem iba starší. Ale dospelosť človeka nerobí jeho vek, ale to uvedomenie si života a vecí okolo seba. Až keď sa začne pozerať na veci vážne a stratí ideály, ktorým veril, lebo nastúpi do jeho života stereotyp, až vtedy mu to začne dochádzať, že už nie je dieťa, ale že má určitú zodpovednosť voči sebe a voči svetu. Zodpovednosť preukázanú prácou, rešpektom k druhým, užívaním práv a slobôd občana a človeka a zmýšľaním nad budúcnosťou a založením rodiny. To sú základné veci, ktoré robia z človeka dospeláka. Nie všetci, ale veľká väčšina z vás prejde týmito vecami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ak to druhe, tak ja som si takym obdobim nepresiel...
le aby sme boli fer , vela pubertakov si mysli, ze zozralo vsetku mudrost sveta a niet im pomoci ani keby sa chcelo ze ?
Ale ako vravis, vysmech urcite nie je na mieste.
ale tak či tak... väčšina vecí je padnutých na hlavu, takže niet sa prečo tým zaoberať
ak vseobecne tak hej je to trapne. dvihnem obocie a smejem sa