baba vyssia (popripade vacsia) od chalana? v tejto materialistickej dobe je to takmer nemozne, ale rada by som si precitala nazory nejakych normalnych muzov ci by im to velmi prekazalo, znizilo ich ego atd.... vdaka
ach bože, milujem, keď sa vo vzťahových veciach niekto odvoláva na túto materialistickú dobu ver tomu, že v minulosti by to bol oveľa väčší problém, ako teraz
hmm neviem ja som pomerne dost vysoky takze si to asi ani neviem predstavit...ze by bola baba este vyssia odo mna...Ale nemyslim ze by som s tym mal nejaky zasadny problem
...aj keď, vlastne sa mýlim v tom, že v minulosti by asi najskôr o tom všetci držali jazyk za zubami, ok, beriem späť ale aj tak sa dnes viac ľudia vnútorne spoznávajú, ako v minulosti, takže sú takéto veci viac jedno a materialistický aj tak znamená orientovaný na majetok a hmotné statky, takže podobne ako @1 nechápem, čo to má s výškou
jj sorry, mne to tiez neskoro doslo, ze som sa zle vyjadrila DD ranna hodina este mi to tak nepali neviem ale mne stale pride vela predsudkov ohladom takej kombinacie... kedze ja mam 185 tak to dost vnimam a je problem najst vyssieho muza a nizky nemaju zaujem, asi sa ma boja
Sice mam skusenosti hlavne s ovela mensimi priatelkami (o hlavu - dve menej ako ja) ale problem by to asi nebol. Zalezi hlavne na rozdiele vo vyske. Ked si od neho o 5-10cm vyssia, tak je to prakticky fuk, ale ked si predstavim ze by bola priatelka o hlavu vyssia ako ja, tak je to minimalne cudna predstava
čo ja na to? irituje ma to, príšerne. NESKUTOČNE ma iritujú ženské ktoré takéto nepodstatné nezmysly ako to, že sú od chalana vyššie, vôbec RIEŠIA. A nechápem chlapov ktorým na niečom takom záleží. Je mi úplne jedno či som vyšií alebo nižší, a nechápem a nevidím jediný dôvod prečo a kvôli čomu by ma to malo trápiť.
ja osobne si neviem predstavit ze by som mal babu vyssiu ako som ja ale inak nechapem co by na tom malo byt ine ako ked je nizsia... na velkosti nezalezi
materialistická doba absolútne nezahŕňa výšku človeka ...ak by výšku jeho bankového konta takže trošku omyl
a k téme ...neviem ,či to vadí chlapcom ,alebo nie ,ale mne by asi dosť prekážalo keby som bola o dosť vyššia ako môj chlapec ...napríklad o 10 cm ..ak by to bol len nepatrný rozdiel (okolo 3 cm) tak to nevadí ...ale najideálnejšie je podľa mňa ,keď sú obaja rovnako vysokí a hľadia si na jednej úrovni do očí ...aspoň nebolí krk z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Prečo by baba nemohla byť od chalana vyššia alebo silnejšej postavy? Veď na tom nie je nič zlé Hlavné je, že sa majú radi a cítia sa spolu dobre
@tikalok asi tak
Aaaaa aj tak nechápem, ako je možné, že v dnešnej "materialistickej dobe" ešte niekto rieši podobné problémy
a k téme ...neviem ,či to vadí chlapcom ,alebo nie ,ale mne by asi dosť prekážalo keby som bola o dosť vyššia ako môj chlapec ...napríklad o 10 cm ..ak by to bol len nepatrný rozdiel (okolo 3 cm) tak to nevadí ...ale najideálnejšie je podľa mňa ,keď sú obaja rovnako vysokí a hľadia si na jednej úrovni do očí ...aspoň nebolí krk z toho
..kvak..