Ja chcu dredy Ale z mojou terajsou priatelkou to na dredy velmi nevyzeraaa , ale inac su super mne sa strasne lubia . len potom sa o to treba aj starat aby tam potvorky nezacali prebyvat
juuuj rastaman
dredy...strááášne pekná vecička na hlave, dala by som si aj ja ale mne osobne by asi nepristali
škoda, aj tak najkrajšie ich mal Bob Marley
Vyzerá to super - ale vždy si spájam takých ľudí ako vymletých pohodárov
Keby som žil v Afrike tak by som si dal aj ja - ale keďže žijem tam kde žijem tak si ich nedám
dredy su super, ale len na ludoch co sa im to hodi... @23 tak si pocula pic-ovinu si zas nemyslite, ze ked ma clovek dredy, tak si ich neumyva a je hygienycky na nizsej urovni
máám...jeden... ...vlastne je to zdredateny copik...a stale sa mi donho zamotava viac vlasov...pomaly rozmyslam, ze ho odstrihnem... ...ale este vaham.
niekomu sa dredy pacia-fajn. niekomu nie-fajn. ale preco preboha by v nich hned mali byt "zive tvory", "nove druhy hmyzu", "vosky" alebo nieco podobne?!! ach, rozum sa mi zastavuje, co maju niektory ludia take podivne nazory
treba mat na to ksicht, nehodi sa to kazdemu ale ked sa udrzuju ciste a nevypadavaju z nich vlasy tak je to celkom pekne. najlepsie ked na tom nosia zvonceky
ale ja by som si to nedala, na to mam svoje vlasy prilis rada
musia sa človeku hodiť, na niektorých ľuďoch sú skutočne úžasné, pri iných mám zas pocit, že majú na hlave lodné povrazy...ale nepáči sa mi, že keď niekto vidí človeka s dredmi, hneď začne rozoberať, aké potvorky mu v nich žijú...veď aj dredy sa normálne umývajú ale holt, videla som už aj ľudí s prírodnými dredmi, a tie ma trochu desili
Ja som mala dva, také úplné fejky umelinové, lebo som mala moc krátke vlasy...jeden som si vytrhla na geografií a druhý spálila v kozube...tento rok plánujem zas....dosť praktické to bolo,lebo som nemusela nosiť gumičku
kedysi som ich chcela mat, ale potom ma to preslo...taake mrtve vlasy fuuj, a co ma najviac odradilo, ze sa ich nezbavim inak ako odstrihnutim...je to take nezenske,...
@zipper žena má vyzerať jak žena a nie s nejakými zlepenými sračkami vo vlasoch...to tým myslela...fuj veď tie "vlasy" vyzerajú horšie než bezdomovcove ktorý si ich roky neumýva
@tuba podobne...a aj som ich par na hlave mala...boli to jak svina, smrdi to ked sa to pali a ked to nie je dobre spravene zacne sa to rozpletat zhora a to nie je najlepsie...
@50 Tak ja som si to nevymyslela hovorím že som to len počula tak mi láskave nenadávaj Niekto má o 4 roky viac a si myslí že zožral všetku múdrosť sveta,čo?
dredy su nieco krasne.. a kedze ich nema vela ludi tak aj nieco take nezvycajne...samozrejme ze nie kazdemu sa pacia kazdy ma iny vkus ale ja osobne mam dredy rada.. momentalne aj mam tri dredy ale bohuzial viac sa ich asi nechystam spravit..(bolo by mi luto mojich vlasov)...aj ked mozno ze by som sa aj nechala ukecat na celu hlavu ale to by som zrejme musela mat nejake to promile v krvi... ale tak napriklad moja spoluziacka ma na celych vlaskoch drediky... a aj moja kamoska mala do nejkaych 10 dredov ale odstrihla si ich.. skoda mno...
Ja osobne proti nim nič nemam ..a páčia sa mi ludia z dredmi ...niekedy som ich 8 vzadu take kus hrubsie a na zaciatku sa mi to pačilo ..ale po čase som mala z toho taky divny pocit ...namocila som si to raz za čas (pre dobry pocit ) ..ale no počase tie moje vlasy zacali vyzerat dost od veci..tak som sa rozhodla po tých 4-roch mesiacoch ich dat dole ked mi ich odcvakli tak kus mi ich tak nechali ...aa tak ked som si ich rozplietla (ten kustik) tak to dost bolelo ..a boli take mastne tie vlasy ..že som ich 2x ešte potom umyvala a boli furt take ...uff dneska som spokojna stym čo mam vzadu kratke a v predu normalna dlžka ja len to
och, niečo po čom túžim už páru rokov osobne mám aj ja jeden, taký hrubý a veľký na ľavej polke hlavy... volá sa Frenkie a mám ho tak už také dobré 2 roky... urobil sa sám od seba a dopomohla mu korálka... pamätám sa, ako som si naňho dala vrchnú časť narcisu, čo sa dáva na boj proti rakovine a ešte keď som si vyholila polku hlavy, Frenkie trčal ako kôl v plote
zamilovala som si ich, keď som sa vo Viedni spoznala s chalanom, ktorý mal tehlovočervené a krátke nad plecia. úplne super!!! a celkom dobre ich viem aj pliesť
ked som bola mensia, hrozne sa mi to pacilo a chcela som dredy ale uvedomila som si neskor, zeby som v tom vyzerala ako uplna trapa. ale vzdy sa na ulici obzeram za hocikym kto ma dredy, jasneze to tak stale uputa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
Nemám rád ževé tvory vo svojich vlasoch
som na pol ceste
dredy...strááášne pekná vecička na hlave, dala by som si aj ja ale mne osobne by asi nepristali
škoda, aj tak najkrajšie ich mal Bob Marley
Keby som žil v Afrike tak by som si dal aj ja - ale keďže žijem tam kde žijem tak si ich nedám
@23 tak si pocula pic-ovinu si zas nemyslite, ze ked ma clovek dredy, tak si ich neumyva a je hygienycky na nizsej urovni
ale ja by som si to nedala, na to mam svoje vlasy prilis rada
@tia999 čo je neženské? ostrihanie vlasov? či?
@44 tak to dredy niesu
Ale aj tak taketo dredy mat ...
podľa mňa sú dredy veelmo pekné .D keby mi to pristane tak by som si ich určite raz dala .D avšak mne by nič podobné nepristalo ...