Minule som tak rozmýšľal , že čo všetko chcem cez prázdniny o až som mal z toho taký blbý pocit , až som si uvedomil , že sa na tie prázdniny ani neteším Prečo ? Máte aj niekto iný takýto pocit ?
Ja mam leto zatial dobre rozplanovane...a tesim sa nan uz len z toho dovodu, ze ak aj budem doma a bude dobre pocasie, tak minimalne polku dna stravim vonku ci uz s kamosmi, alebo na baseballovom ihrisku
noo ja mam tiez taky pocit....koncim 9 aa budee mi to chybat, lebo tych 9 rokov vazne stalo za to....uz len ta predstava, ze budeem tak dalekoo ma desi......takze rozhodne niee.....noo ale z druhej strany aj ano, leboo cez leto urcite vyrazime na nejaky FEST...tak to sa uz tesiiim..
STE BLBI??? mat prazdniny a chodit brigaodvat? a co ta si oddychnut, venovat sa niecomu v com sa zdokonaite...nejake workshopy, ist na festivaly, zobrat sa s kamaratmi a precestovat slovensko, ist na hory, na stanovacky, atd.atd.. ...to uz dnes neleti?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
NAUC SA GRAMATIKU XD SLOVENSKU XP
odporucam xD