Co vyrastie z takych ako je napriklad @rayennn ? verim ze nikoho neurazim ani rayennna nechcem tu hadku ani nic podobne. ale zaujima ma ze co podla vas z neho bude a jemu podobnych? myslite ze cosi moze dosiahnut? alebo skonci jak troska? myslite ze aky b
Nuž, čaká ma krásna buducnosť bez ohladu na birdz...
Cakaju ma casy kedy budem v plnom prude a vtedy budem, fakticky kral...
Je jasne ze ludiav okoli citia ze zomna cosi velke bude, aj tu na birdzi ma furt kdosi musi brat do huby jak v @0 nikomu nedam spať, ani nič podobné, proste ste celý zomna hotový a strasne mi závidíte, aj Rytmus spieva v Hovnám neodpovedám že:
Kokoti, nedám vám spať
Kokoti, nedám vám spať...
Predpovedať človeku budúcnosť z jeho aktivity na internetovom fóre je hlúpe. Nevieš či nie je fake, či si tu len nehoní ego alebo či neprejavuje charakterové črty, ktoré v reálnom svet v kontakte s ľuďmi neuplatňuje.
U trolov nikdy nevieš nakoľko to je naozaj. Presne ako píše @sws333 . Napríklad keď prejavuje lásku Rusku tak mám pocit, že ten sakrazmus ani veľmi nezakrýva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Cakaju ma casy kedy budem v plnom prude a vtedy budem, fakticky kral...
Je jasne ze ludiav okoli citia ze zomna cosi velke bude, aj tu na birdzi ma furt kdosi musi brat do huby jak v @0 nikomu nedam spať, ani nič podobné, proste ste celý zomna hotový a strasne mi závidíte, aj Rytmus spieva v Hovnám neodpovedám že:
Kokoti, nedám vám spať
Kokoti, nedám vám spať...
Tak ako aj rytmus
+1 pre neho