V poradí...Mastné vlasy, Správa sa ako chalan, Ani cici ani rici, krivé zuby (niektoré štrbavé baby sú ale strašne sexy a sekne im to), preafektovanosť, veľa make-upu, príliš vysoká...
Ešte mi tam chýbajú chlpaté nohy, to je niečo strašné
@stodvacinkar máš pravdu, to by nemala pliesť dokopy, ale myslím, že hlavne tie povahové veci sú zlé, pretože ak vidím že tá baba nie je na len na prvý pohľad pekná, tak si s ňou ani len nezačnem
@wera55555 Ja mam nohy jak Tarzan a určite si ich holiť nebudem Chlpaté nohy u mužov sú prirodzené a čo mám kamarátky tak sa to viacerým dokonca páči a ostatným to je jedno.
vonkajšie "nedostatky" - teda okrem tých zubov - sa dajú rýchlo odstrániť. s afektom je to horšie. také neznášam. a nemám rada ani chalanské typy, žena je žena.
@18 debile, chlpate nohy su prirodzene u kazdeho, inak by ziadna zena nemala chlpy a nemusela si ich holit, keby to nebolo prirodzene, lebo "neprirodzene" chlpy by tam asi neboli Ale tak jasne, toto je doba, kedy sa od zeny cakaju oholene nohy a mne sa osobne ani chlpy nepacia, cize len ta narazka na "prirodzene" bola dobre od veci, nedalo sa mi nereagovat
Fuj, dnes som videla také dve štetky, čo mali na xichte samú omietku a celý xicht potom vlastne len domaľovaný, až som si myslela, že keby si to dali dole, tak tam žiaden xicht ani nemajú.
@narazuvzdornaa - no nie, radšej nech je baba bezcitná... preboha tento svet je už dosť bezcitný, nechápem čo komu vadí na tom, keď aspoň v niekom ešte ostali city
@pernik Nie, mnna to jednoducho pobavilo. Nemusis za vsetkom vidiet vyssie zmysly Lebo z biologickeho hladiska je to prirodzene. Este pred par desiatkami rokov to bolo dost bezne, len to som tym chcela povedat. To, ze je to neakceptovatelne neznamena, ze to neni prirodzene preto mi nedalo dodat aj to debile , no Moj vecny problem, casto jednam s ludmi neprimerane pohrdavo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ešte mi tam chýbajú chlpaté nohy, to je niečo strašné
Žena má byť pekne oholená.
Prirodzené to bolo pred 200-300 rokmi, nie teraz