DnB,Dubstep,punk,rock, a z predstavitelov su to :netsky,sigma,pixie,you me at six,the first,fall out boy,mayday parade,All time low,B-Complex,...a baarz co vsetko
neklaď slovo Rammstein do jednej vety so slovom "šibnuté"...
asi sa nepýtaš na teraz, ale teraz počúvam gigamix Paula Kalkbrennera.
inak mám najradšej vážnu hudbu, všetky žánre d'n'b, trip hop, psytrance, breakbeat, microfunk, downtempo... aj post-rock či nudisko môže byť, a aby som nezabudol, industrial a industrial metal. ale ako kedy.
Všetko od metalu po country.. Dokonca som nedávno začala počúvať aj zopár songov z SK rapu a to som myslela, že "sa k tomu nikdy neznížim"! Nuž, asi dospievam, prestávam škatuľkovať...
@purpledrug666 ako môžeš zároveň zo screamo a emo počúvať metal??? však to nejde dokopy! aha už viem ty si ten typ človeka čo tvrdí že Jens Rydén(Thyrfing) a Vreth(Finntroll) vedia perfektne screamovať.
Ja pocuvam prevazne to, co mam v zozname na webke, je to dlhy a pomerne pestry zoznam, neviem co by som sem napisal... To, co hram, je klasicky rock (ked to zovseobecnim)
@obnoxious ta normálne, pretože niekedy, keď som v piči mám náladu na emo pesničky .. raz za 2 mesiace cca a počúvam možno 10 emo pesničiek, keď nie menej ... ježiš, čo máte proti mne všetci? ... metal ... In Flames, Insomnium , Poisonblack, Nightwish, Charon , Cradle of Filth, Bullet for my Valentine, Dark Tranquillity, Edguy, Lacrimas Profundere a tak ďalej, prečo? .. A neviem, kto sú tí ľudia.... takže nič netvrdím
@obnoxious dobre , skúsim, len, že mám radšej metal no, tamtie pesničky sú iba také spomienkové , ináč metal milujem najviac a nechcem sa hádať , viem, že si myslíš, že som divný človek alebo čo, ale už to nechám tak radšej ...
@obnoxious došlo mi, že fíni , pekne, no , väčšina hudby, čo počúvam, je fínska
divný.. ach jaj .. emo som počúvala keď som mala 14-15.. ale ešte mám v kompe pár pesničiek z tých čias a niekedy ich zapnem, už neviem, jak inak ti to mám vysvetliť, lebo vidím, že to nemá zmysel ... aj tak mám oveľa radšej metal .. to je všetko
@purpledrug666 finntroll, battlelore, torture killer ti nič nevravia? tiež fíni. ale Amon Amarth.... predsa len sú to krajania....a hudbu robia perfektnú
@obnoxious 2 z toho mi niečo hovoria , ja viem, že Fíni máju super hudbu, len ešte som sa nedopracovala ku všetkým skupinám, chápeš.. mám taký veľký papier , kde mám asi 100 skupín, čo si ešte chcem vypočuť, len neni času alebo zabudnem ...
@obnoxious z toho vyplýva, že dpc! nie som emáčka ani som nikdy nebola!!!! ... teraz, keď počúvam aj kus punku, ešte nie som punkáč .. proste prevažuje metal .. tak 90% , ale ty to nechceš pochopííííť!
čo si ešte nepočul ?
tie dve Amon Amarth a Fintroll
ouu vodka, s tou mi daj pokoj, keď som ti v noci odpisovala na ten koment , toľko vodky som mala v sebe, že ešte teraz mi je zle .. zato také dristy so smutným smajlom som napísala , lebo mne je všetko ľúto, keď pijem
@obnoxious ja netvrdím, že nie sú švédi, si sa pýtal, čo mi niečo hovorí a tú skupinu som raz počula ... nepýtal si sa iba na fínske
šak dobre, že to shit, ale sú aj výnimky , doooosť málo , ale sú ...
šak aj ja počúvam punkreas, mala som aj podpis minule
ani mne veľa nechýbalo k zhúlenosti, ale potom už iné pičoviny by som tu písala .. inak mám otázku, ty máš takú potrebu sa hádať či čo? ... alebo čo máš proti mne... nechápem, noo ...
@purpledrug666 nie nemám potrebu sa hádať. len cítim podvedomý odpor k niekomu kto sa riadi nejakými pravidlami aby vyzeral cool. ale už viem že nie si emo tak to je v pohode.
ja mám taký pocit že z toho čo píšem čítaš tak 2-3 slová z celej vety a ujde ti význam. dobre tak po lopate: na začiatku som si myslel že si emo čo fušuje do metalu. už po druhom tvojom komente som pochopil že nie si. len som sa snažil vysvetliť že emo je teenagerský pózerský štýl ktorý je v dnešnej dobe čisto komerčný a emáci sú deti vo veku 14-17 rokov ktoré sa riadia týmito pravidlami » www.emobest.estranky.cz/clanky/pravidla... a myslia si že sú cool. z toho vyplýva že proti tebe nič nemám a že nečítaš pozorne a všetko berieš osobne
@obnoxious nie, ja som čítala pozorne, len už mám strašné nervy a matka do mňa hučala, že ide na komp, ta som rýchlo odpisovala ... no , konečne sme si to vyjasnili , len neznášam, keď si niekto myslí, že zato , že počúvam zopááááár takých songov, tak som pozér alebo niečo také ... nevieš, kvoli čomu to počúvam a počúvam to, iba keď som sama, takže keby som chcela byť cool, tak iba sama pred sebou a to zmysel nedáva ...
áno beriem všetko osobne, lebo som labilný človek, čo narobím .. keď som bola malá, každý do mňa jebal, preto sa teraz bojím reakcií a všetko beriem v zlom , tak sorry ... no a som rada, že nemáš proti mne nič ...
fúú z tohto fóra som sa tak vynervovala, že by som teraz skurila aj pakel a nemám ani jednu cigu ... nič noo
@obnoxious to je ešte v pohode , môj bývalý dá v pohode aj 3 za deň ... a k tomu už ja nemám čo povedať a stále mi volá či sa s ním neposkladám.. a vtedy počúvam tamtie pesničky, bo mám z neho depku ... taže ja si dám, len keď už ma fakt s tým otravuje .. ale potom je mi napiču, bo mu hovorím , že ho milujem, keď som zhulena ... preto to radšej nechcem často
a prečo sa tak vyjadruješ o svojej priateľke? :/ prečo si s ňou, keď ťa z nej ide jebnúť, nechápem...
no ja takéto problémy nemám som zárobkovo činný. lebo je to jediná osoba ženského pohlavia čo je povahovo rovnaká ako ja.a ešte k tomu má aj veľké kozy. ale dakedy si dosť lezieme na nervy, ale inak nám je spolu dobre
@purpledrug666 a naozaj mi vadí na nej len jedna vec a to že furt pičuje do mňa že mám nosiť normálne rifle a botasky. čo je zlé na maskáčoch čerňákoch a bagančiach?
@obnoxious aha, tak podľa mňa nič .. mne sa zas nepáčia normálne rifle a botasky, keď len v tom je problém, potom si šťastný človek , držím ti palce s ňou
@obnoxious no vidíš mne stačí vodka, cigy a kamoši dúfam, že si nemal z mojích príspevkov pocit, že ťa balím alebo niečo také , lebo to tak nebolo ... (uvádzam na pravú mieru )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
Nohavica, Mládek, Horkýže Slíže, Wax, Your Favorite Martian a nakoniec Fun radio
ಠ_ಠ
neklaď slovo Rammstein do jednej vety so slovom "šibnuté"...
asi sa nepýtaš na teraz, ale teraz počúvam gigamix Paula Kalkbrennera.
inak mám najradšej vážnu hudbu, všetky žánre d'n'b, trip hop, psytrance, breakbeat, microfunk, downtempo... aj post-rock či nudisko môže byť, a aby som nezabudol, industrial a industrial metal. ale ako kedy.
za vysoko pocuvatelny oznacujem jazz a najnovsie ficim na numetale
A môžem vedieť aký metal?
Ja pocuvam prevazne to, co mam v zozname na webke, je to dlhy a pomerne pestry zoznam, neviem co by som sem napisal... To, co hram, je klasicky rock (ked to zovseobecnim)
divný.. ach jaj .. emo som počúvala keď som mala 14-15.. ale ešte mám v kompe pár pesničiek z tých čias a niekedy ich zapnem, už neviem, jak inak ti to mám vysvetliť, lebo vidím, že to nemá zmysel ... aj tak mám oveľa radšej metal .. to je všetko
čo si ešte nepočul ?
tie dve Amon Amarth a Fintroll
ouu vodka, s tou mi daj pokoj, keď som ti v noci odpisovala na ten koment , toľko vodky som mala v sebe, že ešte teraz mi je zle .. zato také dristy so smutným smajlom som napísala , lebo mne je všetko ľúto, keď pijem
šak dobre, že to shit, ale sú aj výnimky , doooosť málo , ale sú ...
šak aj ja počúvam punkreas, mala som aj podpis minule
ani mne veľa nechýbalo k zhúlenosti, ale potom už iné pičoviny by som tu písala .. inak mám otázku, ty máš takú potrebu sa hádať či čo? ... alebo čo máš proti mne... nechápem, noo ...
a neriadim sa žiadnymi pravidlami ..
áno beriem všetko osobne, lebo som labilný človek, čo narobím .. keď som bola malá, každý do mňa jebal, preto sa teraz bojím reakcií a všetko beriem v zlom , tak sorry ... no a som rada, že nemáš proti mne nič ...
fúú z tohto fóra som sa tak vynervovala, že by som teraz skurila aj pakel a nemám ani jednu cigu ... nič noo
pustím si pustím ... ale HIM
a prečo sa tak vyjadruješ o svojej priateľke? :/ prečo si s ňou, keď ťa z nej ide jebnúť, nechápem...
@obnoxious šak to je dzivé , ja to na chalanoch žeriem ... toto + vlasy