Asi sa vám stalo, že ste našli niečo čo nepatrí vám niekde na ulici, v meste, autobuse atd. Čo ste také našli..? Mne osobne sa raz podarilo nájsť okuliare v autobuse na sedadle, ktoré som si nevšimla takže koniec asi viete. Tak píšte vy :
My sme s kamarátkou raz hrali pravdu a odvahu a mala som úlohu strči/ ruku do koša (boli sme na ulici). Strčila som tam teda tú ruku a nahmatala som tam knihu a vytiahla ju A to bol denník nejakého chlapca, ktorý tam písal veci o trolloch a elfoch a lesných vílach, o duchoch. Všetko to bolo písané hrozne neprehľadným písmom, bol tam aj plán (kde presne hľadať poklad u nás v lese) a bol tam aj nejaký zvláštny jazyk, ktorým šifroval niektoré slová (ak som to teda správne pochopila) . Vážne docela zaujímavá vec.
@livre Aj chlapci si píšu denník? Mohla si ísť ten poklad hľadať.Aj keď tam pravdepodobne žiadny nebol Ale nikdy nevieš keď písal o vílach a elfoch.A to,že bol v koši značí,že buď z toho vyrástol,alebo sa za ten denník musel príšerne hanbiť.
môj otec má na to najväčšie šťastie - už nám poslali aj obrovské krabice koláčov, sladkostí a poďakovaní, že to vrátil späť, ale v skratke nepoškodenú 1000 eurovú navigáciu, niekoľko mobilov (už ani neviem počet), potom pekný kalcitový kryštál (zbieram minerály, tak som sa potešil). Bolo toho oveĺa viac, vždy niečo nájde až si človek myslí, že to kradne
ja som našiel v lese páry diviačich kopýt, boli nádherne sfarbené, ale mal som 10 a starší mi povedali, nech to zahodím, že dostanem infekciu či čo :/
@gramofon asi som sa zle vyjadrila, skôr to bol taký zápisník s jeho myšlienkami. No a mne príde byť hrozne čudné, že som práve JA strčila RUKU práve do toho jedného KOŠA, na mieste kam ani NECHODÍM poriadne. A bol navrchu, čiže ho tam musel vyhodiť chvíľu predomnou. Ktovie
@livre Mne prišlo čudné hlavne to,že si nejaký chlapec písal zápisnik alebo teda "denník".Ale chápem,že každý je nejaký a to,že to nerobím ja,neznamená,že to neorbia ostatní.
A ja som nasiel samsunga telefon v tom case asi tak za 20 000-25 000 czk a nechal som ho proste zapnuty a pockal kym si nan majitel zavola aby som mu ho dal a odporucam to kazdemu, bud takto, alebo na policiu ak je moc hamizdny a chce nalezne ktore mu prinalezi. Po prve dobry pocit, po druhe - na zaklade serioveho cisla sa daju mobily vyhladavat a ak neodovzdate taku vec a prichytia vas s nou tak budete radi ak vas neobvynia z kradeze.
Jo a keď som pracovala v 5D kine, tak som kadečo našla na sedadlách..väčšinou nejaké drobné, mobily (tie som vždy vrátila samozrejme), kľúče od bmw to bola milá príhoda (aj tie sa nakoniec vrátili majiteľovi ) a raz som tam dokonca našla drvičku plnú ganje
Raz na túre bolo na zemi rozbité zrkadlo, tak som si kúsok zobrala a asi dva roky ho pouzivala, nosila stale v taške a raz som ho požičala spolužiačke a tá sa začala upravovať na hodine a učiteľka jej ho zobrala, že je to nebezpečné (bola som potom smutná a spolužiačka mi sľúbila, že mu kúpi nové zrkadielko, ale to som už nemala až tak rada)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ja som našiel v lese páry diviačich kopýt, boli nádherne sfarbené, ale mal som 10 a starší mi povedali, nech to zahodím, že dostanem infekciu či čo :/
ale v apríli sme našli ohnisko s ovčou lebkou a pár ďalšími kosťami, to bolo efektné
Video od 0:30
A párkrát som našla peniažky
Na jednej party som našla super čiapku
...