No ako nieje to smiešne, ale vtedy som sa strašne smiala, ale ja som raz bola najebaná (lutujem to) a to sme akurát oslavovali,nejak pri Váhu..a už som mala ísť domov, tak som sa štverala hore (to sme boli ako v lesíku a jak nejaká zníženina alebo jak to nazvať po takých "schodíkoch" a bola som celá šťaastná, že som to zvládla (btw bola som len v polke cesty ale tak... A ako som si tak vykračovala pyšne hore, odrazu sa mi zakrútili nohy a pekne krásne som sa skotúlala dole a kamarát sa už nevládal pozerať na to moje trápenie, schmatol ma, prehodil cez plece (no normálne ma prehodil cez plece!! kks a tak ma zobral hore Jak vreco ja som sa tak smiala
hah,ale nezabudnem na jednu vec,že som bola ožratá raz vonku a okolo nás boli rodinné domy a proste ja som po celej ulici hučala a zavíjala a jedna babička vykukla z okna a začala nám(teda skôr mne pičovať,že zavolá políciu..a ja som vtedy vraj povedala niečo v tom zmysle,že nech zavre tú svoju chrapľavú držku a nech ide dpc..alebo také dačo..a keď mi to na druhý deň vraveli,ja v úeboch,bo ja som si len MYSLELA že som to povedala..a vlastne aj som to povedala..
@0 to uz si sa stihla najebat? dobreee...dohanas chalanov(ako ja ta nechvalim robim si prdel xD)..a co vsetko som nakecal?ani neviem...pamatam si jak jedno dievca vravelo,ze bolo na potrate (na druhy den nevedela co povedala no-pica od 12tich jebava s jednym chlaciskom 20rocnym
no, raz sa mi stalo, že som spolužiačke povedal na rovinu že by som ju strašne vytráfal do riti tá sa na tom dobre pobavila, nevyzerala urazene ani nič podobné, vyzerala že to zobrala fajn .. na druhý deň som sa chytal za hlavu
no, ja som nepovedala nič také...co by bolo trapne..
ale kamos mi povedal, ze vzdy somnou chcel skusit sex.. takze sa ma vlastne v bare, ked vedla neho sedela jeho frajerka, pytal, ci sa s nim nechcem vyspat
a este mi povedal vselijake intimnosti z jeho sexualneho zivota..
chudak, nechcela by som byt nim, ked ma potom zatriezva stretol
keď som prišla raz domov opitá a fotrovci mi na to prišli tak som hovorila že bojujem proti alkoholizmu....... ach jaj.......už je tomu rok a stále sa mi na tom smejú
"ja som samotny" (myslene ako samostatny) ....povedal Kolibrik minuleho Silvestra...inak si na ine nespominam....toto mu totizto otlkame o hlavu doteraz
nechlastam, ale chlastajuci v mojej pritomnosti toho natrepali fakt dost. od teorii chlastania cohokolvek s kymkolvek a kdekolvek cez urazanie sa, ze ona predsa mala len dve pivá a ozrata nie je az po vyznavanie lasky ku mne som si vypocula fakt vsetko...
inak, zazila som napriklad diskusiu s mladou jablonou a nasledne bozkavanie jej kmena, znasilnovanie poulicnej lampy, fotenie si holych riti, pchanie penisov do zapnutého vysavača...
hmm ..tak ja trepem hovadiny stále ..ale minule som povedala .. Mária Terézia 4ever ..no hamba ale inak čo trepem si tak nepametám ..vedšinou všetkých volade pošlem ..
my sme taketo problemy mali s kamaratkou. dala si viac ako bolo treba a ked som po nu prisla (volala mi cez mobil, hned som vedela co je vo veci)zacala kecat o nejakom chalanovi z pokecu, ze jej slubil, ze pride po nu na traktore a pojdu na pivo.... ja som nemohla
raz na Silvestra som bola strašne opitá a jebalo mi, zobrala som kamoškin mobil a z mojho zoznamu som hladala čísla nejakých mojich predošlých bývalých, zavolala som im z jej mobilu a ak zdvihli som im dokola vravela že sú kokoti a srandu som si z nich robila druhý deň mi kamarátka rozprávala o mojich super telefonátoch a skoro som nemohla uveriť tomu
NO tak to ja keď som som sa naposledy tak kruto ožrala, tak to bolo presne pred rokom keď Kamoš oslavoval 17. A ja som bola zaľúúúúúbenáá do neho Nevedela som sama chodiť a on išiel so mnou. On mal vtedy čaju, ale dvakrat som si to ani neuvedomovala A začala som mu vyznavať lásku On sa trošku zľakol(chuďatko Potom som tykovala v parku a nakoniec bol taky zlaty, že ma šiel odpravadiť domkov A asi nas to zbližilo Lebo už sme rok spolu
ach, ta toho sa už nakecalo... svoje si väčšinou nepamätám, lebo keď už som vo veľmi zaujímavom stave, a ovládam všetky jazyky sveta, tak mám ráno okno... a vlastne, chvalabohu
ale reči typu: Idem vymočiť svoje meno do snehu, Maroš pretiahol omšu, Jaký si kostol??, V Maďarsku je Baltické more, Flipper zo včielky Maji, Kukláči s baretkami, Žaneta Langerová, Mám v pi*i jak jarné ovocie, Skaria ťa mare, Dám si aj ja, dám si aj ty (pri objednávaní poldecáku pri bare...), Je flakatá jak dalmatín z Černobyľa, To čo mám medzi nohami??, Doktor Hedvig... mnoho ďalších...
keď to je väčšina vtipná v momente hovorenie a neskôr spomienky s ľuďmi, čo ste to zažili... veď sa chápeme
tu v itálii sa mi stalo nedávno... dačo mi jeden povedal, ale to je jedno, sranda bola, keď sa o pár minút už oblizoval až vulgárne uprostred parketu s tučnou Grékyňou... všetci známi ostali v šoku z nej
a jeden si dovolil na mňa kričať... urobil zle... aj po anglicky sa viem nasrať a povedať svoje
mila pani zakladatelka, keby som tu chcel vypisat co som vsetko porobil ked som bol ozraty..aj veci ktre nepamatam ale kamosi mi vraveli tak sa u mozme bavit do rana lentak poveim ze raz som zaspal..nechcite vediet kde
Mila pani zakladatelka tejto diskusie(MPZTD) akoze nepozname sa osobne /co je skoda / tak tu nebudme na verejnej diskusii hovorit o mojich /suprovych zazitkoch / ale tak zaspal som niekde kde este nikdy..kamosi ma len nasli a zobudili ma....MPZTD skusme popisat o nasich vycinaniac v dosledku alkoholu sukromne a uvidime co poriesime
takze moj najhorsi zazitok bol ked som v slovinsku na ubytovni bola taka rozjebana a cely obed som vytykovala do umyvadla... to sa potom zapchalo a ja som musela obed ryžovať v umyvadle.... bolo to dost nechutne, ale skoro som vytriezvela...
alebo som sa proste parkrat zamkla na zachode a po sediacky spala... heh... to bolo krute
a nejlepsia hlaska mojej kamosky: JA NECHCEM SEX, JA CHCEM IBA PUSUUUU! to bol hlod jak svet hihiiii....
no sem by sa dalo vela pisat ale spomeniem len par takych zazitkov
takse najnovsie som sa piatok zevraj bila s kamaratom lebo nadaval na muchy ktore boli moje kamaratky...nepamatam si to dozvedela som sa
kamosak ked bola opita tak revala ze citujem: Ved ja som na smiech celemu Slovensko. A ved ja nemozem byt EMO ved ja som najebana. Ja nefetujem ja peciem kolac....teda nie kolac to je tjez droga tak perniik...
Este asi tak rok dozadu som nestansou nahodou spadla zo stromu a doteraz nevem co som na nom robila a ako som sa tam dostala.
Par krat som zevraj volala kamaratke ze lezim kdesi v priekope a zacala som sa smiat
jeden kamarat napity vykrikoval ze: Dajte mi dole nohavice scem sa vystat
no ono jako je tych zazitkov dost len na niektore sa fakt nepamatam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale jeden kamoš bol taký opitý raz doma,že začal tak silno revať, až roztrhol všetky zošity zo školy
hah,ale nezabudnem na jednu vec,že som bola ožratá raz vonku a okolo nás boli rodinné domy a proste ja som po celej ulici hučala a zavíjala a jedna babička vykukla z okna a začala nám(teda skôr mne pičovať,že zavolá políciu..a ja som vtedy vraj povedala niečo v tom zmysle,že nech zavre tú svoju chrapľavú držku a nech ide dpc..alebo také dačo..a keď mi to na druhý deň vraveli,ja v úeboch,bo ja som si len MYSLELA že som to povedala..a vlastne aj som to povedala..
ale ono sa toho stalo viac..neva
ale kamos mi povedal, ze vzdy somnou chcel skusit sex.. takze sa ma vlastne v bare, ked vedla neho sedela jeho frajerka, pytal, ci sa s nim nechcem vyspat
a este mi povedal vselijake intimnosti z jeho sexualneho zivota..
chudak, nechcela by som byt nim, ked ma potom zatriezva stretol
inak, zazila som napriklad diskusiu s mladou jablonou a nasledne bozkavanie jej kmena, znasilnovanie poulicnej lampy, fotenie si holych riti, pchanie penisov do zapnutého vysavača...
no co uz s tymi ozranmi
Mááááárdži čo sa mi tu hráš na Eifellovku
Mardžííí choď preč! Ty sa na mňa kukáš!
Ty si taká kuna
končím s chlastom!!!končím s chlapmi!!! končím so školou!!! no vtipné mu to bolo veľmi....
radšej si nespomínam, ale že vraj dávam strašne hlboké myšlienky
ale reči typu: Idem vymočiť svoje meno do snehu, Maroš pretiahol omšu, Jaký si kostol??, V Maďarsku je Baltické more, Flipper zo včielky Maji, Kukláči s baretkami, Žaneta Langerová, Mám v pi*i jak jarné ovocie, Skaria ťa mare, Dám si aj ja, dám si aj ty (pri objednávaní poldecáku pri bare...), Je flakatá jak dalmatín z Černobyľa, To čo mám medzi nohami??, Doktor Hedvig... mnoho ďalších...
keď to je väčšina vtipná v momente hovorenie a neskôr spomienky s ľuďmi, čo ste to zažili... veď sa chápeme
a jeden si dovolil na mňa kričať... urobil zle... aj po anglicky sa viem nasrať a povedať svoje
alebo som sa proste parkrat zamkla na zachode a po sediacky spala... heh... to bolo krute
a nejlepsia hlaska mojej kamosky: JA NECHCEM SEX, JA CHCEM IBA PUSUUUU! to bol hlod jak svet hihiiii....
takse najnovsie som sa piatok zevraj bila s kamaratom lebo nadaval na muchy ktore boli moje kamaratky...nepamatam si to dozvedela som sa
kamosak ked bola opita tak revala ze citujem: Ved ja som na smiech celemu Slovensko. A ved ja nemozem byt EMO ved ja som najebana. Ja nefetujem ja peciem kolac....teda nie kolac to je tjez droga tak perniik...
Este asi tak rok dozadu som nestansou nahodou spadla zo stromu a doteraz nevem co som na nom robila a ako som sa tam dostala.
Par krat som zevraj volala kamaratke ze lezim kdesi v priekope a zacala som sa smiat
jeden kamarat napity vykrikoval ze: Dajte mi dole nohavice scem sa vystat
no ono jako je tych zazitkov dost len na niektore sa fakt nepamatam
-"Nehaj ma bo ti prijebem!"
-"Dajte mi dakto cigu do piči!"
A Vety ktoré rád počujem ke´d som opity:
-"Hej pijeme!"
-"Zlato dnes ti zrobím dobre.."
"pod, ideme si zadensiť"a on na to
"ale ja nemám kredit"
ja som inak mrela DDbol trošku pripity teda skor sfajčený..ale envadí