ch vlastne zaujme chalanov?? rpeco sa vkuse vyhovaraju ze sa nevedia vyznat v nas babach apritom je to uplne naopak ??... preco si myslia eniktory ze su majstry sveta ... nieje to trapne podla Vas ???
majstri či nemajstri sveta nemáš to fuk ? a navyše to je proste len časť mužského EGA . A čo zaujme chalanov ? najprv to ako vyzeráš potom aká si ... a že sa nevedia vyznať tak to je niekedy pravda pretože žena sama seba nechápe niekedy našťastie môj problém to nieje ...
hmm tka jasnee ja nehadzem vsetkzch do jedneho vreca to je debilina..... hm mysliete ze ej tzo cast ich ega?,.... a preco vzdy ti najkrajsi chalani amju nejake stetkyy??....vska to ej enfeeer
Ak tým ty myslíš mňa tak odpoveď je NIE ... nemám na to "bunky" proste ja niesom ten typ chalana čo príde k babe pokecá s ňou 5 minút a na druhý deň alebo hneď v ten deň sú už pár .. a najkrajší chalani majú "štetky" pretože ony sú tiež najkrajšie a predsa by "najkrajší" chalan nechodil s o niečo menej krajšou ale tak práveže takí skôr nemávajú v láske šťastie .. a úplne nahjlavnejšia vec je že "najkrajší" neznamená najlepší pretože krása je vo vzťahu NEPODSTATNÁ ... časom pochopíš
suhlasim s johnym , vacsine chalanov ide najprv o to ako baba vyzera a az potom sa ju snazia spoznat ... a potom sa rozhodje ci z toho bude neco viac ...
Ja si osobne myslim ze pre zenu je velmi tazke zaujat svojou povahou. V prvom rade muza ocari jej fyzicka krasa a ( alebo ) je to charisma ktoru okolo seba maju niektore zienky. Ak zena ma jedno z tychto vie ocarit chlapa, teda taky prvy dobry dojem. Ak to nema. fuuu netusim.
hej zase charizma je tiez dolezit aa eloc ak ju nemas a niesi nejako velice hezkaa?? potom mas velice maluu nadej ze niekoho normalenho spoznaas ...... ale podla na chalanov zaujme viacej vecii ... a aj podla oho ta sudi ako sa citite spolu ...
Ale tak zase vieš napríklad nie každý ma rovnaký "meter" na krásu napríklad mne sa z 10 dievčat páči 9 a kamošom sem tam 1 ... a navyše fakt je pravda že ak je nejaké dievča "menej krásne" a dáte mu šancu tak sa dá ľahko zaľúbiť až je fajn po tých povahových vlastnostiach...
akoze skvela tema... XD je v kategorii "Ako ziskat dievca", jej nazov je "Co zaujme chalanov?" a v prvej sprave zodpoveda teme az jedna veta (prva) XD Ale najlepsia je ta otazka ci to nie je trapne...
ja som za a myslim is to site ze kazdy najpr vidi a potom pocuje ... ej to tka ja u bab ja u chalanov ,,,,,,,,velmajstri rpepac trosku sem vas podcenili
Preco chalan? preca zasa baba. kazdy jedinec je iny a v tom jedincovy sa vie vyznat len niekto. A preco by sa chalan mal vediet vyznat zo zeny ktoru pozna len chvilku? A preco zasa, by sa mala vediet vyznat zena v muzovi ked ho pozna len chvilku?
Ja si myslim jedno, ze ak sa dvaja poznaju na dobre tak sa vedia vyznat obaja v sebe. Lebo si vsetko vravia a nemlcia. jed jeden z nich mlci a nevie sa vyjadrit k niecomu tak je jasne, ze ten druheho nepochopi a potom sa nevie v nom vyznat. Tak vacisnou to byva tak. takze pokial nepoviem co chcem tak ten druhy ma nepochopi ani za prd ani za dva ....
@21sup9 : "hmm tka jasnee ja nehadzem vsetkzch do jedneho vreca to je debilina..... hm mysliete ze ej tzo cast ich ega?,.... a preco vzdy ti najkrajsi chalani amju nejake stetkyy??....vska to ej enfeeer"
Ide o to, že väčšina chlapov je nadržaných a chcú si užiť za ľahké peniaze. Sú dve základné skupiny: 1. namyslení hrdinovia, 2. nesmelí charizmatici. Od nich sa vytvárajú kombinácie.
Nesúhlasím. Ide o to, že najkrajším mužom ide hlavne o jedno a preto sa zaujímajú najviac o ľahké ženy. A na ich výzore až tak nezávisí, len nech sú aspoň nie tučné. Pretože te najkrajšie a najlepšie ženy na svete sa naťažšie získavajú.
@Johnny89 Pravda, no nie vždy Mnoho mužov najskôr zaujme výzor, mnoho zase výzor nijako neburcuje. No 21sup9 jasne dokázala, že aj ona chce mať "najkrajšieho" chlapca - pýtala sa: Prečo najrkajší muži majú vždy tie najväčšie št.tky? Niečo na tom bude, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Velmajstri ne?
Preco chalan? preca zasa baba. kazdy jedinec je iny a v tom jedincovy sa vie vyznat len niekto. A preco by sa chalan mal vediet vyznat zo zeny ktoru pozna len chvilku? A preco zasa, by sa mala vediet vyznat zena v muzovi ked ho pozna len chvilku?
Ja si myslim jedno, ze ak sa dvaja poznaju na dobre tak sa vedia vyznat obaja v sebe. Lebo si vsetko vravia a nemlcia. jed jeden z nich mlci a nevie sa vyjadrit k niecomu tak je jasne, ze ten druheho nepochopi a potom sa nevie v nom vyznat. Tak vacisnou to byva tak. takze pokial nepoviem co chcem tak ten druhy ma nepochopi ani za prd ani za dva ....
Ide o to, že väčšina chlapov je nadržaných a chcú si užiť za ľahké peniaze. Sú dve základné skupiny: 1. namyslení hrdinovia, 2. nesmelí charizmatici. Od nich sa vytvárajú kombinácie.
Nesúhlasím. Ide o to, že najkrajším mužom ide hlavne o jedno a preto sa zaujímajú najviac o ľahké ženy. A na ich výzore až tak nezávisí, len nech sú aspoň nie tučné. Pretože te najkrajšie a najlepšie ženy na svete sa naťažšie získavajú.