Cim viac spoznavam zeny, tym viac mi pride, ze reci typu "chlapi chcu sex, a zeny lasku" je blba propaganda, a vacsinou to je naopak. Cim viac sa cisto sexualne spravam k zenam (ale nie ako uchyl), tym sa ku mne spravaju s vacsim respektom (nie ako k male
ak chlap zenu pritahuje, tak na 99% s nim bude mat sex, a to ci je zadana alebo nie, nehra ziadnu rolu
zena chce sex, len to nazve laskou....vsimni si ako sa spravaju zalubene zeny ku chlapovi ...a skus to porovnat so spravanim zalubenych chlapov - uvidis komu viac ide o sexualne prejavy
neviem ako ty, ale odkedy som zacal chodit do posilky, zrazu sa zenam zapacilo moje "vnutro"..nechapem, ved im vobec nezalezi na vzhlade, a chlap ani nemusi byt pekny..divne
@momoglamorous momo, ahoj...vcera si mala ostru diskusiu o cholerikoch vs. flegmatikoch, takze beriem, ze dnes mas zase odveci prispevok....btw stetka je zena, ktora sa rozdava za peniaze, nie za to, ze ju nejaky chlap pritahuje...inac, ak by si spoznala vo svojom okoli troch chlapov, ktori by ta fyzicky pritahovali, tak by si sa s nimi akoze nevyspala??..ziadne aferky, milenci ani nic?..tomu neverim, zeny podvadzaju viac ako chlapi, len to lepsie ututlavaju, tak ako ty teraz...
"ak chlap zenu pritahuje, tak na 99% s nim bude mat sex, a to ci je zadana alebo nie, nehra ziadnu rolu"
ani ja s tym velmi nesuhlasim, ale to je len moj nazor, lebo ja ked som bola zadana tak ak ma aj niekto pritahoval, tak by som sa s nim len tak nevyspala aj keby som mala strasne chutky, lebo mam nejake zasady..
Ale tak určite by sa našli take...ale nemusi to byt VZDY tak ako si napisal.
@newcomer ano, zeny su stetky po vacsinne, ale stale sa najdu aj slusne
ja ked sa prejdem po ulici a vidim aj 5 peknych, tak by som sa s nimi nevyspala, aj keby som ich poznala a a nespravila by som to, aj kebyze som nezadana momentalne, pretoze moralku mam na poriadku
v zivote som nikoho nepodviedla a spala som len s jednym (ach)
@momoglamorous tak si myslim, ze vsetky take nie su, ale drviva vacsina je, aj ked si to nechce priznat napr. jedna moja kamoska je/bola presne taka...ked nemala frajera, spavala s kamosmi, a potom sa zhnusila sama sebe, lebo tiez neverila, ze ona je slapka, ze na to, aby sa vyspala s chlapom staci to, ze je nadrzana a chlap ju pritahuje,..opovrhovala takymi zenami...predtym si myslela, ze lepsie je najprv spoznat, potom sex, ale sama sa presvedcila, ze sexualny pud je silnejsi ako akykolvek argument na birdzi ...inac ten isty trend vidam na svojich kamoskach, co nemaju aktualne frajera-doslova z nich citit, ze to potrebuju, a nejedna uz mi davala navrhy....na druhej strane, s dobrakmi, co idu na zenu pomaly, su zeny lepsie kamaratky v skole, v praci, ale ked sa ide von s partiou, tak na tych kaslu, a bavia sa o "prasacinkach" so mnou, co im vravim perverzne vtipy
@momoglamorous dobrak sa vacsinou hanbi hovorit o prasacinkach ...jasne, ze keby ju ten chlap poznal, tak normalny ju nechce, lenze niektore zeny sa vedia fakt bravurne pretvarovat, zatlkat, klamat do oci a pod., ze kludne moze hrat svoju hru dost dlho....inac ja mam zasadu, ze zenu poriadne spoznam, az ked sa s nou opijem - opity clovek nema zabrany a ukazuje svoju pravu tvar...zatial sa mi ta taktika osvedcila na 100%
@bludiacisvetom suhlas...cim prelietavejsia, tym viac sa hra na slusnejsiu, a hlada gentlemana a pod....ale niekedy nepochopim, ze preco niekore zeny nemaju hanbu, ani vycitky svedomia podvadzat chlapa....to preto, ze na mladu, krasnu zenu leti kopec chlapov, tak si ich preberaju, skusaju ako topanky v obchode?
@momoglamorous no mne by zeny nevadili, keby boli fakt uprimne, a nekecali klamstva o laske, vnutornej krase, o sexistickych chlapoch, o nevere a pod.....ja mam rad uprimnost, a aj v neprijemnostiach...
Ved mas na vyber - chces zenu na sex, alebo na vztah?
Ked na sex, tak proste pokracuj podla svojho postupu a mas co chces.
Ked na seriozny vztah, tak bud za toho dobraka. Tym ti sice z vyberu odpadnu tie zeny co ta budu mat len za kamarata, ale tak to stejne nie je zrovna material na seriozny vztah.
@echoechoecho reagujem na @20. byť verný len preto, že máš nejaké zásady o ktorých tu všetci hovoríte je dobrá hovadina. a či dievča spalo s jedným alebo s desiatimi je úplne jedno keď to nemáš ako zistiť.
aby som to zakončila, ja som zatiaľ bola verná ale nie kvôli "zásadám"
@neviemsivybratnick nie som...a ani by si neveril, ako chcem najst normalnu zensku...ono na zaciatku su vsetky mile, zlate, ale cim dalej ich sponavam tym viac pridem na to, ze to vzdy len hraju...a nakoniec su aspon trochu povrchne, namyslene, a prelietave - vo vyzname daju kazdemu, kto sa im paci, to aby ste si nemysleli, ze daju uplne kazdemu...
@ao vlastne mi prekaza, ze vsetky zeny sa hraju za tie dobracky, mile, zlate, verne a pod., takze rozoznat to, ci je to vhodny material na vztah je tazke, a bolo by skoda chciet dobru zenu (co je vhodna na vztah), len iba na sex, a spravat sa k nej podla toho, a naopak....napr. dost casto lutujem, ze k zenam nevhodnym na vztah som sa spraval fakt tak, ako by som s nou chcel nieco vaznejsie, a nakoniec vysvitlo, ze ona stoji o nezavezny sex a nic viac, chapes, mohol som ju kludne vyprasit, a ist dalej hladat niekoho...
ja chcem oboje, vyrovnany vztah vratane sexu, bez podvadzania a pod.
no svoje dobracke obdobie mam davno za sebou, a tam mi vypadli vsetky zeny, tak pochybujem o tom, ze nejaka by chcela dobraka bez toho, aby ho chcela vyuzivat
@danica123 a kedy je dobre byt verny podla teba? Ked ta pritahuje len jeden?..to je hovadina, je normalne, ze ta pocas zivota bude pritahovat kopa chlapov, a ako to vyriesis?...vyspis sa s kazdym z nich?...kvoli comu si bola zatial verna?
prosto aj aj.. ide o typ chlapa a celkovo... s niekým si vieš predstaviť byť vo vážnom vzťahu a ku niekomu ťa tiahnu iba tie fyzické pudy... není jednoducho všetko buď alebo..buď chcú sex alebo lásku..nemóžu ženy chcieť aj aj
@echoechoecho jasné že ma nebude priťahovať jeden. až na to, že na to aby som sa s niekym vyspala nestači priťahovať. a takýto názor nemám len ja ale kopec iných dievčat. lenže ty si si zobral do hlavy, že každé dievča sa vyspí s niekym keď ju priťahuje a ja nemám chuť ťa presviedčať o niečom inom. proste byť dobre vyzerajúci chlap a priťahovať dievčatá nestačí.zmier sa s tým
@neviemsivybratnick bud mas stastie, alebo ta tvoje to vie dobre zatajit ...a ake su spravne miesta podla teba?..to myslis, ze ja hladam niekde na diskotekach, ci co?..ved normalne, v skole, v partii a pod.
@acvd43xa7w srdiecko ta boli od pravdy.....tak aspon ta hryzie svedomie, to je znak toho, ze aj nejake mas
nie je to pravda, ja to tak nechcem a viac si vážim chalan, ktorý vie prejaviť emócie a správa sa normálne, určite je veľa takých ako ja, ale je aj dosť takých ako vravíš ty, určite oveľa viac ako normálnych, čo je dosť smutné, vravia, že chcú obrého chalana, ale pritom pozerajú len na zovňajšok, kedy sa s nimi konečne vyspí a keď sa už vyspí, tak všetky ich kamarátky vedia o tom aký je v posteli a aby som nezabudla ešte keď im nekúpi všetko čo chcú, tak je koniec...
možno je problém v tebe, že priťahuješ hlavne také
@mmajuskaa3 jj, tiez viem, ze nie uplne vsetky su take, ale ako vravis, vacsina je, a najst niekoho normalneho je sialene tazke a nepravdepodobne....take rozmaznane trubky poznam, ale zato mozu chlapi, ktori sa im vnucuju tym, ze im robia sluhov, kupuju im vsetko mozne, a ony s nimi ostavaju len preto, lebo im zaplatia viac, resp. su lepsi v posteli ako niekto iny....s tym pozeranim len na zovnajsok je cista pravda, vlastne zeny maju vyssie naroky na zovnajsok ako chlapi...
hladam, skusam rozne typy zien, ale stale je to o tom istom:/...akoby sexualita zien bola pre vsetky uplne rovnaka
@echoechoecho ale dá sa to, určite, nájsť takú... ja tomu všetkému nechápem, nechápem prečo sú ľudia v dnešnej dobe takýto, povrchný a materialisticky založený, možno keby si žil v nejakom 19. stor. našiel by si takú
s tým, že ženy majú vyššie nároky na zovňajšok nesúhlasím, povedala by som, že je to tak rovnako, možno muži viac, lebo ináč by boli všetky tučné a škaredé už zadané, muži ľúbia očami a ženy sa zaľúbia vďaka rečiam...
toto je zase diskusia typu "hádzanie všetkých do jedného vreca" .. úplne zbytočná ..akurát sa tu zase fajne ľudia pohádajú, povedia svoje názory (ktoré aj tak nikoho nezaujímajú, keďže už aj tak má každý nato vlastný názor) ale zase si tu môžme spoločne ponadávať aspoň sa človek nenudí .. a zase budeme všetci spokojne hľadať to čo nám v živote chýba (niektorí lásku iní sex ...) atď. ...
@mmajuskaa3 v 19. storoci by som nasiel este viac materialistickejsiu...vtedy sa ludia sobasili kvoli obchodu, aby rodina prisla do dobrej partie a pod....dnes sa k tomu opat vraciame, a ludia sa spravaju akoby prachy boli ta najdolezitejsia vec v zivote
no ja si stale myslim, ze maju vyssie naroky, je kopu priemerne vyzerajucich chlapov, co nemaju nikoho...o tucnych a skaredych ani nevravim, a stale vidim, ze fakt iba ti najkrajsi si najdu niekoho, a tocia pomaly vsetky holky dookola, zato priemerna holka nema problem si najst niekoho...zeny tiez lubia ocami, a recami pomenej, ale ako si vravela o tych povrchnych trubkach, co idu iba po vzhlade, tam by recicky nepomohli nikomu, ak by ten chlap sa im nepacil
@lucinkazh@mielikki vy ste tupe alebo analfabetky?..ved je jasne v komentoch napisane, ze sa nejedna o vsetky, ale o niektore, resp. vacsinu...fakt nechapem taketo priblbe komenty, sa vratte na ZS sa naucit citat s porozumenim.....
@echoechoecho možno hej, možno si len naivne myslím, že niekedy boli ľudia lepší... zdá sa, že vždy boli rovnakí a nejde o dobu, ale o tú ľudskú podstatu
najkrajší preto, lebo zvyčajne takí sú dosť sebavedomí na to aby niekoho balili, veria si a vyžaruje z nich rozhodnosť, z tých ostatných nie a tí si neveria, tak radšej ani neskúšajú a ženy málokedy prídu sami
@echoechoecho ty čo si za zaujatého kreténa.. ja som to len dávala na pravú mieru, pretože keď sú dva typy chlapov- s jedným má toho žena x spoločného, rozumejú si, majú zážitky a podobne.. druhý typ ju priťahuje zase iba fyzicky a nie povahovo.. je jasné že s prvým typom to môže vyplninúť do vzťahu, zatiaľ čo druhý typ ju bude opäť len priťahovať fyzicky ... tým pádom možnosť na vzťah s tým druhým je absolútna blbina a ide len, ako som napísala hore, o fyzické pudy..absolútne som nehovorila o sebe..
@crashhp Určite poznáš mojevideo.sk ... odtiaľ pochádza tá sranda "Legenda vraví, že tam skáče dodnes" napr. ... už sa tam pri každom videu melie tá istá legenda približne 3-4 mesiace A nerob sa sprostým, nepristane ti to Lebo ty si určite múdry človek....ale nie, len preháňam
ste jebnuty a ja som vevericka...no povieme si to takto, ano zeny su, zeny budu a co robia to je ich vec... tak a dalej samozrejme ze s kurvou alebo kurtizanou si clovek skor zasexuje no mna aj tak viac pritahovali dievcata ktore boli take pri ktorych som si to musel zasluzit a ano zena nepovie chlapovi ze ho podviedla no niekedy sa da povedat ze je to milosrdna loz (pre toho chlapa lebo by som mu polamal ruky s ktorymi sa jej dotkol)
Väčšina báb sú kurvy a väčšina chlapovv chce sex, takže sa načačkajú a poobliekajú ako metrosexuáli alebo chytajú baby na svaly.. Je len málo dievčat a chlapcov, ktorí vzťah berú ako niečo viac ako len sex, samozrejme to nevylučuje to, že to nerobia, ale nie je to pre nich jediná priorita. Toto je môj názor utvorený tým, ako pozorujem ľudí v mojom okolí a zatiaľ sa mi chce len grcať a nič viac...
@sstrange a ty si co za urazlivu kravu, ked kazdu srandu beries hned osobne? ..a ved ako vravis, s tym druhym typom pojde len cisto o pudy, cize len sex
@acvd43xa7w typicke egoisticke zmyslanie - robim si co chcem, tak ma nechajte...fajn, ked to nikomu naozaj neublizuje, tak ok, ale v kontexte bolo spominana nevera a pod....to uz ublizuje niekomu!
a to s tym staranim sa do zivota omielaju dookola hlavne ludia, co robia najviac svinstva a staraju sa sami druhym do zivota - a tato vyhovorka im sluzi len ako "emocna naplast"...ako vravim, dakujeme, ze si sa priznala, ze si ku*va, teda ty si len robis co chces no...tak si rob dalej, nikto ti nebrani ..ale nemozes oponovat, ze take spravanie je z objektivneho hladiska ku*evnictvo...ci sa povazujes za svatu??
@dandybrendy tak ak vacsina bab su kurvy, tak tiez chcu ten sex takisto ako chlapi ...mas pravdu, vacsina ludi berie vztah len ako si zabezpecit sex tak, aby sa na nich spolocnost blbo nepozerala, pripadne, aby bol pravidelny....ja uz grciam tiez dost dlho, najviac ma naposledy dostalo jedno dievca, ktore ma balilo, a divilo sa, ze preco sa s nou nechcem hned po prvom rande vyspat, a spolu s kamoskou mali kopu narazok...proste ludia nehladaju ozajstne vztahy, ale sex, a potom aj tie "vztahy" aj vyzeraju......
@newcomer fuuu, no, zlaty moj, trosku hadzes vsetky do jedneho vreca....odpoviem za mna......aj ked by ma neviem kto pritahoval fyzicky, tak sa s nim len tak sum a fuk nevyspim.....mysli si co chces, mam svoje hodnoty, s mojim (uz teraz) manzelom som mala nejaky ten rok vztah (bez sexu) a nie preto, ze by ma nepritahoval, ale preto, ze sme sa potrebovali vo vztahu spoznat, potrebovala som zsitit, ze anozaj to je alska a nie len zalubenost.....a to teda fakt po mesiaci nezistis.....sme spolu 11 rokov (nikdy som ho nepodviedla ani enmala ineho muza) a vies preco?....lebo ho lubim, ctim si ho, doverujem, tolerujem, zdielam s nim kazdy jeden den a je to uzasne..... nic nemozne.....hmm
@echoechoecho ty to mas fakt blbe na tomto svete, ja ta fakt chapem, proste riadne hlupe su tie zeny, ze hej? uplne nechapem, ze sa nezabiju este. proste, fakt ma to mrzi, ze ta postihol takyto kruty osud..kiezby som ti mohla nejako pomoct lutujem, ze su vsetky zeny take kur*y, mas pravdu, normalnu zenu uz teraz ani nenajdes.. podme si o tom pisat este!
@echoechoecho no a teraz seriozne- pisem o nezadanych holkach, cize ziadna nevera. cize tam niet komu ublizit..
a je mile, ze si vydedukoval, co som a s kolkymi som spala a pri akych prilezitostiach, to vies tiez, ze hej?
a s tym staranim do zivota- praveze naopak. mam uplne u pici co si druhy robia, zazila som pfuuu rozne veci, situacie a zazitky na to, aby som to vsetko riesila, a starala sa a komentovala, pripadne zaklada o tom fora. ale zaujimave, ze je zle, ked zena spi s niekym bez lasky, ale rozoberat sexualny zivot inych ludi na verejnom fore ti pride celkom v poriadku. nechapem, absolutne nechapem, preco sa vy starate do druhych, do ich intimnych veci (!!!) a pod..
skor by som povedal, ze cim sexualnejsie sa k nim spravas, tym za vacsieho nadrzanca ta maju baby chcu o chlapa bojovat a ked posobis dojmom, ze ta mozu mat kedy chcu, tak ta akurat tak zvysoka oseru
@acvd43xa7w boze, to su blbosti ....nie,detaily o tvojom intimnom zivote neviem, ale z tvojich komentov sa da co-to zistit aj bez toho, aby bol clovek nejaky studovany psycholog.......
fajn, nikomu nebublizujes, len si prelietava, lebo mas rada sex, a vo vztahu by si bola limitovana...cize lahka zena si tak.ci.tak...super, mame to vyjasnene, len dufam, ze sa budes zastavat nezadanych chlapov, ktori striedaju zeny kazdy tyzden, ved nikomu nebulizuju.... a preco ta to tak trapi?? ...keby si s tym bola sama v pohode, tak sa tu nehadas tak, ale zjavne si sama pripadas ako slapka, a nemas to v pici...a nikto ti nezakazuje spat s kazdym atraktivnym chlapom bez lasky...ved rob co chces ..len vies moj nazor nato, vela stastia o par rokov, ked budes chciet byt vo vztahu, som zvedavy ako to zvladnes zit sexualny zivot zrazu iba s jednym chlapom......
@sorciera co sa tyka mna, ja som absolutne dokonaly nie, je to len a len chyba muzov, ze niektore zeny hladaju u muzov sex, a nie lasku, pretoze muzi nevedia milovat, a zeny ano, ale radsej sa zbavili schopnosti lubit, a nahradili ju schopnostou trtkat, lebo to sa im fakt hodi...a teraz vazne, ano chyba je v zenach, ze picuju na muzov, ake su prasata, a same sa nechaju nabuchat prvym chlapom, pri ktorom im zvlhnu nohavicky...a opakujem, nie vsetky, ale niektore!
@antifunebracka napisal som sexualne, ale ze nie ako uchyl...vtedy ta nebudu brat za nadrzanu babku, ale ako chlapa, co chce sex, co je normalka, len ako vravis, netreba sa im ponukat (ziadne, ze chcem s tebou sex apod dristy , ale len drazdit....tak zase, ked ani nic nespomenie sexualne, tak tak sa spravaju voci sebe cisti kamosi, tak pochybujem, ze by o teba bojovali ako o partnera (aj sexualneho), lebo zeny si ta hned asociuju s kamaratom, alebo hned odseru
@lovinme to je normal..otazne je, co je prve...sex alebo laska?
@echoechoecho oj man, skoda, ze toho jedneho chlapa uz mam, niesom limitovana, som stastna a hopla, este sme spolu nespali ses vedle jak ta jedle nevadi, aj taki kokoti musia byt
po tom, čo som si tu prečítal, som nakoniec rád, že som sám a aj sám ostanem
ženy sa zaujímajú o tých, ktorí majú vyžarovanie ala alfa samec - sebavedomý, cieľavedomý, pretože tí idú za svojim, tí oslovujú baby... a tí ostatní, väčšinou introverti, môžu ísť do riti
@kail91 áno všimla som si to aj ja, to s tým vyžarovaním ale myslím, že to platí aj opačne. veď o čo viac si všimneš babu, ktorá je spokojná, vyrovnaná, pozitívna oproti tej, ktorá trpí komplexami tak, že to vidno aj na 100 km okolo ... nepáči sa mi, že keď sa presne o tomto hovorí, vždy sa mieri len na ženy, no sebavedomosť a cieľavedomosť je atraktívne predsa vo všeobecnosti, nie ?
no k tomuto sa veľmi rád vyjadrím.. za posledných 4-5 rokov som nestretol hádam jedinú ženu (s ktorou som samozrejme plánoval bližší vzťah), čo by si nežiadala prekotiť na prvom-druhom-max treťom stretnutí.. a to bez toho, že by som mal čo len jedinú sexuálnu narážku či iné vyjadrenie sexuchtivosti. nemám to rád, hodnota ženy v tom momente pre mňa radikálne klesne. osobne proti tomu bojkotujem štýlom: žiaden vzťah = žiaden sex a je mi jedno, keď si nezasúložím aj rok+.. veta "chlapi chcú len jedno" mi otvára nožík vo vrecku..
@kail91 muži by sa mali zamyslieť najprv nad sebou a nie len pindať na ženy, čo vlastne chcete vy, hlavne dobrú milenku, že ? ženy sú len také akými ich chcete mať... a väčšina chcete len sexuálny objekt
@echoechoecho fuha, neviem toto zhodnotiť, ale tak napr ja patrím k tým ktoré si zakladaju na laske a myslim si že je vela takych žien no zas na druhej strane na FB existuje stránka ,,Priznani holek" a tam ked to niekedy čítam mam pocit že všade okolo mna su ,,štetky" a ja som ostala na tejto planete jedina taka divna a iná
@acvd43xa7w no zaujimave, ze potom preco sa tak o to hadas, hm?
@sstrange no hlavne ty si taka vtipna, ze ma bolia licne svaly...
@peter_piper konecne niekto, kto fakt vie ako to v skutocnosti chodi...a uz fakt chodte niekam, ze hladam zle, ze som v zlej spolocnosti alebo, ze sa na mna lepia akurat ku*vy,,,tiez tie sexuchtive kamosky boli s prirodvedeckych oborov = vedkyne!!!..ziadne vymlete sliepky z diskoteky, ale sukat chcu rovnako ako kazda, len robia to ako slapky vez ZS na nejakej dialnice ... by som povedal, ze ked prijmu pozvanie na rande, tak sa to u nich rovna 100% sex, nie rande, kde sa dvaja ludia spoznaju....cest vynimkam, ale tie su vacsinou dlhodobo zadane, fakt mam pocit, ze ak stretnem dlhodobo nezadanu peknu babu, tak stoji tak akurat na sex, a nie o vztah...
@sibell810 tie priznania su skreslene, ale poviem ti pravdu, ze tolko kolko je chlapov, co si zakladaju na laske, tolko zhruba je aj zien co si zakladaju na laske, cize maaalo..a zvysok - muzi aj zeny idu po druhom pohlavi len za ucelom sexu
@kail91 plus si zabudol dodat, ze atraktitvni...poznam aj neatraktivnych, sebavedomich, cielavedomich chlapov, ktori maju respekt, ale tiez su nezadani, resp.niektori z nich su zadani, ale nepovedal by som, ze by zeny za nimi isli, mozno tie menej atraktivne - zeny malokedy priznaju, ze su s chlapom, lebo sa im fyzicky paci, radsej povedia, ze je to kvoli vyzarovaniu, sebavedomiu a pod, co je kravina..toto pokrytectvo neznasam..plus poznam atraktivnych nesebavedomych, hanblivych, a predsa maju priatelky..sice respekt tam nie je, a su pod papucou, ale vztah maju..preco asi?..co na nich obdivuju? no predsa vzhlad...ako ja myslim, ze vzhlad vytvara aspon 80% atraktivity, to sebavedomie zavazi, ale len trochu......
@mmajuskaa3 k tomu, ze muzi chcu dobru milenku, musim oponovat, nie je to pravda...praveze zeny chcu od muzov dobreho milenca, preto sa vzdy hovori o tom ako zeny porovnavaju muzov v posteli, ale chlapom na tom az tak nezalezi - my chlapi nikdy nehovorime o tom, aka bola dotycna milenka, ak to nebolo fakt vynimocne....mozem povedat za seba, ze zeny neberiem ako sexualny objekt...skor je problem v tom, ze zeny beru mna iba ako chodiaci vibrator ..resp. pred sexom su mile, zlate...po sexe sa ani nechcu normalne rozpravat, ved dostali, co potrebovali, a dalej je nezaujem....
@echoechoecho hovorím, máš šťastie na ženy, ktoré chcú iba sex, mrzí ma to, ja zase môzem povedat za seba, ze mojou prioritou nie je dobry milenec, tak negeneralizuj
a za to, ze si mal zle skusenosti nemusis si mysliet, ze vsetky zeny su take, kazdy je prilis individualny na to aby sme mohli povedat, ze muzi su taki a zeny take...
@kail91 no aj ja, ale raz to bolo peniazmi, inokedy svalmi...inac je pravda, ze ak mas svaly, tak zbalis nejaku aj ked mas blby ksicht..ale na prachy zbalis dost vela zien, to je smutna pravda, avsak tie zeny nestoja za vela, ked idu len po prachoch.......
k tej charizme: uprimne, nepoznam ani jedneho charizmatickeho muza, ktory by nebol fyzicky atraktivny v tvari..fakt..a k sebavedomiu som sa uz vyjadril, zbalis s nim holky, na ktore mas, ktore fyzicky pritahujes, ale len vdaka tomu, ze vdaka sebavedomiu budes viac extrovertny sa tie sa dozvedia, ze vobec existujes....
@echoechoecho teraz tu cituješ forrest gumpa? pričom robíš presný opak toho citátu totiž to že je to sarkazmus som pochopila..to len ty si nepochopil, to že som to pochopila it´s all,nemám sa s tebou o čom viac baviť..takže si tu odpíš niečo sebastrapňujúce nech máš posledné slovo and have a nice day..
@sstrange nie, citujem levieho krala...boze ..jasne, jasne, verim ti, len sa dalej vyhovaraj ...fakt som sa strasne strapnil, ale ty uz cokolvek napises, viac sa strapnit ani nemozes, takze ani neodpisuj...neoplati sa ti to
@echoechoecho neviem prečo ma urážaš .. keby si si čítal tie komentáre čo tu všetci dávajú tak vidíš že všetci hádžu všetkých do jedného vreca (česť výnimkám) .. a tým som ti chcela povedať len to zbytočne sa nad tým rozčuluješ a rozoberáš to, každý žena je iná, každý chlap je iný .. neviem čo tu chceš zistiť
@acvd43xa7w to si presne ja myslim o tvojich vyplodoch
@lucinkazh hej vidim, ale hlavne, ze kopa ludi ma komenty, ze ja hadzem do jedneho vreca vsetkych...akoby nepomohlo napisat, ze "niektore", "vacsina"...chcem,aby sa tu ludia podelili o konkretne skusenosti
@echoechoecho@115 Konkrétne skúsenosti? Stretla som sa už s chlapmi, ktorí by "stáli za hriech" a dostala som aj pár ponúk na sex (od ochotných kamarátov) ale reálne si nedokážem ani predstaviť, že by som sa vyspala s niekým iným, než s človekom, ktorého považujem za svojho priateľa/frajera/partnera. A na prvom rande to tiež nehrozí. A u svojich najbližších kamarátok som si istá, že nikdy svojich dlhodobých partnerov nepodviedli a nevyspali by sa s prvým pekným chlapom, čo by im prišiel do cesty...
A čo sa týka správania voči ženám - ide o sebavedomie nie "sexuálnosť" - potom sa nečuduj, že zbalíš také, čo chcú len sex.
@peter_piper@85 Inteligencia s týmto nič nemá. Aj chlap môže byť inteligentný, ale správať sa ako (s prepáčením za výraz) kokot.
@galinka pozri, ja verim, ze existuje 1% zien, ktore sa nevyspi na prvom rande....mozno na 2. alebo na 3. ...pointa je v tom, ze cele randenie, balenie je zalozene na tom, ze sa obaja sexualne pritahuju, a potom uz len zavisi na ich moralke a libide, do kedy si to budu odopierat..takze ja nezbalim take, co chcu len sex--kazda, co sa chce zbalit, tak jej v prvom rade ide o sex! (teraz abstrahujem od ziskuchitvych zlatokopiek a podobnych individui)---fakt to nezavisi od inteligencie - peroxidove blondinky mozu skakat do postele na 1. rande rovnako ako tazke intelektualky alebo trebars aj jadrove fyzicky ..preto ako vravi @peter_piper tie vase "zle kruhy" alebo teoria, ze pritahujem slapky je blbost...aj normalne, rozumne zeny chcu sex rychlo (na 1. alebo aspon na 2. rande), ak im dlhodobo chyba...kvoli tomu som pisal, ze ak som "sexualnejsi" tak nie je problem s balenim, lebo im davam najavo, ze im dam to, co v skutocnosti od chlapa v prvom rade chcu - kvalitny sex...nie laska a podobne zvasty...ved keby chlap ta sexualne nepritahoval a nevedel uspokojit, tak by si s nim ani nesla do vztahu...a na druhej strane, ak ta chlap vie uspokojit sexualne, ale nie je povahovo najidealnejsi partner, tak 80% zien prozmuri obe oci, a ostane s nim aj tak....to je ta zenska "laska", len my muzi ju nazvyame sexom
@echoechoecho Práve o tom ti vravím, že keby mi išlo o sex, dávno využijem ponuku niektorého z kamarátov a že mám kamarátky, ktoré viem, že majú rovnaký prístup.
Niekto ti tu vyčítal hádzanie do jedného vreca - naozaj to robíš. Práve si rozdelil VŠETKY ženy na dve skupiny - také, čo chcú sex na 1. rande a také, čo ho chcú neskôr - na 2. - 3. a že mimo zlatokopiek je pre všetky prvoradý sex.
Netvrdím, že nejaká príťažlivosť by tam nemala byť, ale určite sex nie je priorita pri hľadaní partnera. Určite nie u všetkých žien.
A tak ako som aj jemu písala - môže byť titulovaná jadrová fyzička, môže byť doktorka, môže byť profesorka... a stále môže byť šlapka. Ale ja som pod tým, že "priťahuješ šlapky" myslela povahovú vlastnosť, nie úroveň vzdelania či inteligenciu. To sú dve rôzne veci, nemýľ si ich.
@galinka prave si protirecis . ako je rozdelovanie do skupin hadzanie do jedneho vreca? ..toje hadzanie do viacerych vriec predsa! ..to je dovod, preco sa so zenami VACSINOU neda normalne logicky hadat, lebo sa nedrzia faktov, a strasne vela si vymyslaju, ako ty teraz
Aka je to povahova vlastnost, ze "pritahujem slapky"??...
Ok, do dvoch vriec, ktoré ale majú spoločné to, že "VŠETKÝM ženám ide len o sex", rozdiel je len v tom, či ho chcú už na prvom rande alebo na 2.-3. Pre mňa to je hádzanie do jedného vreca (vrece žien, ktorým ide o sex). Alebo aby si bol úplne spokojný, teraz sú to dve vrecia v jednom vreci, úplne si totiž vylúčil možnosť, že by nejakej žene naozaj išlo o city.
Myslela som povahová vlastnosť tých žien, nie tvoja.
A prosím, neurážaj ma tvrdením, že si vymýšľam a idem proti logike. Ak by si poriadne čítal, čo ti píšem, necítil sa tak ukrivdene a nebol tvrdohlavo presvedčený o svojej pravde...
ženy potrebujú sex, to je normálne, z toho vyplýva že chcú pekného sexy chlapa, s ktorým to pravdeopbodbne bude v posteli dobré, každej žene ide o sex - aj o sex, veď sme ludia, biologické tvory, a máme aj svoje biologické pudy
ja ti mozem tozdelit zeny do 3,5 miliardy vriec - pre kazdu zenu jedno vrece, a stale kazdej zene (okrem hrtsky asexualov) pojde o sex...ehm, takze ak zene ide o city, tak jej VOBEC nejde o sex?..to nemoze jej ist AJ o city AJ o sex?? ...ja ta neurazam, iba pisem pravdu, ty si este raz precitaj, co sama pises, lebo sa na to pozeras iba zo svojho pohladu...ty by si sa vzdala sexu, keby si mala pekneho, sexy chlapa, s ktorym by ti naozaj slo o city??..vobec by ste nikdy nemali sex??
@echoechoecho Ak by som si mala vybrať, či strávim celý život s chlapom, s ktorým mi to proste po citovej stránke klapne ale bez sexu alebo s chlapom, ktorý bude pekný, sexy a "robili by sme to ako králiky" ale bez nejakého citového niečoho, tak bez váhania volím prvú možnosť.
Ako, ja neberiem, že môže ísť AJ o jedno, AJ o druhé, ale prezentáciou "všetky ženy očakávajú sex na prvom, prípadne druhom, či treťom rande" si z toho urobil "ide im všetkým prednostne o sex" čo celkom určite nie je pravda.
ale hej, nám ženám ide o sex, pokiaľ to nie je nejaký robot ... galinka... toto je čo za "príklad"? vzťah bez sexu neexistuje, pokial sex nie je vo vztahu, to nie je potom vztah, v sexe dosiahnu dvaja uplne splynutie, to dokonca tvrdia aj katolici, pupuskovia... ver mi ze po kratkom case by ti s nim sex zacal chybat, ruku - prsty by si mala presilene prestalo by to klapat ..
@galinka pozri, to, ze ty mas mensiu potrebu sexu ako vacsina tu pritomnych zien , napr @eukaryota ..tak to neznamena, ze zeny s vacsou potrebou sexu si vyberaju chlapa podla "citoveho splynutia" ...ak zene chyba sex, ver mi, ze aj na prvom rande sa nemusi udrzat, ak bude vediet, ze ma moznost sexu.....a ano, ide im prednostne o sex, kedze sex je zakladna biologicka potreba, tak tu si idu prednostne uspokojit
@galinka ja sa cudujem, ze tebe sa vobec chce s nim dookola natahovat, ked za tu dobu co je na birdzi, uz minimalne 4 dievcata sa o to pokusali a vsetky to bezutesne vzdali
@trdelniiiq Vieš, trochu mi pripomína Holyknight-a, neviem či si ho pamätáš, ale tiež mal podobné nevyvrátiteľné predstavy o ženách, tiež som s ním zvykla viesť dlhé debaty a čas od času mi dokázal uznať, že možno mu predsalen netvrdím úplné bludy Tak asi verím, že aj tento má ešte nádej (a navyše mám v práci veľa času )
@echoechoecho Netvrdím, že nie sú také, ktorým ide (prednostne) o sex, tvrdím len, že také nie sú všetky. Sám si na začiatku toho komentára použil "ženy s väčšou potrebou sexu" - ešte pridaj, že tie s menšou potrebou si naozaj vyberajú partnera na základe citov a že naozaj neočakávajú sex na prvom, druhom, či treťom rande a budem veriť, že sa chápeme.
veď aj keď mi na sexe záleží nemusím ja očakávať od chlapa sex hneď na prvom rande, dá sa s tým počkať, partera si vyberať podla citov.. tak si zober deža spred teska, ktorý ti povie aká si krásna ako ťa miluje a že ťa zoberie aj na koniec sveta vyberať si treba s rozumom, treba k rozumu priložiť aj city a sex, ale hlavne použiť rozum,
@echoechoecho nie, z informácii zo svojho okolia viem, že ženy chcú sex "rýchlo" keď im KRÁTKODOBO chýba, pretože po nejakom čase bez partnera ten sex prestáva chýbať, a nie len ženám. Minule tu o tom bolo fórum.
S mojim teraz už manželom som sa stretávala každý jeden deň a vyspali sme sa spolu až po týždni, a to už som ja poznala jeho rodinu a on moju...takže nie sme každá rovnaká.
Áno, keď ženy chcú sex, vedia si to "vybaviť" - ale záleží od toho, ktorá má aké zásady, aký "žalúdok" a podobne.
Podviedla som raz, asi pred tromi rokmi v predošlom vzťahu, už som tu na birdzi o tom aj písala, a mala som na to trošku iné dôvody, ako ty píšeš. Vzťah ako taký bol celý na hovno, a už dávno nebol vzťahom, keď sme sa rozišli. A aj tak to už nikdy viac nechcem urobiť. Viem čo je to za pocit a poviem ti, že ak má niekto svedomie, tak to pre neho nie je taká bezproblémová záležitosť.
A o tom, čo si napísal, čo si myslím? Že je to debilina.
Áno, poznám v mojom okolí aj ženy, ktoré chcú sex, ale kvôli tomu, že sú samé - a aj keď by chceli vzťah, vzhľadom na to, že sa nijaký vhodný "objekt" na vzťah nehlási, užívajú si aspoň sex.
Väčšina žien v mojom okolí chce NAOZAJ lásku. Sme viac citovo založené (tým však nechcem povedať, že ženy nemajú rady sex rovnako ako chlapi) a preto, keď sme samé nám viac chýba objatie, bozk, opora, mať pri kom zaspávať, a nie to, aby ma niekto "urobil" alebo "vybúchal". Na tento typ uspokojenia existujú aj rôzne "nástroje" a žena sa potom nemusí správať ani cítiť ako kurva
A v mojom momentálnom vzťahu som taká spokojná, že by mohli okolo mňa aj Bradovia Pittovia chodiť a mali by smolu Keď budem chcieť sex, mám na to chlapa doma - ktorý ma nechce len na sex, ktorý ma nepovažuje za kurvu, ktorému záleží na tom, aby sme obaja boli spokojní po tom sexe, ktorému dôverujem, pri ktorom sa viem uvoľniť a v prvom rade - vie, ako na mňa
One night stand som mala raz, pred niekoľkými rokmi a - ďakujem, neprosím. Absolútne nič som z takého sexu nemala.
@fleur1301 uvedomujes si, ze si strasne protirecis?..najprv povies, ze to je debilina, a potom sa hned znegujes tym, ze su zeny, ktore si idu "vybavit" sex a pod....takze vidis, ze im ide o sex (nevravim, ze len o sex)...a tie vyhorovky, ze nie je nablizku ziaden vhodny "objekt" si strc niekam...aj najvacsi kurevnik si moze povedat, ze vybuchal 100 zien, ale nic s nimi nechcel mat, lebo zistil, ze pren nie su vhodny objekt, ale aspon kym je sam, tak si bude uzivat sex ...preto si myslim, ze to co si ty napisala, je debilina, a este sa sama priznaj, ze si podviedla byvaleho., mala jednorazovku..no uzasne ...a preto, ze ta povedzme CITOVO neuspokojoval tvoj byvaly,, tak si sa VYSPALA s inym...hmm logika ziadna..pokial viem, tak ak zena nema vztah, ale ma nejake zasady, tak to objatie, bozky, citovu podporu si "riesi" kamaratkami a kamaratmi, a nie sexom....
Celkovo mi pride, ze ti ide len o sex, ale kedze uz si nieco zazila, tak chces k tomu aj city, ale ak ta nikto super nezaujme, tak beries aspon ten sex...
najpokryteckejsia veta birdzu"a preto, keď sme samé nám viac chýba objatie, bozk, opora, mať pri kom zaspávať, a nie to, aby ma niekto "urobil" alebo "vybúchal"."..v preklade, ked si sama, tak ti chyba sex...objatie, bozk atd su beznou sucastou predohry, tak sa tu nehraj na citovu bytost... keby ti islo o city, ostalo by to pri citoch, a nie pri sexe, teda tvojom objati, bozku, opore atd, a uz vobec nie pri podvadzani byvaleho......
@echoechoecho hej hej, zrovna ja som tá, čo chce len sex xD xD xD A preto som sa vydala Si ma teraz seriózne pobavil, lebo ako vidím, všetko z toho, čo som napísala, si otočil tak, aby ti to sadlo do tvojho "uhla pohľadu"
Prečítaj si to ešte raz, a keby si náhodou zistil, že si prvýkrát nečítal správne, tak sa ozvi
@fleur1301 praveze ty by si si to mala precitat este raz..pisal som, ze si uz nieco prezila,preto one night stand uz by si nechcela, tak nepis bludy ...a este k tomu si svoj totalne nelogicky post zaklincovala tym, ze si sa vydala, a preto akoze by si nechcela sex?? ..to sa protireci?..ked sa vydas, tak to znamena, ze nechces sex? ..ludia, ktori chcu sex sa nesobasia?...to je fakt trapne vysvetlenie hodne cloveka s IQ hojdacieho konika...uz radsej tolko nepi
Podla mna chcu vsetky zeny vsetko. A uplne najradsej hned. len skoda, ze tato vzacna zhoda nastava zriedkavo a nie vzdy byva dlheho trvania. Potom je vylozene individualne, aky sposob prezivania tych menej idealnych medziobdobi si kto zvoli: niekomu vyhovuje samota, niekomu staci len sex a niekomu ´len´ laska. A vidim to u oboch pohlavi rovnako, nemyslim, ze chlapi chcu sex a zeny lasku. Ani naopak.
Tak asi najviac by som si priala jesť čo chcem a vždy mať veľkosť 36..a potom mať peniaze a nič nemusieť robiť a mať bývanie na Zanzibare... a cestovať po svete.
A k tomu sexu. Hmm je pravda že ak poznám muža alebo mužov čo ma fyzicky veľmi priťahuju a je tam chémia tak to iskrý a mám chuť na sex ale ako sa tu spomínalo morálka mi to nedovolí lebo by som mala potom pocit že som kurva ked sa s niekym len tak vyspím, tak najviac čo s takým objektom zvládnem je len bozkávanie ale nič viac. Ale to ked som slobodná teraz myslím. Proste nechcem aby sa zo mňa stala nejaká radodajka lebo to na dievčati vidno, stratí uroveň začne posobiť lacne a použito a nikto už o ňu nebude mať záujem. Ale zase takých chlapov ktorý by sa mne páčili je uplne že mizivé percento, bohužial ak ma fyzicky priťahuju tak su to fakt take vystavné kusky že maju aj telo aj tvár aj štýl aj sebavedomie a to je raz za rok. Ale ked mám vztah tak taketo neriešim absolutne lebo mi hlava hovorí že hm toto nerob. Ale nehovorím že ten sexuálny pud mi hovorí niečo iné...
A to že dobrý slušný ťuťko čo je až príliš milý a tak podobne sa stane hned "friend zone" to je pravda to je proste tak.. To ani chlapcom sa nepáčia take puťky nezaujimavé bez sexeapilu to je proste.
Ale ja som už rok aj pol single lebo mne je už z chlapov na grc, mne prídu zase všetci chlapi taký že hraju formu kusok a potom už su happy ked si možu zasexovať a potom už nic viac nechcu... alebo proste ak vidia že im žena nedá tak sa o nu dalej nezaujimú najdu si ľahšiu obeť zo zásoby ktorú maju v bočných plánoch... Som nejaká znechutená z nich.
Podla mna to je isté aj ženy aj muži chcu sex aj lásku aj vášeň aj flirt aj neveru rovnako... Je to o charaktere jednotlivca či odolááá pudom,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
147 komentov
(ach)
zena chce sex, len to nazve laskou....vsimni si ako sa spravaju zalubene zeny ku chlapovi ...a skus to porovnat so spravanim zalubenych chlapov - uvidis komu viac ide o sexualne prejavy
neviem ako ty, ale odkedy som zacal chodit do posilky, zrazu sa zenam zapacilo moje "vnutro"..nechapem, ved im vobec nezalezi na vzhlade, a chlap ani nemusi byt pekny..divne
a @echoechoecho ty musis mat strasne pice v okoli alebo ked su zeny fakt take, tak sa hanbim za ne a budem sa nazyvat muzom
"ak chlap zenu pritahuje, tak na 99% s nim bude mat sex, a to ci je zadana alebo nie, nehra ziadnu rolu"
ani ja s tym velmi nesuhlasim, ale to je len moj nazor, lebo ja ked som bola zadana tak ak ma aj niekto pritahoval, tak by som sa s nim len tak nevyspala aj keby som mala strasne chutky, lebo mam nejake zasady..
Ale tak určite by sa našli take...ale nemusi to byt VZDY tak ako si napisal.
ja ked sa prejdem po ulici a vidim aj 5 peknych, tak by som sa s nimi nevyspala, aj keby som ich poznala a a nespravila by som to, aj kebyze som nezadana momentalne, pretoze moralku mam na poriadku
v zivote som nikoho nepodviedla a spala som len s jednym (ach)
a ano, tiez si myslim, ze zeny viac podvadzaju
@1 @2 absoutne suhlasim
lenze take zeny maju potom aj problem sa dostat do vztahu, lebo o taku handru moze mat zaujem len chlap jej podobny
Zas dookola ta ista pesnicka od toho isteho cloveka.
ale podla toho co pises, si stale viac uvedomujem, ako neznasam zeny, dakujem za pripomenutie, bez ironie
Ved mas na vyber - chces zenu na sex, alebo na vztah?
Ked na sex, tak proste pokracuj podla svojho postupu a mas co chces.
Ked na seriozny vztah, tak bud za toho dobraka. Tym ti sice z vyberu odpadnu tie zeny co ta budu mat len za kamarata, ale tak to stejne nie je zrovna material na seriozny vztah.
aby som to zakončila, ja som zatiaľ bola verná ale nie kvôli "zásadám"
@l1me to chcu zeny?
ja chcem oboje, vyrovnany vztah vratane sexu, bez podvadzania a pod.
no svoje dobracke obdobie mam davno za sebou, a tam mi vypadli vsetky zeny, tak pochybujem o tom, ze nejaka by chcela dobraka bez toho, aby ho chcela vyuzivat
@uggla no jasne, uprimnost si cenim
@danica123 a kedy je dobre byt verny podla teba? Ked ta pritahuje len jeden?..to je hovadina, je normalne, ze ta pocas zivota bude pritahovat kopa chlapov, a ako to vyriesis?...vyspis sa s kazdym z nich?...kvoli comu si bola zatial verna?
az ma v srdiecku zabolelo
ako sa zvyknu neverne zeny obhajovat, ze to sa proste stalo
vacsina urcite by sa vyspala, ale poriadne to ututlala....
@momoglamorous skoda, ze tych s moralkou je strasne malo
viac podvadzaju, lebo maju viac prilezitosti, ale kto si to prizna?..maloktora...
@acvd43xa7w srdiecko ta boli od pravdy.....tak aspon ta hryzie svedomie, to je znak toho, ze aj nejake mas
možno je problém v tebe, že priťahuješ hlavne také
skús hľadať lepšie
hladam, skusam rozne typy zien, ale stale je to o tom istom:/...akoby sexualita zien bola pre vsetky uplne rovnaka
ale nechápem... keď je to také nepísané pravidlo a živočíšny zákon...
prečo po nás chlapi tak idú!
s tým, že ženy majú vyššie nároky na zovňajšok nesúhlasím, povedala by som, že je to tak rovnako, možno muži viac, lebo ináč by boli všetky tučné a škaredé už zadané, muži ľúbia očami a ženy sa zaľúbia vďaka rečiam...
hm, tak nehľadaj
@mmajuskaa3 v 19. storoci by som nasiel este viac materialistickejsiu...vtedy sa ludia sobasili kvoli obchodu, aby rodina prisla do dobrej partie a pod....dnes sa k tomu opat vraciame, a ludia sa spravaju akoby prachy boli ta najdolezitejsia vec v zivote
no ja si stale myslim, ze maju vyssie naroky, je kopu priemerne vyzerajucich chlapov, co nemaju nikoho...o tucnych a skaredych ani nevravim, a stale vidim, ze fakt iba ti najkrajsi si najdu niekoho, a tocia pomaly vsetky holky dookola, zato priemerna holka nema problem si najst niekoho...zeny tiez lubia ocami, a recami pomenej, ale ako si vravela o tych povrchnych trubkach, co idu iba po vzhlade, tam by recicky nepomohli nikomu, ak by ten chlap sa im nepacil
najkrajší preto, lebo zvyčajne takí sú dosť sebavedomí na to aby niekoho balili, veria si a vyžaruje z nich rozhodnosť, z tých ostatných nie a tí si neveria, tak radšej ani neskúšajú a ženy málokedy prídu sami
neviem, preco by ma malo hryzt svedomie, ked si robim len to, co sa mi zachce a nikomu tym neublizujem
a nechapem, co sa ludia staraju ostatnym do zivota a komentuju to stylom ze oni su ti najsvatejsi, dopice
@acvd43xa7w typicke egoisticke zmyslanie - robim si co chcem, tak ma nechajte...fajn, ked to nikomu naozaj neublizuje, tak ok, ale v kontexte bolo spominana nevera a pod....to uz ublizuje niekomu!
a to s tym staranim sa do zivota omielaju dookola hlavne ludia, co robia najviac svinstva a staraju sa sami druhym do zivota - a tato vyhovorka im sluzi len ako "emocna naplast"...ako vravim, dakujeme, ze si sa priznala, ze si ku*va, teda ty si len robis co chces no...tak si rob dalej, nikto ti nebrani ..ale nemozes oponovat, ze take spravanie je z objektivneho hladiska ku*evnictvo...ci sa povazujes za svatu??
@dandybrendy tak ak vacsina bab su kurvy, tak tiez chcu ten sex takisto ako chlapi ...mas pravdu, vacsina ludi berie vztah len ako si zabezpecit sex tak, aby sa na nich spolocnost blbo nepozerala, pripadne, aby bol pravidelny....ja uz grciam tiez dost dlho, najviac ma naposledy dostalo jedno dievca, ktore ma balilo, a divilo sa, ze preco sa s nou nechcem hned po prvom rande vyspat, a spolu s kamoskou mali kopu narazok...proste ludia nehladaju ozajstne vztahy, ale sex, a potom aj tie "vztahy" aj vyzeraju......
a je mile, ze si vydedukoval, co som a s kolkymi som spala a pri akych prilezitostiach, to vies tiez, ze hej?
a s tym staranim do zivota- praveze naopak. mam uplne u pici co si druhy robia, zazila som pfuuu rozne veci, situacie a zazitky na to, aby som to vsetko riesila, a starala sa a komentovala, pripadne zaklada o tom fora. ale zaujimave, ze je zle, ked zena spi s niekym bez lasky, ale rozoberat sexualny zivot inych ludi na verejnom fore ti pride celkom v poriadku. nechapem, absolutne nechapem, preco sa vy starate do druhych, do ich intimnych veci (!!!) a pod..
fajn, nikomu nebublizujes, len si prelietava, lebo mas rada sex, a vo vztahu by si bola limitovana...cize lahka zena si tak.ci.tak...super, mame to vyjasnene, len dufam, ze sa budes zastavat nezadanych chlapov, ktori striedaju zeny kazdy tyzden, ved nikomu nebulizuju.... a preco ta to tak trapi?? ...keby si s tym bola sama v pohode, tak sa tu nehadas tak, ale zjavne si sama pripadas ako slapka, a nemas to v pici...a nikto ti nezakazuje spat s kazdym atraktivnym chlapom bez lasky...ved rob co chces ..len vies moj nazor nato, vela stastia o par rokov, ked budes chciet byt vo vztahu, som zvedavy ako to zvladnes zit sexualny zivot zrazu iba s jednym chlapom......
@sorciera co sa tyka mna, ja som absolutne dokonaly nie, je to len a len chyba muzov, ze niektore zeny hladaju u muzov sex, a nie lasku, pretoze muzi nevedia milovat, a zeny ano, ale radsej sa zbavili schopnosti lubit, a nahradili ju schopnostou trtkat, lebo to sa im fakt hodi...a teraz vazne, ano chyba je v zenach, ze picuju na muzov, ake su prasata, a same sa nechaju nabuchat prvym chlapom, pri ktorom im zvlhnu nohavicky...a opakujem, nie vsetky, ale niektore!
@lovinme to je normal..otazne je, co je prve...sex alebo laska?
ženy sa zaujímajú o tých, ktorí majú vyžarovanie ala alfa samec - sebavedomý, cieľavedomý, pretože tí idú za svojim, tí oslovujú baby... a tí ostatní, väčšinou introverti, môžu ísť do riti
neviem, či je sebavedomie a cieľavedomosť, to sa toho nepravého pýtaš, ja som mimo ohľadom tohto
no určite, ber si reči z pokecu, kde "pravidelne" chodím
@sstrange no hlavne ty si taka vtipna, ze ma bolia licne svaly...
@peter_piper konecne niekto, kto fakt vie ako to v skutocnosti chodi...a uz fakt chodte niekam, ze hladam zle, ze som v zlej spolocnosti alebo, ze sa na mna lepia akurat ku*vy,,,tiez tie sexuchtive kamosky boli s prirodvedeckych oborov = vedkyne!!!..ziadne vymlete sliepky z diskoteky, ale sukat chcu rovnako ako kazda, len robia to ako slapky vez ZS na nejakej dialnice ... by som povedal, ze ked prijmu pozvanie na rande, tak sa to u nich rovna 100% sex, nie rande, kde sa dvaja ludia spoznaju....cest vynimkam, ale tie su vacsinou dlhodobo zadane, fakt mam pocit, ze ak stretnem dlhodobo nezadanu peknu babu, tak stoji tak akurat na sex, a nie o vztah...
@sibell810 tie priznania su skreslene, ale poviem ti pravdu, ze tolko kolko je chlapov, co si zakladaju na laske, tolko zhruba je aj zien co si zakladaju na laske, cize maaalo..a zvysok - muzi aj zeny idu po druhom pohlavi len za ucelom sexu
a za to, ze si mal zle skusenosti nemusis si mysliet, ze vsetky zeny su take, kazdy je prilis individualny na to aby sme mohli povedat, ze muzi su taki a zeny take...
k tej charizme: uprimne, nepoznam ani jedneho charizmatickeho muza, ktory by nebol fyzicky atraktivny v tvari..fakt..a k sebavedomiu som sa uz vyjadril, zbalis s nim holky, na ktore mas, ktore fyzicky pritahujes, ale len vdaka tomu, ze vdaka sebavedomiu budes viac extrovertny sa tie sa dozvedia, ze vobec existujes....
@lucinkazh hej vidim, ale hlavne, ze kopa ludi ma komenty, ze ja hadzem do jedneho vreca vsetkych...akoby nepomohlo napisat, ze "niektore", "vacsina"...chcem,aby sa tu ludia podelili o konkretne skusenosti
A čo sa týka správania voči ženám - ide o sebavedomie nie "sexuálnosť" - potom sa nečuduj, že zbalíš také, čo chcú len sex.
@peter_piper @85 Inteligencia s týmto nič nemá. Aj chlap môže byť inteligentný, ale správať sa ako (s prepáčením za výraz) kokot.
ved nei ale proste och, ono je to take divne, zeny by chceli aj ked si to nepripustaju mozgom zeu a telom chlapa
Niekto ti tu vyčítal hádzanie do jedného vreca - naozaj to robíš. Práve si rozdelil VŠETKY ženy na dve skupiny - také, čo chcú sex na 1. rande a také, čo ho chcú neskôr - na 2. - 3. a že mimo zlatokopiek je pre všetky prvoradý sex.
Netvrdím, že nejaká príťažlivosť by tam nemala byť, ale určite sex nie je priorita pri hľadaní partnera. Určite nie u všetkých žien.
A tak ako som aj jemu písala - môže byť titulovaná jadrová fyzička, môže byť doktorka, môže byť profesorka... a stále môže byť šlapka. Ale ja som pod tým, že "priťahuješ šlapky" myslela povahovú vlastnosť, nie úroveň vzdelania či inteligenciu. To sú dve rôzne veci, nemýľ si ich.
Aka je to povahova vlastnost, ze "pritahujem slapky"??...
Ok, do dvoch vriec, ktoré ale majú spoločné to, že "VŠETKÝM ženám ide len o sex", rozdiel je len v tom, či ho chcú už na prvom rande alebo na 2.-3. Pre mňa to je hádzanie do jedného vreca (vrece žien, ktorým ide o sex). Alebo aby si bol úplne spokojný, teraz sú to dve vrecia v jednom vreci, úplne si totiž vylúčil možnosť, že by nejakej žene naozaj išlo o city.
Myslela som povahová vlastnosť tých žien, nie tvoja.
A prosím, neurážaj ma tvrdením, že si vymýšľam a idem proti logike. Ak by si poriadne čítal, čo ti píšem, necítil sa tak ukrivdene a nebol tvrdohlavo presvedčený o svojej pravde...
ja ti mozem tozdelit zeny do 3,5 miliardy vriec - pre kazdu zenu jedno vrece, a stale kazdej zene (okrem hrtsky asexualov) pojde o sex...ehm, takze ak zene ide o city, tak jej VOBEC nejde o sex?..to nemoze jej ist AJ o city AJ o sex?? ...ja ta neurazam, iba pisem pravdu, ty si este raz precitaj, co sama pises, lebo sa na to pozeras iba zo svojho pohladu...ty by si sa vzdala sexu, keby si mala pekneho, sexy chlapa, s ktorym by ti naozaj slo o city??..vobec by ste nikdy nemali sex??
Ako, ja neberiem, že môže ísť AJ o jedno, AJ o druhé, ale prezentáciou "všetky ženy očakávajú sex na prvom, prípadne druhom, či treťom rande" si z toho urobil "ide im všetkým prednostne o sex" čo celkom určite nie je pravda.
S mojim teraz už manželom som sa stretávala každý jeden deň a vyspali sme sa spolu až po týždni, a to už som ja poznala jeho rodinu a on moju...takže nie sme každá rovnaká.
Áno, keď ženy chcú sex, vedia si to "vybaviť" - ale záleží od toho, ktorá má aké zásady, aký "žalúdok" a podobne.
Podviedla som raz, asi pred tromi rokmi v predošlom vzťahu, už som tu na birdzi o tom aj písala, a mala som na to trošku iné dôvody, ako ty píšeš. Vzťah ako taký bol celý na hovno, a už dávno nebol vzťahom, keď sme sa rozišli. A aj tak to už nikdy viac nechcem urobiť. Viem čo je to za pocit a poviem ti, že ak má niekto svedomie, tak to pre neho nie je taká bezproblémová záležitosť.
A o tom, čo si napísal, čo si myslím? Že je to debilina.
Áno, poznám v mojom okolí aj ženy, ktoré chcú sex, ale kvôli tomu, že sú samé - a aj keď by chceli vzťah, vzhľadom na to, že sa nijaký vhodný "objekt" na vzťah nehlási, užívajú si aspoň sex.
Väčšina žien v mojom okolí chce NAOZAJ lásku. Sme viac citovo založené (tým však nechcem povedať, že ženy nemajú rady sex rovnako ako chlapi) a preto, keď sme samé nám viac chýba objatie, bozk, opora, mať pri kom zaspávať, a nie to, aby ma niekto "urobil" alebo "vybúchal". Na tento typ uspokojenia existujú aj rôzne "nástroje" a žena sa potom nemusí správať ani cítiť ako kurva
A v mojom momentálnom vzťahu som taká spokojná, že by mohli okolo mňa aj Bradovia Pittovia chodiť a mali by smolu Keď budem chcieť sex, mám na to chlapa doma - ktorý ma nechce len na sex, ktorý ma nepovažuje za kurvu, ktorému záleží na tom, aby sme obaja boli spokojní po tom sexe, ktorému dôverujem, pri ktorom sa viem uvoľniť a v prvom rade - vie, ako na mňa
One night stand som mala raz, pred niekoľkými rokmi a - ďakujem, neprosím. Absolútne nič som z takého sexu nemala.
Celkovo mi pride, ze ti ide len o sex, ale kedze uz si nieco zazila, tak chces k tomu aj city, ale ak ta nikto super nezaujme, tak beries aspon ten sex...
najpokryteckejsia veta birdzu"a preto, keď sme samé nám viac chýba objatie, bozk, opora, mať pri kom zaspávať, a nie to, aby ma niekto "urobil" alebo "vybúchal"."..v preklade, ked si sama, tak ti chyba sex...objatie, bozk atd su beznou sucastou predohry, tak sa tu nehraj na citovu bytost... keby ti islo o city, ostalo by to pri citoch, a nie pri sexe, teda tvojom objati, bozku, opore atd, a uz vobec nie pri podvadzani byvaleho......
Prečítaj si to ešte raz, a keby si náhodou zistil, že si prvýkrát nečítal správne, tak sa ozvi
"Zeny maju pice. Keby zeny nemali pice, robili by vsetky do jednej upratovacky" - Jezis Kristus
A k tomu sexu. Hmm je pravda že ak poznám muža alebo mužov čo ma fyzicky veľmi priťahuju a je tam chémia tak to iskrý a mám chuť na sex ale ako sa tu spomínalo morálka mi to nedovolí lebo by som mala potom pocit že som kurva ked sa s niekym len tak vyspím, tak najviac čo s takým objektom zvládnem je len bozkávanie ale nič viac. Ale to ked som slobodná teraz myslím. Proste nechcem aby sa zo mňa stala nejaká radodajka lebo to na dievčati vidno, stratí uroveň začne posobiť lacne a použito a nikto už o ňu nebude mať záujem. Ale zase takých chlapov ktorý by sa mne páčili je uplne že mizivé percento, bohužial ak ma fyzicky priťahuju tak su to fakt take vystavné kusky že maju aj telo aj tvár aj štýl aj sebavedomie a to je raz za rok. Ale ked mám vztah tak taketo neriešim absolutne lebo mi hlava hovorí že hm toto nerob. Ale nehovorím že ten sexuálny pud mi hovorí niečo iné...
A to že dobrý slušný ťuťko čo je až príliš milý a tak podobne sa stane hned "friend zone" to je pravda to je proste tak.. To ani chlapcom sa nepáčia take puťky nezaujimavé bez sexeapilu to je proste.
Ale ja som už rok aj pol single lebo mne je už z chlapov na grc, mne prídu zase všetci chlapi taký že hraju formu kusok a potom už su happy ked si možu zasexovať a potom už nic viac nechcu... alebo proste ak vidia že im žena nedá tak sa o nu dalej nezaujimú najdu si ľahšiu obeť zo zásoby ktorú maju v bočných plánoch... Som nejaká znechutená z nich.
Podla mna to je isté aj ženy aj muži chcu sex aj lásku aj vášeň aj flirt aj neveru rovnako... Je to o charaktere jednotlivca či odolááá pudom,