Ja väčšinou zvyknem buď obedovať niekde vonku alebo prípadne nič a potom jem len hovadiny. A obidva prípady sú strašne nezdravé. Takže čo obedujete vy? Hladám inšpiráciu A variť by som aj varila ale zas nechce sa mi nejaké dve hodiny stráviť v kuchyni.
dusenu rybu so zemiakmi varenymi alebo s ryzou ked to chces mat rychlejsie, alebo hodim na panvicu kura do sojovej omacky a k tomu nejaku zeleninu (brokolica, karfiol), leco, rolady.. a tak
ked som v robote tak vacsinou nejake konzervy co mi ani nechutia, no tam moc na vyber nemam, kedze nemam kde zajst na obed alebo kde si nieco pripravit..a na ubytovni sa mi v spolocnej kuchynke mrdat s obedom nechce takze tiez tak..sem tam skocim do restiky..ale inak zeriem hovadiny..tesim sa na domacu stravu
mamičkinu kuchyňu, občas niečo z reštaurácie proste normálne polievka + druhé jedlo napr dnes máme na obed čevapčiči so zemiakovou kašou a oblohou... a paradajkovú polievku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a jedlá, ktorých príprava zaberé viac ako 30 minút jedávam väčšinou len cez víkendy
prvým prázdniovým dňom začínam hrabať v hline
celu chladničku vetšinou prve čo mam poruke D
Počas teplých dní bulharský šalát :p