Čauko. Má tu niekto skúsenosti s čočkami? Nosím okuliare ale premýšlam o čočkách ale neviem či mám do toho ísť Ak niekto nosí tak napíšte či ste spokojný a tak
Raz som ich chcel, doktorka mi dala nejaké skúšobné (chcel som napísať erárne ) Asi po hodine som to vzdal, som na ich nasadenie asi málo inteligentný, nevedel som si ich dať a nemám až také silné nervy. Druhá strana- môj kamoš ich mám a vkuse ho štípu očí, neznesie cigaretový dym a je z nich na prášky. Tretia strana- má ich aj kamoška, má taký tik že tak poriadne hlboko žmurká ako keby mala traumu z detstva takže neodporúčam a okuliare sa mi na ženách páčia. Ale zas šošovky sú fajn vynález no, máju plusy.
Sosovky su to nie cocoky ja nosim aj okuliare aj sosovky, striedavo, samozrejme nie naraz Podla mna jedno aj druhe ma svoje vyhody, ale aj nevyhody. Su aj ludia ktori sosovky nosit nemozu, ale za pokus inc nedas... iba par €... takze vyskusaj, nemas sa coho bat, prinajhorsom zistis ze ich nemozes, nemas co stratit.
Spomeniem ale radsej to, co sa mi na nich nepaci:
- pred spanim ich treba vyberat (neprakticke, ja som lenivy)
- ked nespim doma a nemam so sebou puzdro (napr. som bol na party) = problem
- cena
Ja nosím už pár rokov, a som spokojný. Pôvodne som nosil mesačné, ktoré som večer vyberal a dával do púzdra. Ale neskôr som prešiel na denné šošovky, ktoré v noci len vyberiem a vyhodím (alebo položím na skrinku vedľa a vyhodím ráno), tým pádom nenosím púzdro. Problém je, ak idem nečakane prespať niekde, a nemám zo sebou náhradné. Ale odkedy som býval v Ázií, tak väčšinou dotyčná mala tiež šošovky a použil som jej púzdro a výnimočne som použil denné šošovky 2x, alebo v najhoršom som si ráno v prvej drogérií kúpil novú škatuľku, ktorú tak či tak budem skôr-či-neskôr potrebovať.
Osobne si neviem predstaviť, že by som nosil znova okuliare.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Esteze mi tie moje okuliare celkom pristanu...
Spomeniem ale radsej to, co sa mi na nich nepaci:
- pred spanim ich treba vyberat (neprakticke, ja som lenivy)
- ked nespim doma a nemam so sebou puzdro (napr. som bol na party) = problem
- cena
Osobne si neviem predstaviť, že by som nosil znova okuliare.