kodein je opiovy alkaloid- ziskava sa z nezrelych makovic. V medicine sa pouziva na tlmenie kasla a bolesti. Je to vlastne bezne liecivo. Takze nic zvlastneho Ti nehrozi. Mas uzivat nejaky liek s kodeinom?
Vsimla som si, ze rada tancujes, scenika, hmmm, to je kraasne, nepoznas nejakeho dobreho ucitela baletu? Ja strasne rada tancujem, ale len tak pre seba, doma...vies si predstavit ale velmi sa mi to paci, len neviem ci uz nie som na balet stara
Skuste vypit naraz take kvapky proti kaslu a uvidite co to s vama urobi =D=D=D Ale aby ste nenadavali na mnaq vypite radsej len polku a zmesat to vsak musite s niecim lebo je to horke jak pica!!! MOj typ dajte si este pred tym nejaku tu kavicku...
Výhoda Codeinu je v tom, že ho dostať aj bez predpisu. Obsahuje ho liek Pleumosylin čo sú kvapky proti kašľu. Predávajú sa v 10 ml fľaštičkách. Na to, aby ste pocítili euforické účinky stačí vypiť 5 fľaštičiek. Jedna fľaštička stojí asi 7 euro, to znamená, že to nie je až také drahé. Eufória, ktorá z toho vznikne sa dá prirovnať asi k piatim pivám, výhoda je však v tom, že trvá okolo 6 hodín nepretržite, kdežto eufória z 5 pív veľmi rýchlo vyprchá. Výhodou Pleumosylinu je aj to, že nemá žiadne škodlivé prímesy. Jeho súčasťou sú len neškodné bylinné extrakty. Samozrejme nesmieme ho užívať denne, pretože hrozí vznik závislosti. Ale pri rôznych príležitostiach, oslavách, na diskotékach je to určite účinnejšie a menej škodlivé, ako pitie alkoholu.
hned som vedel ..tramal este uzivas?..ja som mesiac abstinoval a dneska som si dal..mam doma 2velke balenia..chcem to brat iba prilezitostne 1x za tyzden maximalne..nechcem do toho spadnut
Yohimbin beriem tiež a mám s ním výborné skúsenosti. Je to taký aktivátor. Mám viac energie, som aktívnejší a mám aj lepšiu náladu. A pôsobí to aj na libido.
Keď beriem tramal, tak užívanie liekov neprerušujem. Avšak na to, aby som sa dostal do euforického stavu musím zobrať až 20 tabletiek tramalu. Zistil som však, že yohimbin účinok tramalu umocňuje, takže mi stačí len 10 tabletiek tramalu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a lepidlo je na lepenie
..nemal som, neviem
kodein je opiovy alkaloid- ziskava sa z nezrelych makovic. V medicine sa pouziva na tlmenie kasla a bolesti. Je to vlastne bezne liecivo. Takze nic zvlastneho Ti nehrozi. Mas uzivat nejaky liek s kodeinom?
Vsimla som si, ze rada tancujes, scenika, hmmm, to je kraasne, nepoznas nejakeho dobreho ucitela baletu? Ja strasne rada tancujem, ale len tak pre seba, doma...vies si predstavit ale velmi sa mi to paci, len neviem ci uz nie som na balet stara
mimozemstan-myslys ze by slo tavu namocit do pleumosylinu a mat z toho ucinok.. .