Najviac mi chuti KBS, a pil som uz aj ovela drahsie francuzke original cognaky, aj grecku metaxu (3, 5, 7, 12 hviezdickovu / rocnu) a musim povedat, ze moj osobny favorit je Karpatske Brandy Special, lebo nie je priliz dlho v tych dubovych sudoch - cize je este relativne "mlady" , ale predsa ma taky ten lahodnejsi, hustejsi, zrelsi sarm, v porovnani s lacnejsimi brandy...
vidim ze si znalec KBŠ je fakt extra trieda a vyrovna aj svetovym znackam ten clovek co ho vynasiel bol genius chcel by som ochutnat Armenske brandy to je vraj mimo Francuzska naj a aj skuseny degustatori ho maju problem odlisit od francuzskych
je málo ľudí, ktorí pijú najmä cognac preto, že by im vyslovene chutil... myslím, že je to skôr o snobstve a prestiži , najmä pokiaľ ide o Martell, Rémy Martin resp. koňaky kategórie V.S.O.P. a pod. Rozhodne lepšie sú balkánske brandy a hlavne bulh. Pliska - tá nemá konkurenciu
@7 / @hetfield - vyýnimka potvrdzuje pravidlo... nie, myslím regulérne brandy - konkrétne Metaxu a hlavne Pliska - to je bulharské brandy, ktoré sa ku nám dovážalo ešte pred r. ´89, teraz neviem, som na Slovensku málo a už to nesledujem, keďže nepijem - » www.sendliquor.com/id135196list256...
@hetfield no znalec... Skor si vychutnam vino, ale ked tvrde, tak brandy A metaxu mam rad vychladenu tu lacnejsiu, tu drahsiu kludne aj teplejsiu, nech je intenzivnejsia vona, a chut, ale taku lahodnost, a plnost aku ma KBS metaxa asi nikdy nebude mat
fajnotkaa.....tak bezne si dam 501-tku.. a ptm to KBS neni spatne,Napoleon,Metaxa take tie klasiky.....robim v bare,takze ma pravidelne kadekto na akdeco taketo pozyva takze ochutnam aj co nehcem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Najviac mi chuti KBS, a pil som uz aj ovela drahsie francuzke original cognaky, aj grecku metaxu (3, 5, 7, 12 hviezdickovu / rocnu) a musim povedat, ze moj osobny favorit je Karpatske Brandy Special, lebo nie je priliz dlho v tych dubovych sudoch - cize je este relativne "mlady" , ale predsa ma taky ten lahodnejsi, hustejsi, zrelsi sarm, v porovnani s lacnejsimi brandy...