predvčerom z neviemkadiaľ vyliezol taký pavúk ako z filmov približne 5x4 cm a liéézol po stene kým som nezasvietila a potom zastal a potom mi ho spolubývajúci prišiel zabiť.
celú noc som ležala na krajíčku postele čo najďalej od steny a každých 5 minút kontrolovala, či mi náhodou nelezie po hlave.
To zalezi od situacie... v istej situacii mozem povedat ze medveda, v inej zas ze pavukov chapes... ale ked to zoberiem takto odbuka tak mozem povedat ze medveda... este som ho sice nestretol ale keby sa tak stalo asi by tie gate uz nikto nevypral
tak pavukov nemusim no a medvede tu nemame rodicov sa nebojim len pred nimi tajim iste veci aj ked o tom vedia ale tak akoze sa tvarime ze nie niekedy aspon tym myslim to ze sam chlastam pri PC ako teraz ucitelky mna netrapia kedze do skoly nechodim a som sice skaredy ale tak normalne sa nezlaknem ked sa pozrem do zrkadla len niekedy sa fakt zlaknem vecer napriklad ked sa tam z dialky zbadam
@madtwatterphd
No jeden až 5 medveďov sa tu určite nájde Aj pri TN sa raz z Inovca do hôr dostala medvedica. V Bánovciach n/B jednému ukusol ruku Sú všade.
Vždy keď som na chate sa bojím aj lístia. Hlavne, keď som v Papradne, kde je ešte aj oblasť zvaná Medvedia
no rozmyslal som a ... vonku nam nesvieti poulicne osvetlenie ... chodit teraz po meste v takmer absolutnej tme ... zacali by sa mi v hlave vynarat vselijake myslienky , musim ist dakedy skusit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
celú noc som ležala na krajíčku postele čo najďalej od steny a každých 5 minút kontrolovala, či mi náhodou nelezie po hlave.
uf.
Ináč som bojko, bojím sa strašne veľa vecí, ale nemám zostavenú hierarchiu strachov, neviem, čo je na prvom, druhom, x-tom mieste.
a coho sa najviac bojim, tak nad tym som zatial nerozmyslal
Prepáč, čo myslíš tým, že medvede tu nemáme? Myslíš svoje mesto/dedinu alebo SR? Lebo na SR sú medvede.... a je ich dosť ...
@lansue SR tu na zapade nic neznamena
No jeden až 5 medveďov sa tu určite nájde Aj pri TN sa raz z Inovca do hôr dostala medvedica. V Bánovciach n/B jednému ukusol ruku Sú všade.
Vždy keď som na chate sa bojím aj lístia. Hlavne, keď som v Papradne, kde je ešte aj oblasť zvaná Medvedia
medvediky sa radi napapaju v nasich kontaineroch ale pokial ich vyaslovene neprovokujeme tak si nas nevsimaju...