že ked vyjdem z postele tak ma zjedia krokodily ktorí plavali na koberci, že ten tien za oknom v noci(bol to topol) je zlodej ktory sa spustil zo strechy abo odniekiaľ a dostane sa dnu do izby...
burky to som vzdy zacala kricat ale uz mam burky rada potom bachača pukyča to bola tak postavička z jednej hry a ja som sa bala ked som prvy raz sama bola doma a ked som sa vn oci zobudila bala som sa ze ma zezere medved tak to som tez zacala vrestat divne decko som bola:
čarodejníc s fialovými očami ved nevideli ste ten film? ale ked som bola väčšia (myslené staršia moc som nenarástla tak som si to kukla znovu a prišlo mi to vtipné a pekné tak neviem :/
ja osobne som sa bal spat neprikryty pretoze som si pripadal zranitelny dalej si pametam ze som sa bal tmavych siluet a masky a obrazkov s egyptskymi motivmi ktore mame doma teda tu masku uz nemame
inak burku som vzdy lubil.. a cim som starsi tym viac aj tmu vlastne sa rad bojim pretoze su to pre mna vzacne chvile
napriklad ja som sa bala plysaka bol v tvare strasidla a mal ma ochranovat pred ostatnymi strasidlami. ale rodicov nenapadlo, ze v noci placem prave kvoli tomuto strasidielku... a nutili ma s nim spavat
ze ma niekto z pod postele chyti za nohu alebo ze niekto sa pri mne zjaví ... a to aj teraz mam ale uz ne az tak ze ked som mala prejst z izby do kuchyne ta to som všetko zapinat musela svetla
tigra co byval v stene... a potom som sa este bala spat nejako odhalena (a to pretrvava doteraz ) proste som stale musela byt uplne prikryta, akoby ma ta perina dajak mohla ochranit...ani ruky som nevystrcila, ani ked mi bolo horuco jak v pekle..
asi zo starsich deciek na skole,a ptm este zlej jezibaby,ci na mna nevybehne ked sa mi nieoc zle snivalo a vsade bola tma ...a taktiez ked ma brat strasil ..
zlych snov lebo som pozerala akty x, ked som bola mala a tak som nemohla spat a vzdy som isla si lahnut k rodicom a tam mala mama zaveseny kabat o dvere a som sa potom vzy v noci bala ze tam stoji nejaky chlapik a pozera na nas a chce nas zabit alebo aj som sa bala spat so zavretymi dverami od izby lebo ma v noci vzdy brat strasil
no zlých snov, to som stále behala spat k ammke , potom tmy máám z nej strach este dodnes, no citim sa v nej aj najbezpecnejsie, aa este som sa bále ze mam mamka zabudne v obchode...
ja som sa vzdy bal upirov ked som bol maly, ale zaroven ma to lakalo takze neviem. Najvacsi strach som mal asi o nasich, ze sa im nieco stane ked isli dlho prec z domu. Ale uz som z toho vyrastol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale aj byť sama v byte cez noc
inak burku som vzdy lubil.. a cim som starsi tym viac aj tmu vlastne sa rad bojim pretoze su to pre mna vzacne chvile