Mala som strach z tmy. Na chodbe sa muselo svietit a ja som mala vzdy pootvorene dvere do izby. Raz nam vypadli poistky a ja som vystrasena volala mame, ktora bola u kadernicky a musela prist za mnou aj s farbou vo vlasoch
Lízatiek na ktorých boli obrázky nejakých chrobákov či čo to bolo ale to som mala ozaj málo rokov ešte a bála som sa, keď sme boli u babky a spávali sme v izbe, kde keď sa výjde na chodbu tak hneď napravo je schodisko dole do pivnice a nalavo je záchod, tak vždy keď sa mi večer chcelo ísť na wc, tak som sa bála, že z toho tmavého schodiska na mňa niečo vybehne a raz som sa tak strašne bála ísť na to wc, že som sa až rozplakala a skoro sa pocikala
To zvyšovanie cien nie je len v roku 2022, aj pred rokom 2022 sme mali najvyššie ceny potravín, nehnuteľnosti, energií v pomere k platom v Európe ! To je to ovocie našeho členstva v EU
Operácie mozgu a že mi srdce praskne a smrti ako takej. Do tmy som chodil rád, keď sme sa hrávali na schovávačku som si vyberal vždy škaredé tmavé miesta tam nikto nehľadal .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
mala som, ako otec tvrdí, nepríjemnú reakciu na tú pesničku a plakala som
To zvyšovanie cien nie je len v roku 2022, aj pred rokom 2022 sme mali najvyššie ceny potravín, nehnuteľnosti, energií v pomere k platom v Európe ! To je to ovocie našeho členstva v EU
K čomu konkrétne chceš dokaz ?
K tomu že máme najdrahšie ceny nehnutelností, energií, potravín k platom ? Alebo to že to je dosledkom našho členstva v EU ?
Vždy som v izbe rýchlo zasvietila a pozerala za dvere, či tam nie sú.
Priestoru pod posteľou (toho sa inak bojím doteraz )
@6 och, moja obľúbená