tmy @9 a jj ja ked som bol maly som kukaval akta X som sa toho moc nebal ale raz som sa jednej casti strasne zlakol a som to ptm nekukaval ale ked som bol vecsi som sa bal strasne tej hudby ty kks
ked som bola mala som s bratom pozeravala verte neverte a actix to o ufonoch a o duchoch a moj brat ked sme to dopozerali som šla spinkat a ma strašil kks ja som už stala do postele ked som bola mala od strachu a som plakala lebo som sa ho moc bala
kriste, strašne vela vecí... vždy som si niečo vymyslela a potom som sa toho bála. Napríklad, že pod sedačkou niečo je a keď dám dolu nohu, tak ma to schmatne, alebo ze niekto je v mojej izbe. Tiež som sa bala vymyslenych neviditelnych ludi, občas som sa bala pozrieť z okna, že na mna vykukne nejaké strašidlo, po vzhliadnuti jedneho hororu by som bola odprisahala, že som asi týždeň v posteli cítila vietor a tiež bolo časté, že keď som bola sama v dome (ostatní boli v pivnici, alebo vonku) , tak som sa bála, že všetci na svete zomreli/zmizli a ostala som sama. Tiež som sa odjakživa bála chodiť výťahom a striedavo ma prepadával strach z otvorených priestorov a strach zo stiesnených priestorov ..
ak niekto z vas pozeraval Verte Neverte a videl diel o chlapcovi, co zmizol vo vlastnej skrini (a bola to PRAVDA), tak chape, preco som do svojich 12tich odmietal spat vo svojej izbe a sam proste skrina viedla...a tiez som sa bal pozerat do zrkadla...
ja som sa bála hmyzu a všetkého čo je príliš veľké. aký bol môj strach, keď som si raz v lete našla v izbe OBROVSKéHO Lúčneho koníka. bolo to niečo strašné...a potom sa bojím osamelosti...
No...ked som bola malá mala som spolocnu izbu s bratom a postele sme pozdlizne za sebou,brrata mam stasriehoa viete si predstavit ako to asi vyzeralo-stale ked mi trcala noha z periny tam ma steklil alebo ju tahal,albo dokonca do nej kusal! a tak som sa bala vystrcit zpod periny ci deky akukolvek cast mojho tela A bojim sa doteraz(-a to mam vlastnu izbu uz dobrych 8rokov) Nezaspala by som,keby som nebola uplne poprikryvana Tazka trauma
tmy..a ked mi trcala noha spod periny ze ma za nu chyti nejaky zly ujo ako to byva v hororoch dokonca ked som mala 14 bola som zo skoly na poznavacom kurze v osviencime a odvtedy aj teraz mavam nekedy ked sama lezim na posteli v tme nejake vidiny ze pridu kostry tyhc mrtvych ludi a zacnu mi robit tez take zverstva..mam velku fantaziu
ta ja tak konkretne nicoho ale som napr vecer kukala taku rozpravku a boli tam take strasidelne mysi tak som sa potom bala ze dojdu ku mne do izby a pod
bála som sa toho v detstve, bojím sa toho dnes- hĺbka vo vode a všetky tie obludy, ktoré tam číhajú viem plávať, ale do bazéna (áno, tam tých morských oblúd musí byť jak nakakaných ), jazera, priehrady ma nikto neprinúti vkročiť
my sme mali kedysi v detskej stary hruby koberec,ktory obcas pukal..ja proste neviem kde sa bral ten zvuk ale ked sa zhaslo a ostalo ticho clovek mal pocit ze niekto chodi po izbe no a nechcite vedet akych masovych vrahov a unoscov som v tej tme videla a to vsetko len sprosta predstavivost,mohla som si za to sama ale nedokazala som sa ani pohnut ked to zacalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a pavukov..ale tych sa bojim doteraz..
a to je asi vsetko
a segra ta zas kukala tie vrazdiace mravce a večer sa zobudila s revom a sla do spajze hladať mravce
Prípad pre psychoanalýzu
Inak, podstatná časť mi ostala doteraz