tamta t2 sa da este relativne v pohode kupit.. ale T1,to je pálka
a co hovorim na hippies? niektore nazory by sa mohli zmodernizovat, a bolo by to fajn
v kazdom priapde za a keby to bolo na mne tak by som psychadelika doprial kazdemu papat ... kazdy jeden co ma skusenost s hribikmi lsd alebo len travou ma nato rozdielni nazor lebo kazdy sa do toho prveho spoznavacieho zazitku pripravuje inak,ak ocakavame ze to bude proste jedinecne tak to aj take bude a ak do toho ideme na opak zo strachom tak shit strasny trip ... hipies zivot je plny lasky,porozumenia,stastia a hlavne sa vydeli ako celok co v tomto modernom svete uz skoro ani nepripada do uvahy a takto to tu aj vyzera ... je mi proste luto ludi ktory su az natolko z hypnotizovany mediami ze nemaju vlastny nazor na veci okolo nich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
je to pekne auticko, ale uz su velmi drahe...
a co hovorim na hippies? niektore nazory by sa mohli zmodernizovat, a bolo by to fajn
to je ale krasna predstava..
Ja by som bola kľudne, keby som mala ľudí ako spolucestujúcich do auta, tak precestujem celý svet...a začala by som v San Franciscu
A tie perfektné šaty....kvietkované, farebné...huhúúh
Drogovať a zabávať sa
mali vlastny svet, to sa mi paci... len skoda ze to bola len utopia
@20 ty si pleties kanalizaciu s mobilizaciu.tie rasta capice a fetaci to je trochu ina doba(nam znamejsia) a ked nie doba tak aspon kut sveta.
PEACE,LOVE & HAPPINESS