Belgicku horku 70-80 percentnu milujem Tu nasu, pripadne cesku nemozem ani citit, to uz ak, tak potom mliecna, tym sa neda nic pokazit (ale to uz pre mna nie je cokolada, ale len taka sladkost)...
najlepsia znacka je Milka, potom Figaro a potom Orion. Mam rada mliecne, orieskove, v zufalstve zjem aj horku alebo na varenie a specialne miesto v mojom srdci patri jahodovej Milke
milujem cokoladu horku horku studenstsku pecat a vyrovna sa jej len vysnova a potom vsetky horke okrem polskych a potom mliecne a nemam rada bielu a jahodovu
milujem cokoladu ale odteraz idem uz len na kvalitnu milku alebo maju naj naj naj a tou je ladova cokolada v tych farebnych papierikoch co su take kocky alebo belgicke pralinky pripadne mozertove gulky su tusim tiez s cokoladou tie obycajne ani okolo kakaovych bobov nesli
mnaaamii čokoláda hmm no hlavne nech to nieje nejaký šmejd a nech sú v nej oriešky a hrozienka ale oriešky nemusia ňo ale dobré sú aj na varenie hlavne nech je to čokoláda na depky to najlepšie
Ja mam najradsej klasicku mliecnu, potom bielu, mliecnu s orieskami a Studentsku pecat Ja take tie plnene moc nemusim a bublinky tiez neeeee...A naj je asi Milka...
jedno aká je....len nech je mliečna abo biela...horká nie a nejaká kvalitná a jemná....mmm...proste mňaam a poznám kamoša ktorý keď zje tabličku čokolády je mu z toho na ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
najlepšia je asi figaro, milka a orion
tie ostatné nejak nemusím :p
nič netreba predsa prahanať
studentska pecat alebo forte su fajneee..a proste vsetky..kde su hrozienka
ale aj mliecna a biela nie su zle..a co sa tyka vyrobcov..hmm...to je jedno..hlavne nech to dobre chuti nie?
milujem milku jogurtovú a potom aj klasické mliečne bez ničoho aj forte, dezert tatiana čo to sa asi neráta?
ale neznasam take tie postavicky co su na Vianoce taky Mikulasovia alebo certi sak to je hnusne
ale inak mam rada milku s celymi lieskovcami
ale ked je kriza, tak sa zbaští aj to
ale tak kuštik čokolady.... :p
A pokial mi cokolada chuti tak ju zozerem.