musim sa priznat aj ked je to pre mna velmi tazske=D om zavisla na cokolade a kto je este??? nenechavajte ma v tom samotnu chcem vediet aku cokoladu mate najradsej ja Figaro
Bol som zavisly na cokolade. Miloval som cokoladu. Ale potom to prislo, isiel som na vysoku skolu, a kedze som nemal dost penazi ani na zakladne potraviny (cigarety boli predsa prednejsie, ranajky 3cigarety, obed 5cigariet, a okrem toho clovek by si aj zapalil nemusi furt jest) tak som sa k cokolade nedostal 2 roky a ked hej tak moj podvyziveny zaludok ju znasal dost tazko. A odvtedy cokoladu nejem vobec.....
do bytu bez cokolady ani nejdem takze vzdy musi byt nejaka na sklade lubim lubim lubim ju a ani sex mi netreba. staci coko a hned je vsetko uzasne a zboznujem Côte d`Or mliecnu 34% a potom horku 45% a ked ina nie je tak uz aj horka 54%(ale to fakt len v najkrajnejsom pripade) a potom Figaro na varenie, a nepohrdnem ani mliecnou ci mliecno smotanovou
a zubky su na tom fajn-sak sa clovek stara a na vahe to nevidno vobec.
Hmmm, cokolada? Ja som na nej tak strasne zavisla, ze to az pekne nie je. Milujem mliecne cokolady, mnaaaaaam. Ale snazim sa tejto zavislosti zbavit, lebo mi uz zacina nadavat mama, ze budem mat cukrovku.
Závislosť od čokolády spôsobuje látka Dexa-Levo PhenyAlanín čo je amínokyselina ktorá podporuje tvorbu prirodzeného telového opiátu - endorfínu. Je to ale závislosť úplne neškodná, pretože endorfín je prirodzená látka, ktorú vytvára naše telo. Existujú aj tabletky extrakt tejto látky, ktoré majú názov DLPA a dajú sa kúpiť v lepších lekárňach ako liek proti depresiám, ako stimulátor dobrej nálady a ako liek proti tučnote znižujúci chuť do jedla.
Cheekee: zvyseny cukor? A nejedla si nieco pred odberom nahodou? Lebo kamarat omylom vypil kolu pred odberom a potom mu zistili cukrovku (samozrejme nic mu nie je, za vine je ta kola a bohvieco este stihol)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
no nieco to bolo
prosto chcem len povedat ze nieco take dobreeee ako cokoladu neodmietajte, preco?
no lebo je to cokolada...
Iba naozaj obcas tak jednu kocku
a zubky su na tom fajn-sak sa clovek stara a na vahe to nevidno vobec.
ale cokoladu mi nik odopriet nemoze teda no ak by sa o to pokusil...pche...
kazodpadne nepozorujem ze by sa mi zväcsovalo brusko a aj keby sa zacalo..no a hlavne ze mi chuti
ale teraz už vôbec... a ked už raz za čas tak aero... bublinky heeh
Mimozemstan: enodrfin sa da uvolnit vselijako.. a tie tabelkty, pochybujem, ze su take chutne ako cokolada
jak neni setko zlato co sa blisti. . . tak neni setko konak co kon vysti. . . have a nice day