Ahoj strasne ale strasne chcem ist do Prahy na ich koncert (v septembri). Problem je vsak v tom ze nemam s kym (kamarati nechcu ist kvoli peniazom alebo ich ta kapela nezaujima), ani kde prespat. Ako to mam riesit?
Na taky koncert sa chodi aj osamote. Ked vies citat, tak sa metrom dostanes vsade aj bez toho aby si zabludila. A spat netreba, po koncerte este daky bar/klub a cestou domov sa vyspis
ja skoro na všetky festy alebo koncerty, na ktoré by som chcel ísť a mám peniaze, tak nejdem, lebo nie je s kým.... nikto nemá peniaze (moji rovesníci sú hovedá lenivé, čo nechcú brigádovať a všetko prepijú a zas je ťažké si nájsť niekoho, kto má podobný hudobný vkus
choď sama...a isto sa tam s niekym spoznáš, nebudeš sama čo tam bude sama a privtri sa...samozrejme ak uvidíš že to tomu človeku nie je prijemne tak choď ďalej... nikto ťa tam nepozná, môže ti byť jedno
ak sa nebojíš cestovať sama, respektíve nocovať sama na hlavnej stanici,, tak je v pohode ísť sama, keď už aj ja (alias človek, čo fakt nevie nadväzovať konverzáciu) som sa takto potom vedela k niekomu privtrieť, tak to dokáže každý
ako ísť vo svojom meste sám je v pohode, ale ísť do prahy alebo tak? už len keby že idem s kamarátom niekde a chceme izbu v hosteli, tak si dáme double room a už to je o dosť lacnejšie... alebo len na koncert a stráviť noc v bare a pod.? to tiež nie je ono, keď som sám
@yyummy@tasha5 založme si klub ľudí, čo chodia sami na koncerty/festy a budeme chodiť spolu
Ja mam podobny problem, len moji kamarati, s ktorymi by sa tam oplatilo ist by peniaze aj mali, Coldplay tiez maju radi, lenze oni sa BOJA. Ze Preha je velka, ze stratime atd. Takze ja si myslim, ze kto nechce ist, vyhovorku si vzdy najde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
pozries ten koncert na youtube
stratis sa? v dnesnej dobe neexistuju mobily?
@yyummy @tasha5 založme si klub ľudí, čo chodia sami na koncerty/festy a budeme chodiť spolu
@tasha5 oukej, tak napr. ku coldplay som sa vyjadril v @17 a kde sa nachádza "misunderstood"? nech mám predstavu z ktorého kúta krajiny si