Coldplay? No, oni majú jednú zvláštnu komôrku v mojom srdci, kde ich zaplavuje veľká láska. Aj keď, nepáči sa mi.. čo spravili, ale vlastne je to jedno.. pesničky majú skvelé a uznávam všetky až na "viva la vida" to nie je ich pesnička. A sranda je, že vždy keď kliknem na youtube objavím nejakú novú a som z nej uchvátený prečo som ju doteraz nepočul...
Coldplay mám rád. Síce žiadne veľké umenie, vlastne len umne povyťahované(ukradnuté?) nápady z už dávno existujúcich piesni a žánrov. No v ich podaní zaujímavo zlepené a kvalitne naaranžované. Taký popík, keď mám náladu počúvať niečo, pri čom nemusím veľmi rozmýšľať. Background noise
Chris nevie spievať? Tak si pustite hocijaké video z koncertu. A vie spievať! narozdiel od niektorých "úžasných" spevákov a kapiel, ktorých hudba je počúvateľná iba po dlhom upravovaní v štúdiu...
Milujem ich hudbu, Chrisov hlas a tú "silu" a emóciu, čo vkladajú do piesní...
A ak vravíte že kopírujú.. Nikto a vážne nikto nieje originál, každého niečo/niekto ovplyvňuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a neviem kto, ale raz niekto o chrisovi povedal že jeho spev je ako jódlovanie, tak to ma vrchlone urazilo! :p
maju neoficialny album Castles... tam maju dost dobre veci a niekolko live pesniciek..
ale s tym objavovanim, tiez mi to trvalo napriklad pri Muse.. ale uz nastastie mam vsetky veci.. hlavne b-sides a rarity
btw poznám jedno dievča ktorá ich fakt žere, všakže @piotra ?
Green Eyes, The Scientist, Fix you, Speed of sound, Violet Hill, Clock.
Milujem ich hudbu, Chrisov hlas a tú "silu" a emóciu, čo vkladajú do piesní...
A ak vravíte že kopírujú.. Nikto a vážne nikto nieje originál, každého niečo/niekto ovplyvňuje...
tvorba ich pre mňa skôr staršia.
Violet Hill je velmi dobra.. tam pre mna album zacina aj konci...