Co sa deje?kazdych 5 minut sa mi vypina comp,vypise to ze microsoft explorer ma problem a musi byt ukonceny.Preco to robi?Fakt som stoho na nervy.Pls pomoc
5.Ono je to tak,som napr.na birdz,vypise sa mi okienko:microsoft explorer ma problem a musi byt ukonceny,a na to mi odide obraz a som na okienku kde sa pripajam na internet(ale som pripojena)Chapes?a ako mam preinstalovat cely pc?A este nieco ak vyprazdnim pap.kos mozem este niekde najst tie data co som vymazala?
1) si nainstalovala nejaku blbost ktorou si ho odpisala
2) mas virus
3) hocico ine
Ja osobne by som najskor skusil v *nudzovom rezime* zoscanovat system Antivirakom (Avira napriklad). Ak nic nenajde, tak skus premazat registre (Eusing Free Registry Cleaner). Ak mas dostupny nejaky Windows Update tak samozrejme treba aktualizovat. Ak nic nepomoze tak reinstall.
Predpokladam ze mas XPcko, preto by nebolo odveci nahodit nieco novsie (Vista, 7).
@Maryab vtipny mozno nieje ale bohuzial ma pravdu... zozen si dakoho kto ti to opravi bo sama to este viac pokazis, aspon taky mam pocit z toho ako opisujes problem nic v zlom samozrejme
11.Nejsom expert ale ak mi dakto poradi nevidim vtom ziaden problem skusit si stym aj sama poradit,ale sak tes sa a maj radost z nemiestnych poznamok a komentov.All dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
btw. dobra praca do 5 minut zapnut pc prihlasit sa na birdz a napisat anketu
inak to vidim na reinstal, akoze hladat chybu sa z casoveho hladiska niekedy fakt nevyplaca ...
Bud:
1) si nainstalovala nejaku blbost ktorou si ho odpisala
2) mas virus
3) hocico ine
Ja osobne by som najskor skusil v *nudzovom rezime* zoscanovat system Antivirakom (Avira napriklad). Ak nic nenajde, tak skus premazat registre (Eusing Free Registry Cleaner). Ak mas dostupny nejaky Windows Update tak samozrejme treba aktualizovat. Ak nic nepomoze tak reinstall.
Predpokladam ze mas XPcko, preto by nebolo odveci nahodit nieco novsie (Vista, 7).