Čomu by si sa chcel/a venovať a aj sa môžeš, no napriek tomu to nerobíš?
Myslím to tak, že napr. by som sa chcel viac venovať aktívne hudbe, meditácii, čítaniu, ale miesto toho často trávim čas vecami, ktoré v skutočnosti mám na hodnotovom rebríčku nižšie (aj keď v praxi asi dosť vysoko, keďže sa im v skutočnosti oddávam dosť)
no v mojom prípade by to určite chcelo viac sa venovať čítaniu, zlepšovaniu planku, cvikom na chrbticu, chodeniu peši, meditácii a hlavne celkovo obmedziť čas strávený za počítačom a internetom, to by bolo super na začiatok
strašne by som chcela vedieť hrať na nejaký hudobný nástroj, ale zvyknem sa tomu venovať dve hodiny za pol roka/rok
proste, tie dve hodiny ma to hrozne baví, ale potom v iné dni už nie som schopná sa k tomu znova dokopať
@efyks@2 to celkom nepasuje do tejto temy ale, pokial nevies ako - jedine ze by si to povazoval za lahko prekonatelnu prekazku, ale nedal si si nikdy tu (malu) namahu prekonat ju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
proste, tie dve hodiny ma to hrozne baví, ale potom v iné dni už nie som schopná sa k tomu znova dokopať
Ale je pravda, ze som si nedal ani tu namahu s docitanim zadania na toto forum