Ahojte Chcela by som sa opýtať na teniskách Converse ktoré mám 2 dni sa mi zošúchal kúsok nápisu All star neviete mi poradiť ako odstrániť z gumy na teniske celý nadpis pretože to vyzerá nepkne alebo čo sa s tím dá robiť ? Ide o to že som sa šuchla o s
Myslíš, že ti niekto bude pozerať na All star? Moje v minulosti existovali tri roky a bolo mi jedno aké deravé boli. Nebudem predsa teraz robiť paniku pre zotreté A alebo r ..
Veď a čo si myslíš, že conversky majú vyzerať krásne a čistučko? V jednom converse zápisníku som videla návod, ako si profesionálne zničiť conversky tak, aby vyzerali obnosene Ľuďom o takýto efekt ide a ty sa sťažuješ
Oukej išlo to dole odklakovačom neviete mi teraz poradiť mne sa zošuchala iba polka hviezdičky (nápis ostal) a chcela by som ju niečim dokresliť je nato nejaká špeciálna farba alebo čím by sa to dalo spraviť ? Pre lepšiu predstavivosť ako to myslím obrázok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
burn in hell!