@motyylia ale tak naco kupovat converse za 90€ ked si mozu kupit take iste len s inou znackou za 15€?
narozdiel od vela roznych lacnych obchodoch tam maju aspon kvalitu
joj ale keby mi platili tak by som tu spamoval od rana dovecera vsade!
čo mám skúsenosti tak som videla vždy za zhruba rovnaké ceny, +-5 eur, možno keby objednávaš z ameriky alebo odkiaľ tak tam sú lacnejšie, ale zase doprava....
Na českých a slovenských stránkach je to všetko rovnako, raz som našla jednu, kde mali lacné, ale pýtala som sa na skúsenosti s obchodom a bolo mi povedané, že to bude fejk... Takže pokiaľ nechceš fejk tak si zaplatíš. A ak si kúpiš fejk, vydrží ti oveľa menej ako originál.
@mefistofel no tak zasa 90€ už je dosť aj na c ale súhlasím s @6 mám nejedny číny aj také ako uvádzaš a tiež aj conversky... No ale tá kvalita je nezanedbateľná čiže som ochotná si za ne zaplatiť, pretože mi vydržia niekoľko sezón, narozdiel od jednosezónnych za 10-20 +sú pohodlnejšie
ako keby to nebolo jedno či si kúpiš tenisky za 6€ alebo 60€.. v podstate ono sa to všetko vyrába na jednom páse len na polku sa jebne že Converse a na druhú made in china.. niekedy sa dokonca tie conversy rozpadnú rýchlejšie ako nejaké od číňana.. jediná dobrá vec na tom je že vyzeráš "cool" a máš drahé tenisky a môžeš si dokazovať "že na to máš".. ale fakt nechápem ľudí čo sa snažia kúpiť si niečo čo najlacnejšie len aby mali niečo čo je u ľudí vnímané ako drahé a mohli sa potom cítiť povýšene a "bohato" aj keď sú to poväčšinou len socky čo ani na tie od číňana pomaly nemajú..
@motyylia (tie vysoke conversi stoja nad 70€ a niektore aj 90 preto som tolko dal )
ja som si teraz kupil jedny lee cooper z tej stranky, kvalita je presne taka ista ako converse, nevidim rozdiel aj material podobny, teda trosku iny lebo moje su nepremokave a cena bola lepsia converse neni ziadna extra kvalita, su to len predrazene platenne tenisky.
Ale, ked som mal G-star, taketo co ma stali 80€ tak tam bola ina kvalita ako convese, tie g-star som mal od 18r. až doteraz ale aj celkovo material, podrazka, vsetko bolo ako tisic a jedno oproti "C"
@unwritten nie všetko lacnejšie je horsie v tomto pripade to akurat neplati
@mefistofel ja mam tiez lee cooper riflove a nech robim, co robim, nedaju sa znicit. a pritom mne topanky vydrzia 2 mesiace. a tieto drzia uz 2 roky...
tiez som kupovala pred par tyzdnami a vsade sa mi to zdalo rovnake, kde boli topanky lacnejsie bola zase drahsia doprava a naopak..a to som pozrela asi vsetky obuvy co su na svk..ako prvu moznost som vsak volila ebay, tam najdes lacnejsie zarucene, ale zase boli vsetky 38-čky vypredane, teda aspon tie kvalitnejsie a nie od cinanov, neviem aku velkost mas ty..nakoniec som to priesila tak, ze mi sestra kupila z nemecka sice za taku istu cenu, ale najnovsiu kolekciu, ktora sa u nas este nepredava
No mne sa po 10tich mesiacoch nosenia kusok rozlepila podrazka, ale zase som ich nosila skoro kazdy den aj v zime. Ale da sa to v pohode zalepit..ale aj tak ma to sklamalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
» sk.sportsdirect.com/ladies/ladies-h...
nepotrebujes predrazene converse, tu mas ine znacky a za stvrtinove ceny aj s postovnym...
narozdiel od vela roznych lacnych obchodoch tam maju aspon kvalitu
joj ale keby mi platili tak by som tu spamoval od rana dovecera vsade!
Na českých a slovenských stránkach je to všetko rovnako, raz som našla jednu, kde mali lacné, ale pýtala som sa na skúsenosti s obchodom a bolo mi povedané, že to bude fejk... Takže pokiaľ nechceš fejk tak si zaplatíš. A ak si kúpiš fejk, vydrží ti oveľa menej ako originál.
ja som si teraz kupil jedny lee cooper z tej stranky, kvalita je presne taka ista ako converse, nevidim rozdiel aj material podobny, teda trosku iny lebo moje su nepremokave a cena bola lepsia converse neni ziadna extra kvalita, su to len predrazene platenne tenisky.
Ale, ked som mal G-star, taketo co ma stali 80€ tak tam bola ina kvalita ako convese, tie g-star som mal od 18r. až doteraz ale aj celkovo material, podrazka, vsetko bolo ako tisic a jedno oproti "C"
@unwritten nie všetko lacnejšie je horsie v tomto pripade to akurat neplati
také isté lin shi ma stáli od 65 do 100 korún a kupoval som si ich 2x do roka lebo som to nosil v škole