manazer niekoho slavneho, tanecnik, kadernik kdokolvek , kto sa stara o niekoho znameho, je dobre zabezpeceny a este aj s nim cestuje , spoznava nove miesta , super ludi... musi to byt parada.
@semhamforas pozor, niekdoti ludia beru nieco v com su fakt ze dobry len ako hobby a pritom niekdo menej dobri v tom roby a zaraba tazke prachy, takze moc sa to asi nehodi k teme mozno tak na 34% ale inak troska som si ripol aspon
@semhamforas no to si akurat vybral asi jedineho autora ktori nenapisal dobru knizku len neviam s akym diablom sa muselia sprahnut aby sa stalo to co sa stalo... aj ja ho chcem stretnut, asi si vypitam kontakt
Podla mňa testovač pohodlnosti nábytku, testovač počítačových hier, pracovník v googli, niekde som videla video, že tam majú zábavné miestnosti, masérov a podobné haluze, kto chce nech si vygugli.Potom kozmonaut,smetiar, už len kôli vozeniu sa zvonkajšej strany vozidla.Pilot stíhačky,prezident,stavač ľadových hotelov,kúzelník..atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Podla mna hasič, vedec (prakticky akýkoľvek), doktor
Slovaci nie su velmi narocni citatelia, preto sa to da...
V knihkupectvach je tolko picovin, ze clovek ma pocit, ze spisovatelom tu moze byt kazdy.... ale opak je pravdou.
Predrat sa je nesmierne tazke a protekcionizmus je jedina vec, ktora moze tento paradox vysvetlit.
Vsetko tu proste na zaciatku hra proti tebe.
Vážne? Neviem. Každému príde cool niečo iné a ja by som si aj tak nevedel vybrať, ak by som mal nejaké vymenovať.
inac mi napadol jedine tak patolog. to ma vzdy fascinovalo. a ako by to len fascinovalo moje okolie keby som nim bola
moje vysnívané povolanie
ale tak cool mi príde nejaký fakt dobrý spevák, kaskadér alebo pilot pracujúci v NASA
a ešte napríklad taký scenárista, designér, animátor.... proste také kreatívne a umelecké povolania sú pre mňa "cool".
na to treba iný pokerface zbierať bordel po deckách!
profesionalny podvodnit v kasinach.....
A samozrejme, ten, čo jazdí so snežným pluhom či na ratráku