Ja si chcem kupit counter-strike: global offensive cez steam a ja som počul že si na tom môžeš zarabať peniaze da sa na tom zarobiť peniaze na steam a potom si kupyť hru priklad Terraria?
Na tvoju škodu má práve Terraria v zmluvných podmienkach jasne vytýčené, že nepríjme platbu, ktorá bude pochádzať z takýchto zdrojov (CS predaj skinov, účtov)
@weasley7 skiny stoja kes, predas skin mas na steame penaze, za ne si kupis hru. Alebo su stranky kde sa takto normalne predava a cez paypal ti daju kese. nz
@weasley7 poznam cloveka ktory teraz ide na dovolenku do ameriky za to ze predal skiny, noziky idu bezne po 200-300eur, o skinoch ako dragon lore ani nehovorim...
ale na to aby si si zarobil cskom musis mat hlavu, alebo skurvene stastie pri otvarani bedni... co neodporucam, sama som do toho dala uz cez 100 eur a padli mi skiny do 10e.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov