hehe tak kedysi to boli krute časy.. som to hraval aj s clanom he mali sme trička organizovali turnaje vikendy sme zabijali hranim ,kecali len o paliciach a new movie o sk už ani neviem jak sa volal ten černoch no švedov sme teda aj ja od tlsteho hyba čo som čekoval videjka som sa učil hravat s mackou no a pak kamararat to hraval tak že ked došiel zo školy tak hral do takej 4 rana a stažoval sa že na bahne už nikto neni.. D ted hrava s gut clanami ae je to zavislak.. kto by nepoznal shadowa hm? alebo devila z reprezentacie.. no csko je podla mna dost že nebezpečna game na zavislost ale je to brutal pocit ked vyhrate cw o turnajoch ani nevravim.. je to neco ako šport.. neviem kedy som bol viac happy ked som vyhral zapas aebo cw ae tak cs 4 fun..
ps ak mate frajerku je to horšie.. hehe ae to je už do inej debaty.. peace negas..
CS 1.6 (hravam len non-steam, zas az taky zavisly som neni) aj ked ma slabu grafiku, je to proste legenda ktora nezomrie, hrava sa dodnes a hrava sa vela. Sice robi z ludi trosky, ale aj tak ju po nociach mastim a ten uzasny pocit ked som na mape v top 3, mno super
Mno povedal by som ze hra do urciteho veku. CS som hraval a dost ma zaraza nerealnost. Dufal som ze v novsich to bude lepsie ale nie... je to dobre zaparit v herni aôe nic vacej. Ja osobne som hrou sklamany
Samus: ked mas clan a ste zohraty tak sa kludne da taktizovat a nie je to len o strielani, samozrejme ked si na public serveri, tam ide hlavne o bezhlave strielanie..
Hm. O clan nejde. ale ked ma niekto sniperku a za behu a skoku mi da hlavu tak to moc realne nepovazujem. v CSku by nemal byt crosshair
V reali to je naozaj o tom kto prvy vysteli ale ked ti napalim do hrude ranu tak urcite to s tebou netrhne dozadu a tvoja rychlost sa znizi na nulu ze sa musis znova "rozbehnut"
No to je chyba cs enginu, najlepsie s awpckom sa hlavy davaju prave pri skopu a naslednom dopade.
Nemal by byt crosshair? A ktora hra kde je primarnou ulohou strielat, nema crosshair? Co viem tak pripravovany HL3 ho mat nebude len pri tom pacidle ci co to je..
Tak to je normalne. ty potrebujes crosshair ked sa niecim ohanas? Ale crosshair by tamy byt nemal a malo byt to byt riesene ako v call of cthulhu Potom by som to povazoval za ok hru
No je pravda ze pri CS-ku to s taktikou neni ruzove Neni to zabite ale ani najlepsie Takze ked chce niekto realne takticku hru s realnym chovanim zbrani aj ludi tak nech skusi SWAT 4.
Miroo swat 4 som spustil a hned dojebane textury. tak som stiahol z inakade a zas dojebane textury.. dalej som uz nemal chut 14 hodin stahovat na mojom 256kb/s tak som sa na swat vyjebal..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Predám Steam Account -y ( kontá ) zo zrušenej Počítačovej herne.
Podmienkou je predaj len cez "bankový účet" !!!
Polovicu zaplatíte predom a druhú polovicu po odovzdaní Accountu.
Cena Accountu 200,-SK kde sa nachádza : CS 1.6
Cena Accountu 350,-SK kde sa nachádza : CS:Source / HL2 / HL2 ast Coast/ HL2 M
Cena Accountu 400,-SK kde sa nachádza : CS 1.6 / CS:Source / HL2 / HL2 ast Coast/ HL2 M
Píšte na ICQ: 310-279-140 (Píšte aj keď som OFFLINE)
ps ak mate frajerku je to horšie.. hehe ae to je už do inej debaty.. peace negas..
V reali to je naozaj o tom kto prvy vysteli ale ked ti napalim do hrude ranu tak urcite to s tebou netrhne dozadu a tvoja rychlost sa znizi na nulu ze sa musis znova "rozbehnut"
Nemal by byt crosshair? A ktora hra kde je primarnou ulohou strielat, nema crosshair? Co viem tak pripravovany HL3 ho mat nebude len pri tom pacidle ci co to je..
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq