hraj serveri publicjb.sk ... tam majú dosť prísne pravidlá a cheathunterov . Dajú ti ban niekedy za úplnú pičovinu . Ja som raz mal v nejakom súbore config.cfg nejakú reklamu , vôbec neviem ako sa tam dostala ani čo to bolo za reklamu a mal som ban . Vybavoval som si týždeň , aby som mohol začať hrať až potom ma pustili . tak ak nájdu cheatera tak ho okamžite banujú .
Ale sám som to ale hrával, tak ťa chápem. NS serverov je málo kvalitných, ak ťa táto hra baví, zakúp si Steam. Nieje to vôbec drahé, podľa mňa sa ti to oplatí. Na steame sa lepšie hrá, veľmi málo (žiadni) cheateri a dosť kvalitných serverov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@2 uz tam mam BAN XD ,,,samozrejme ze som necitoval...ale taky nejaky hladam,,
Ale sám som to ale hrával, tak ťa chápem. NS serverov je málo kvalitných, ak ťa táto hra baví, zakúp si Steam. Nieje to vôbec drahé, podľa mňa sa ti to oplatí. Na steame sa lepšie hrá, veľmi málo (žiadni) cheateri a dosť kvalitných serverov...