Rada počúvam rôzne covery na songy a tak mi napadlo, že možno by ste mi tu mohli odporučiť nejakých zaujímavých a talentovaných cover spevákov/speváčky/skupiny, ktoré poznáte. Hoďte sem linky na svojich obľúbených...
@Mayo911 jooo Daniela je mocne talentovana...
no ja covery rad sledujem, lebo by som sa tomu aj ja rad zacal venuuvat ale penaze vrazam vacsinou do techniky na tocenie takze moje coveroidne ambicie idu zatial pomimo... no ale aby som to zhrnul ja mam take kategorie aj v coveroch
muzika pre tvoje oci (sak zistite kvoli comu )
potom take haluze z mojho sudka metaloveho:
rob je uplne kral! kadejake čelindze robi, hra na netradicnych nastrojoch a take kadeco no a hlavne je aktivny dost
potom su taky ktorych som objavil na younow, inac velmi fajna stranka aj appka na taketo zalezitosti
potom su take andilky, z ktorych vyzaruje nieco sympaticke ohromne, okrem toho ze su sympaticke tak aj vidno ze ich to proste bavi co robia
no a potom su take skarede kackatka, ktore ale maju aj hlas neprijemny, ale ked zacnu spievat tak sa v tom hlase zrazu zobudi labut krasna bielo zlata!
@motorbreath ona je aka zlata a paraadne to dala inak ja sa idem tiez uberat yt cestou a budem cakat ci ma nezavolaju decrepit birth aby som hral s nimi kks ked ma clovek talent a vie sa presadit ze ma dobru reklamu a niekto co je o 30 poschodi nad tebou si ta vsimne tak si za vodou mohol by som menovat ludi co sa presne cez covery dostali do kadejakych vychytanych kapiel u mna to zase viazne na zvuku video by aj bolo
@Basso akoze o toto mi ani moc nejde, ja by som na kapelu popravde asi ani nemal cas, teda... mozno aj hej len by cosi muselo ist bokom a toto youtubovanie by som chcel len tak pre radost a hlavne poskusat volake haluze zvuky kadejake ze co s tym by mohlo ist dokopy a tak... ma inspiroval trochu jeden clovek, taky muzikolog to je... vravi ze on nie je skladatel hoci si skladal piesne, ale ani jedna nie je dokoncena, ze to vsetko boli len projekty, protoze ak chcel o niecom pisat musel si to najskor vyskusat ci to funguje... to sa mi strasne zapacilo...
@motorbreath tak to mi je jasne ze tebe o to nejde ale tak nieje zle ak vies hrat das cover svojej srdovky a o par mesiacov hras s nimi turne...aj take sa stava ale mne sa to isto nestane pci!
david meshow, hrava momentalne s priatelkou, zacinal v 15tich na gitare a spravil mnoho coverov, kde hra aj na basgitaru, klavesy, husle, bicie, beatbox, hrava rock vseobecne, uzasny talent.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
no ja covery rad sledujem, lebo by som sa tomu aj ja rad zacal venuuvat ale penaze vrazam vacsinou do techniky na tocenie takze moje coveroidne ambicie idu zatial pomimo... no ale aby som to zhrnul ja mam take kategorie aj v coveroch
muzika pre tvoje oci (sak zistite kvoli comu )
potom take haluze z mojho sudka metaloveho:
rob je uplne kral! kadejake čelindze robi, hra na netradicnych nastrojoch a take kadeco no a hlavne je aktivny dost
potom su taky ktorych som objavil na younow, inac velmi fajna stranka aj appka na taketo zalezitosti
potom su take andilky, z ktorych vyzaruje nieco sympaticke ohromne, okrem toho ze su sympaticke tak aj vidno ze ich to proste bavi co robia
no a potom su take skarede kackatka, ktore ale maju aj hlas neprijemny, ale ked zacnu spievat tak sa v tom hlase zrazu zobudi labut krasna bielo zlata!
Toto je MÔJ najlepší cover song EVER!!!