Kedysi sme to s kamarátmi hrávali v jednom kuse, a šlo mi to skvelo! Potom sme nejak prestali a keby že si k tomu teraz sadnem tak pravdepodobne nie som dlho živá.
@malapohroma To je jedno ked si v jeho time tak ho nechaj tak a ked si v inom time tak ho zabi. a menit sa nemozu ,"" zly"" nemoze vyzerat ako ""dobry"" tak neboj
Inak mozes to rozlisit aj tak ze ten kto do teba zacne strielaj nieje s tebou ale potom je uz neskoro ....
Cs je kravina...skakaju tam jak opice /ano aj v bf 2/ ale to ze ja do neho vystrielam cely zasobnik z desertu /a to som velmm presny / a on ma da nozom... Taka ARMA II v tej by ste ani vystrelit nevedell,vy cantr-strajk hraci
Voľakedy som to hrával, bol som dosť závislák. A áno, vedel som používať hocijaké bugy (Flash bugy, silent plant, bunnyhop, atď...) Už sa mi našťastie podarilo s CS a podobnými kravinami prestať
hram ale v poslednej dobe uz nie tak casto, nebugujem kedze na niektorych serveroch je za to ban a najradsej mam mapy de_dust2, fy_pool_day a niektore zombie a deathrun mapy
Kedysi som hrával dosť často,ale aj tak mi to nejako extra dobre nešlo ,tak mapa jednoznačne assault a vždy za counterov.A netuším čo je to bugovanie...
CS som hraval s vacsimi prestavkami od 1.0, cize uz nejakych 7-8 rokov to bude. Teraz uz na to nemam moc casu, ale dust2, inferno, ci nejake fy a aim mapy si zahram rad.
A hej, viem bugovat na dust - CT spawn (smoke bug), inferno - CT spawn (flash bug) a dust2 (myslim, ze sa da pozerat cez texutury nad CT spawnom pri schodoch).
A kedze som sa par rokov pohyboval za oponou pro gamingu tak ma v podstate takmer vsetko ohladne CS naucili pro gameri..
Kedysi strasne casto , hraval som ligu , zapasy proti svetovej spicke a podobne , teraz uz len ako sa mi chce , mam aj STEAM oblubena urcite de_dust2 , bugovat samozrejme ze viem , skoda ze to uz opravuju postupne
nwm hram asi dokopy 2 aj pol roka mozno aj viac oblubena mapa na predatorovi aim_crazyjump inak klasicky dust2 4ever mal som aj steam ale svine mi ho ukradli.... tak parim nonsteam a chystam sa kupit server
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A vieš bugovať ?
Neviem bugovat ale cs uz ani nehravam nemam peniaze , cas ani naladu
@malapohroma Ked budes v tyme ""dobrych"" tak nestrielaj do nikoho kto ma na hlave helmu strielaj do kukiel
Tak len proste stlac co chces byt a vsimni si jak vyzeraju tvoji a strielaj do tych co tak nevyzeraju
Inak mozes to rozlisit aj tak ze ten kto do teba zacne strielaj nieje s tebou ale potom je uz neskoro ....
Ako ..tiež som to hrával, ale tak. Ono by ťa to malo v istom veku prejsť, pokiaľ nezarábaš 10 000€ na esl, eswc, wcg a podobne.
a keď už tak fy_pool_day a fy_snow
A hej, viem bugovat na dust - CT spawn (smoke bug), inferno - CT spawn (flash bug) a dust2 (myslim, ze sa da pozerat cez texutury nad CT spawnom pri schodoch).
A kedze som sa par rokov pohyboval za oponou pro gamingu tak ma v podstate takmer vsetko ohladne CS naucili pro gameri..