No takže mám problém a big... nejde mi spustiť csko každy vie, že bol ten updare a bla bla bla ... urobil som si ten update sám lebo mi ho neurobilo a samozrejme, že csko sa nedalo hrať. Tak som urobil downgrade hra mi išla v pohode až do minulého týž
@patre podla mojich skromnych skusenosti s winom, by som stiahol niekde z netu ten hw.dll a skusil ho smarit do systemu podla navodu, ktory by som tiez nasiel na internete
Parkrat sa mi totiz stalo, ze sa mi zrutil bud nejaky program alebo cely windows s tym, ze bolo chybne .dll, stiahol som z netu, cez nudzovy rezim to tam prilepil a zrazu fungovalo vsetko spravne
pravým myšítkom klikni na hru v knižnici, vyber "Properties" (Uplne dole), klikni na "Local files" (3tia karta) a tam "Verify integrity of game cachce..." (4.ta volba).
Skus radsej Steam fora.. Tam vacsinu problemov uz poznaju, je to tam vsetko pekne, prehladne rozpisane a zatial mi to vzdy pomohlo, ked som mal problem s akoukolvek Valve hrou.. A aj keby si to tam nenasiel rovno, tak vytvor topic a opytaj sa radsej tam ako na Birdzi...
@useless je to free program kde sa registruješ a kupuješ hry online... nemáš plné police hier ale všetko máš virtuálne nebaví ťa hra odstrániš ju.. chceš ju po roku hrať stiahneš si ju a máš ju to je jednoduchá definícia steamu
@netrag no zrovna tento problém nikomu... popravde ani ma to nesralo, dal som si NS a hral som ale nakoľko som admin nemal som práva... a šefko sa už pár dni neukázal a nedal mi ich na nick takže som dnes k tomu sadol a skúšal kadečo aby to šlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Parkrat sa mi totiz stalo, ze sa mi zrutil bud nejaky program alebo cely windows s tym, ze bolo chybne .dll, stiahol som z netu, cez nudzovy rezim to tam prilepil a zrazu fungovalo vsetko spravne
pravým myšítkom klikni na hru v knižnici, vyber "Properties" (Uplne dole), klikni na "Local files" (3tia karta) a tam "Verify integrity of game cachce..." (4.ta volba).
Potrvá to pár minút a snáď pomôže.
@netrag dal som.. vypísalo, že nejakých 5000 súborov nemohlo otvoriť sťahuje ich opäť uvidím
Mne to pomohlo.
@lowinqa s tým to nemá nič spoločne ale ďakujem
@useless je to free program kde sa registruješ a kupuješ hry online... nemáš plné police hier ale všetko máš virtuálne nebaví ťa hra odstrániš ju.. chceš ju po roku hrať stiahneš si ju a máš ju to je jednoduchá definícia steamu