jeden kod je na predny avatar a druhy na to pozadie za fotkou, teraz neviem, ktory je ktory, to uvidis po pridani kodov do CSSka
tam kde mas radius na vrchu, moj pripad 50px, to ti oznacuje okruhlost a radius 0px, znamena, ze po pohybu kurzoru mimo avataru, sa navrati do uplne hranateho tvaru a duration je cas za aku dobu sa ti avatar vrati do pozadovaneho kruhu a naspat do daneho tvaru, ked uhnes kurzorom, tieto cisla si mozes vyskusat pomenit, ako ti to najlepsie vyhovuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
-moz-border-radius: 50px;
-webkit-border-radius: 50px;
border-radius: 50px;
transition: width 2s;
-moz-transition-duration:2s;
-webkit-transition-duration:2s;
-o-transition-duration:2s;
}
.avatar img:hover {
-moz-border-radius: 0px;
-webkit-border-radius: 0px;
border-radius: 0px;
}
.avatar {
-moz-border-radius: 70px;
-webkit-border-radius: 70px;
border-radius: 70px;
-moz-transition-duration:2s;
-webkit-transition-duration:2s;
-o-transition-duration:2s;
}
.avatar:hover {
-moz-border-radius: 0px;
-webkit-border-radius: 0px;
border-radius: 0px;
}
jeden kod je na predny avatar a druhy na to pozadie za fotkou, teraz neviem, ktory je ktory, to uvidis po pridani kodov do CSSka
tam kde mas radius na vrchu, moj pripad 50px, to ti oznacuje okruhlost a radius 0px, znamena, ze po pohybu kurzoru mimo avataru, sa navrati do uplne hranateho tvaru a duration je cas za aku dobu sa ti avatar vrati do pozadovaneho kruhu a naspat do daneho tvaru, ked uhnes kurzorom, tieto cisla si mozes vyskusat pomenit, ako ti to najlepsie vyhovuje
a nevieš, ako sa dá spraviť to, aby mi začala hrať pesnička, akú chcem, pri kliknutí na môj profil?
na to tu sluzi tento navod: » www.birdz.sk/webka/zeriavka/...
@smartboy co sa deje?
inak to čo je v @7 to si ako mohla
no co, ved sa pekne podakovala
ja som si v takom pripade ze by niekto chcel kradnut aj dala velmi vystizne popisky k jednotlivym elementom
(len ta natahujem