@matheusko no ako teraz pozeram tak tvoja verzia skryje uplne vsetko...tj aj kolko krat bola prihlasena atd...a aj napravo co su fanusikovia...aj to zmizlo...
podla mna ta moja verzia bola lepsia ale jej "novy problem" to stale neriesi...webka je stale rovnako dlha
@matheusko tie nadpisy zmizli tiez...ale iba v opere...inde su vidiet...btw to skratenie sa da vyriesit ze miesto "visibility: hidden" das "display:none;"
Ja som to vedel aj tak ze profil skoncil v okne a dal sa rolovat, ale uz neviem ako to bolo. A IE sa mi nechce otvarat, ale staci sa stym pohrat a bude to fungovat vo vsetkom.
@matheusko zrejme sme sa nepochopili tvoj zapis bol funkcny v IE aj ten prvy islo o ten moj ze v IE to ukazovalo inak ako v opere...ale inak to uz ma tak ako chcela aj s upravenou dlzkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
moja verzia:
div.webka-lavy {visibility: hidden;}
div.webka-pravy {visibility: hidden;}
podla mna ta moja verzia bola lepsia ale jej "novy problem" to stale neriesi...webka je stale rovnako dlha
.webka-pravy {visibility: hidden;}
. . . zapis upraveny , v IE funkcny.
A to skracovanie . . .
.webka-stredny {
position : relative;
overflow : auto;
height : 200px;
}
. . . aj tak sa to dalo.
na čo to všetko chceš skryť?