Ahojte,poradil by mi niekto ako sa zbavim cucflakov?....mam ich len prvy den a su dost vidiet.Ked ich videla babka s dedom tak mi povedali ze ked pojdem do novej skoly tak co si tam o mne pomyslia.Mne osobne sa pacia ale su na dost viditelnom mieste a do
Ak sa ta mozem opytat na akom mieste ich mas ? Zbavit sa ich asi nezbavis musis pockat kym to zmizne inak to nejde iba ak ich mas na krku tak nos nieco co ma golier
vy to volate cucflaky? u nas sa tomu hovori cucfleky :o)ehmm, a tebe sa to ako paci hej? noo, ja osobne som este nikdy nedovolila chalanovi spravit mi cucflek....neviem, nepaci sa mi to a nepodporujem take :o) ale to je kazdeho osobna vec! a asi skus ten make-up!
No ono by sa to kvazi dalo povazovat za modrinu, nie? a na modriny zevraj pomaha stava z postruhaneho suroveho zemiaku....ale ja som to este neskusala tak newiem....
tak mne sa to uz stalo viackrat,okrem krku aj na ruke som mala....tak dost pomaha masticka heparoid a potom za den,dva to uz nevidno,make-up zakryje...v tych prvych dnoch nosim satku vzdy...
ze na krku boze sak to je uplne normalne mne sa raz podarilo spravit babe na cely chrbat myslim po chrbtici a ona si na druhy den chcela dat tricko okolo krku co ma holy chrbat ja som myslel ze ma jej foter zabije
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Skusim sa na nieco pozriet, ale fakt neviem o nicom co by na to teoreticcaly mohlo pomoct ...